CS 1.6 Server hojko.com
-
KaptMichal
King
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Ja sa tu nechcem hrat na mudreho ale ten patch co ste dali zabil server... Nikto tam nebyva a ak aj hej tak v neskorsich hodinach... Same fy_ mapky alebo aim_ popripade awp_ sa hraju. Kompetentni robte s tym volaco 
Nj, to je pravda, teraz sa pozeram, pol stvrtej poobede a nikto na serveri?
vypadok, presun na phpbb3, presun na novy server, novy patch .. to vsetko ma na to vplyv a server umrel 
-
lekoklatik
VIP
Nechápem prećo by za to mohol duálny protokol. šli ste sa tu pohoniť kedy konečne bude a keď je znovu sa nepáči? Na server sa napojíš s každým patchom, so steamom. Je to skôr tým že server bol nejakú dobu neaktívny a tak ľudia šli niekam inam.
Je to tam mŕtve, snáď sa to ešte "naplní"...
Je to tam mŕtve, snáď sa to ešte "naplní"...
napojit sa sice napojis s kazdym patchom, ale pri nizzsich patchoch ako je napr. 23B neukazuje server vo favorites.
a to je urcite jedna z hlavnych pricin preco tam teraz hra tak malo ludi..
bud spravte ten dual server poriadne, abo vratte ten co bol predtym, abo zruste uplne CS na hojko.com.
ludia sa vam na prepatchovanie cska z vysoka vyseru, radsej si najdu inu IP ktora v tom favorites ostane a budu hrat tam.
takto sa fakt na tom serveri poriadne zahrat ani neda !
bud spravte ten dual server poriadne, abo vratte ten co bol predtym, abo zruste uplne CS na hojko.com.
ludia sa vam na prepatchovanie cska z vysoka vyseru, radsej si najdu inu IP ktora v tom favorites ostane a budu hrat tam.
-
lekoklatik
VIP
Ako poriadnejšie chceš duálny protokol urobiť? Ty si poriadne nainštaluj patch... Ide o to, že ke´d je duálny protokol, tak sa vám nepáči. A keď duálny protokol nie je, tak sa vám nepáči
este kolko krat to chces napisat?
si myslis ze tu revem, kvoli dualnemu? ja len chcem pomoct, omg.
zje*avat to ti ide..
btw.
ja ten patch mam...
ale velmi sa mi do toho nechcelo, a pochybujem ze ostatnym sa do toho tiez chce, kedze na nete najst poriadny cisty patch je troska obtiazne. vacsina prepise configy, zmeni skiny zbrani, prida zvuky a blablabla...
a ako poriadnejsieho spravit? no ja neviem, ale vacsina dualnych v tych favorites ostava
si myslis ze tu revem, kvoli dualnemu? ja len chcem pomoct, omg.
zje*avat to ti ide..
btw.
ja ten patch mam...
ale velmi sa mi do toho nechcelo, a pochybujem ze ostatnym sa do toho tiez chce, kedze na nete najst poriadny cisty patch je troska obtiazne. vacsina prepise configy, zmeni skiny zbrani, prida zvuky a blablabla...
a ako poriadnejsieho spravit? no ja neviem, ale vacsina dualnych v tych favorites ostava
-
lekoklatik
VIP
A čo ti mám na to napísať? Mám ti to nakresliť?
Ty si tiež nie moc prívetivý. Rozkazovať je milé, že?
Nájdi návod na "poriadny" duálny protokol. Keď chceš pomôcť.
//Takze tento krat za to moze vote plugin? To je uz snad moc, nie?
Ty si tiež nie moc prívetivý. Rozkazovať je milé, že?
Nájdi návod na "poriadny" duálny protokol. Keď chceš pomôcť.
//Takze tento krat za to moze vote plugin? To je uz snad moc, nie?
Dual-nedual, navstevnost zacala padat po nastupe Galilea.
Mnohi pindali, za sa hraju furt len 4 mapy, ale aspon bolo plno.
Mnohi pindali, za sa hraju furt len 4 mapy, ale aspon bolo plno.
no neviem hral som dnes, 8 ludi, ale ked dosla fasacka mapa a do chatu napisali len awp a pistolky, tak som siel het. kto dojde neskor ten chat napriklad nevidi... vec pohladu, serverov je plno..
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
preboha ludia, este hadzete na seba kto za to moze, ze je server poloprazdny... nemoze za to nikto... proste ludia prestali hrat... spravili sa iste zmeny, no ani jedna nesposobila to, aby ludia prestali hrat, spravili to sami od seba....
-
hrban
Addict
ach bože to značí len o tom že na tomto serveri sú samé lamy, každý čo hráva CS normálne má stiahnuté HLSW, je to freeware a asi najlepší soft na online streľačkysharky-no napísal:napojit sa sice napojis s kazdym patchom, ale pri nizzsich patchoch ako je napr. 23B neukazuje server vo favorites.
