Niesom v tom sam?
Strieracie losy
Strieracie losy
Neviem ako ma to chytilo, ale vzdy ked som na poste (kazdy druhy den) si kupim nejaky los, ci ako sa to vola......myslim ze som viac utratil ako vyhral po par eurach.......takze to asi nie je o peniazoch 
Niesom v tom sam?
Niesom v tom sam?
Re: Strieracie losy
Moja matka na tom fici snad odkedy to existuje. Tvrdi, ze uz dobrych 20 rokov je v pluse aj 20Sk 
//hej, kludne mus tacilo kupit si ten desiaty, co?
//hej, kludne mus tacilo kupit si ten desiaty, co?
Ja si nekupujem. Ale nemohol som ked si kamarat kupil 10 losov za 100SK a na deviatich nic nemal a na poslednom mal 100SK. Takze zas skoncil na nule
.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja som si raz v živote kupil za 1€ či jak štastnu sednu a mal som 3x 77... takže 77€ na ruku... a už som žiadne nekupoval 
dnes som si kupil 3 kusy kamarat ma nahovoril lebo on si pravidelne kupuje....neviem ako sa to vola stoji to 50 centov...vyhral som na 2 zreboch 1euro50centov dokopy...takze som na tom na com som zacal...uvidime zajtra 
spojka13: tak to si mal riadne stastie....toto by sa mne stat nemohlo
spojka13: tak to si mal riadne stastie....toto by sa mne stat nemohlo
-
spojka13
Darca
raz som okusil a vyšlo... a druhy krat nemienim
-
pryja
Darca
Tak ja ked som chodila na zakladnu, tak sme boli s kamoskou na tom zavisle. Kazdy den sme utakali po skole na namestie ku stanku s losmi a trcali sme tam niekedy az do vecera. Minuly sme na losy vacsinou vsetky peniaze na desiatu. Ludia nas nechavali tahat losy za nich, verili, ze im prinesieme stastie. Klamali sme dochodcov, ze nemaju ziadnu vyhru a ked los vyhodili, tak sup do mojho vrecka.
Prehrabavali sme aj kose okolo a hladali zle zotrete losy, alebo obcas ludia zabudli ne nejaku vedlajsiu hru a zoskrabovali sme o stosest. Najhlbsie sme klesli, ked sme zametali chodnik pred obchodakom okolo stanku miesto prevadaca a dostali sme za to po jednom lose
Sranda, ako na to spominam.
V tej dobe som vyhrala najvyssiu vyhru vo svojom zivote a to 10 000sk. Tak som utekala domov, ze som si skoro nohy dolamala a strasne som sa bala, ze ma niekto cestou okradne, lebo ten drbko predavac s tym losom maval nad hlavou a vykrikoval ako reklamu, kolko som vyhrala. Potom este raz neskor 1000sk a odvtedy len obcas par ojro.
Dnes si sem-tam los kupim, hlavne ked vycapuju do okien tie vysoke vyhry, co ludia zoskrabali. No nekup to, ked mas taku istu sancu, ako ti pred tebou
V tej dobe som vyhrala najvyssiu vyhru vo svojom zivote a to 10 000sk. Tak som utekala domov, ze som si skoro nohy dolamala a strasne som sa bala, ze ma niekto cestou okradne, lebo ten drbko predavac s tym losom maval nad hlavou a vykrikoval ako reklamu, kolko som vyhrala. Potom este raz neskor 1000sk a odvtedy len obcas par ojro.
Dnes si sem-tam los kupim, hlavne ked vycapuju do okien tie vysoke vyhry, co ludia zoskrabali. No nekup to, ked mas taku istu sancu, ako ti pred tebou
-
adox
Light Professional
Aj ja som si niekedy kupil, to ešte boli koruny. Za 10SK som si kúpil jeden a vyhral som 10SK, kúpil som si další a nevyhral som nič...a takto to bolo vzdy ? 
ked som bol maly a chodieval som s otcom na postu vzdy som ho "donutil" to kupit, jediny krat sme vyhrali, to myslim 40sk, ked los stal 20, samozrejme sme vzali zato dva losy a na tych nic nebolo, ale mile spomienky 
mi sme si s mamkou kupovali Stastnu sedmicku, ked sme boli na poste. Samozrejme vacsinou FAIL ale, ked cloveku sa tam objavi aspon tych 10sk (uz davno to bolo), tak to trosku potesi. Viac ako 50sk som nevyhral v losoch 
u nas sa stal taky pripad ze postarka v dedine rozdavala podporu ale co a jednej tetke nevedela presne dat chybalo jej 10sk tak jej dala los a ta teka vyhrala 250 000
toto sa fakt stalo
Losy som kupoval v minulosti teraz už nie. Nikdy som nemal šťastie na nejaké väčšie sumy, vždy to bolo len 10Sk alebo nič.... 
Keď som bol malý chlapec, tak som vždy na pošte alebo pred tescom (vtedy tuším K-mart) otravoval otca, aby mi kupil los. Väčšinou som vyhral 10sk za ktore som si kupil ďalší los a na ňom už výhra nebola.
Teraz si aspoň z času na čas zotriem parkovaciu kartu
Teraz si aspoň z času na čas zotriem parkovaciu kartu
ja si pravidelne kupujem a btw vsimli ste si zreb ,,pre stastie" obsahuje tlacove chyby
(namiesto rovnake sumy tam ma byt rovnake symboly) a ludia v tipose nejsu z toho nadseny kedze to preslo nejednou kontrolou
ano ako moja 11rocna sestra kupila los s 15rocnou kamaratkov, mala tam nejake 3symboly, ta 15-rocna dala predavacke v stanku ten los ze chce vyhru (nejake smiesne €) ta predavacka co im ten los predala, tak sa nanho pozrela a milo povedala : dievcata nemate 18rokov takze vyhru vam nedam a los si zobrala pre seba.