-
KaptMichal
King
my sme sa šli pohoniť z nejakeho dualneho protokolu? cely ten protokol mam hlboko uriti... vobec neviem rpeco sa to menilo za to, ze raz za cas tu niekto siel z toho plakat ste to este nemuseli hned menit. Pokial viem je tu moznost ankety...for ikzempl. A co ked tam hraju lamky co ocakavas od NS Publicu?! Nerozumimem zmyslaniu niektorych "pg" a "skillerov". 
-
Vitaaa
Expert
presne tak... a sťahovanie všelijakých zvukov a hovadín keď sa niekto napájal na server, dlhe vypadky... veeelmi dlhe...Drago napísal:...vypadok, presun na phpbb3, presun na novy server, novy patch .. to vsetko ma na to vplyv a server umrel
čo by sa malo spraviť je to aby sa tam hrávali známe mapy... čím viac tým lepšie... aby si hojko našlo nových hráčov a skúsilo pritiahnuť spať niekdajších
leko: sharky len hovorí o tom, že ak sa niekomu stratilo hojko.com vo favorites (pretože mal 23B, aj ja som ho mal a aj mám) tak je jeden z mnohých, ktorí nebudu hladať príčinu prečo sa tomu tak stalo a nebodaj ešte to aby si prepatchoval hru.
-
Soviet
Darca
Spravte ten turnaj na CS (hojko cup), urobte tomu kusok reklamu, daku tu vecnu cenu ako vyhru a verim, ze ludia co budu hrat dany turnaj a neskor ostanu verny serveru sa najdu..Vsak zohnat dakych 5-6 teamov by nebolo na skodu a predsa 30hracov je 30hracov..Verim, ze kvoli nejakej vecnej cene by si ludia installi aj kadejaky patch 
-
KaptMichal
King
-
lekoklatik
VIP
hotovo. Vypustil som ta.
-
last_knight
Light Professional
mne osobne je jedno či je alebo nie je dualny patch, aj tak mam stále NS
ale je očividné že server upadá. kedysi bol problém pripojiť sa a zahrať si, teraz ak je okolo 18-19 hod 6 hráčov tak je aj veľa. takže by bolo dobré zistiť v čom je príčina a odstrániť ju, padlo tu niekoľko návrhov, ktoré by stáli za uváženie. čo sa týka favorites a patch 23b tak ja osobne som kvoli tomu prešiel na 33.
-
KaptMichal
King
Ale nie kazdy prejde koli tomu na nejaky blby patch. Proste otazka nestoji tak ci ludia su blby/lenivy si aptchnut CS ale ci ide Admin teamu o to aby bol serv. vytazeny. Blik blik
presne tak..
priklad:
clovek neprejde na iny internetovy prehliadac ked mu jedna stranka nejde korektne zobrazit a pri tom je na nete dalsia kopa stranok ktore sa zobrazia normalne s rovnakym obsahom.
a toto by ste si mali uvedomit. i ked sa snazite vyhoviet(ze ste dali 47/48 protokol (pri tom na to ani nejaky extra velky tlak nebol a hracov bolo dost)) tak to vypada tak ze na server z vysoka kaslete a ze vas nezaujima ze kolko ludi tam hra.
potom sem pridu skalni aby vas upozornili aby ste s tym daco spravili a vy na miesto toho aby ste zareagovali, ich este zje*ete ze sami nevedia co chcu...
celkovo mi uz pride prevadzka tohto serveru za zbytocny luxus, ktory zere z vykonu servera (i ked to teraz hardware zvlada)
ozivit alebo zarezat... that's my idea
priklad:
clovek neprejde na iny internetovy prehliadac ked mu jedna stranka nejde korektne zobrazit a pri tom je na nete dalsia kopa stranok ktore sa zobrazia normalne s rovnakym obsahom.
a toto by ste si mali uvedomit. i ked sa snazite vyhoviet(ze ste dali 47/48 protokol (pri tom na to ani nejaky extra velky tlak nebol a hracov bolo dost)) tak to vypada tak ze na server z vysoka kaslete a ze vas nezaujima ze kolko ludi tam hra.
potom sem pridu skalni aby vas upozornili aby ste s tym daco spravili a vy na miesto toho aby ste zareagovali, ich este zje*ete ze sami nevedia co chcu...
celkovo mi uz pride prevadzka tohto serveru za zbytocny luxus, ktory zere z vykonu servera (i ked to teraz hardware zvlada)
ozivit alebo zarezat... that's my idea
Kedze ide o dual protokol, tak sa mozu pripojit aj hraci so starym patchom 23, je to tak? Rozdiel je len v tom, ze ho vyhodilo z favourites.