Ako mám zabudnúť? :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako mám zabudnúť? :(

Príspevok od používateľa eldzi »

No to by bolo ozaj dobré, keby sa ti podarilo čím skôr zabudnúť :wink: Treba pozerať iné, teraz príde už konečne vhodné počasie, ktoré ťa nabudí.. a keby len teba.. rozum sa možno presunie do gatí a za chvíľu budeš možno paf z nejakej druhej, vela šťastia :lol:
Rachman
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rachman »

Diky :D no dufam ze cim skor :D :D uz ten stary klin chcem inym vybit :D :D

A mam teraz ani nevem preco sto cchuti jej riadne vyhubovat :D :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

co spravi jedna spravne polozena otazka...
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Rachman napísal:Diky :D no dufam ze cim skor :D :D uz ten stary klin chcem inym vybit :D :D

A mam teraz ani nevem preco sto cchuti jej riadne vyhubovat :D :D
To nerob, zbytocne sa ponizis. Radsej ju zacni uplne ignorovat ako som to spravil ja mojej frajerke zaruceny sposob ze ti da pokoj a odide z tvojho zivota rychlejsie ako keby si jej nadaval a potom si ju znepriatelil. Takto ju vymazes ale zaroven ta nebude nenavidiet proste zase zneutralnies. / ja som mal totiz uplne rovnaky pripad ako ty s tvojou, tiez 3 mesiace a potom ja som sa trapil a ona pritom uz mala ineho a este k tomu sme spoluziaci takze tiez sme blizko az moc/
Rachman
Light Expert
Light Expert

aha dobre vedet...ale tak ves, a co mam robit ked mi napriklad napise na icq, alebo pokec, alebo sms mi napise ze preco ju ignorujem a tak...jasne ze juto casom omrzi mi pisat ale ked ju dasa povedat casto stretavam na vonku tak...toto ma najvac sere ze co s tim...ale ignor je najlepsi veru
A sivce ju stratim aj ako kamosku ale tak couz
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Veľa krát sa osvedčuje, že z priateľstva môže byť láska, ale z lásky častokrát priateľstvo už byť nemôže :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

eldzi napísal:Veľa krát sa osvedčuje, že z priateľstva môže byť láska, ale z lásky častokrát priateľstvo už byť nemôže :?
Ale dá sa s ňou ešte aspoň 2-3x vyspať :sly:
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

begbeee napísal: Ale dá sa s ňou ešte aspoň 2-3x vyspať :sly:
Nepovedal som, že nie, ale niektorí nemajú na to žalúdok :lol: Proste rozídem sa s ňou a tým to hasne, aj keď ako si spomínal, pre niektorých až po ďalších 2-3 nociach.. :D
Rachman
Light Expert
Light Expert

:D:D toto mas pravdu:D ja by som sa snu nedokazal vyspat...neni na to zaludok :D po tomto vsetkom...ale jedine keby som sa ozral :D

Ale do paroma ma najvac bude hnevat ze ona teraz bude tak sexi nahodena chodit no konec :D :D este ma nahodu zas poblbne :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Rachman napísal::D:D toto mas pravdu:D ja by som sa snu nedokazal vyspat...neni na to zaludok :D po tomto vsetkom...ale jedine keby som sa ozral :D
ý
To by potom nebol dobrý výkon, taký polomŕtvy :D
Errici
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Errici »

No otazka na ktoru neexistuje odpoved. Len prestat mysliet alebo zacat mysliet na inu. Ako sa tu uz spomynalo neraz klin sa klinom vybija. Cize nebud v smutku neutapaj sa v bolestiach tak sa nic nevyriesi treba zdvihnut hlavu hore ved si chlap a chod , nezastav sa pokym nenajdes lepsiu a ver tomu ze taka existuje lebo ta dalsia je vzdy lepsia ako ta predosla, ale to zistis az ked ju stretnes ;-)
Night_mare
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Night_mare »

Ako spominal Errici...zabudnut sa neda...len prestat mysliet...lebo keby si zabudol,da sa povedat ze by si prisiel o kusok seba,chcel by si zabudnut na tie nadherne chvile ktore ste spolu stravili? :P .. nemyslim .. a urcite nie keby ste spolu chodili nejaky ten rok ... vlozil si do toho vztahu svoje maximum a akosi to nevyslo...uz odbocujem od temy :) ... cize ked chces PRESTAT MYSLIET tak by si sa mal zamestnat aby si nemal cas na rozmyslanie :P ... mne toto pomohlo a je to zaruceny sposob ako sa vymanit z trapenia :)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

PERSEN mozno je to zbabele alebo nanajvys divne, ale mne to pomohlo aspon sa uvolnit a ked som aj myslel na nu tak mi to po tomto bolo jedno

cez vikend 2-3tabl. denne a uz som v pohode az sa normalne cudujem lebo ja som dost labilny a nezvyknem sa s problemami lahko zmierovat.

do papierovej skatule som dal vsetko co mi ju pripominalo, napalil som fotky, videa, obrazky na dvd ktore tiez je v tej skatuli a skatula je v skrini pekne hlboko, mozno casom sa k tomu vratim a budem spominat na vsetko to pekne...

klin sa klinom vybija je to pravda, teraz v piatok idem s inou dievcinou von :oops: tak drzte palce :P
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

aughostino napísal:PERSEN mozno je to zbabele alebo nanajvys divne, ale mne to pomohlo aspon sa uvolnit a ked som aj myslel na nu tak mi to po tomto bolo jedno

cez vikend 2-3tabl. denne a uz som v pohode az sa normalne cudujem lebo ja som dost labilny a nezvyknem sa s problemami lahko zmierovat.

do papierovej skatule som dal vsetko co mi ju pripominalo, napalil som fotky, videa, obrazky na dvd ktore tiez je v tej skatuli a skatula je v skrini pekne hlboko, mozno casom sa k tomu vratim a budem spominat na vsetko to pekne...

klin sa klinom vybija je to pravda, teraz v piatok idem s inou dievcinou von :oops: tak drzte palce :P
To je dobre. Hlavne ked nahodou tvoja terajsia frajerka najde tu krabicu to bude potom haluz. Radsej by som tu krabicu spalil tvojom mieste. Sak si predstav co uz chodi frajerke v mysli ked zisti ze mas este cislo na ex. Proste radsej si to nechat iba v hlave a casom ti to vytlacia nove prijemne veci a zabudnes. A okrem toho neoplati sa smutit nad minulostou co nema buducnost.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

tucero ano mas pravdu, ale terajsia frajerka to je v mojom pripade hudba budunosti (ci daleka alebo blizka to netusim) a tu krabicu nenajde nikto ani clenovia rodiny (povalu mame dost velku a je na nej pekny neporiadok :D jedna krabica ktora ma rozmery max 1/2(polovica) krabice od topanok sa tam strati) casom uvidim co snou spravim mozno bude tak ako si ty povedal, ze bude lepsie ju spalit alebo si spravim vystavu "trofeji" :lol:
leito21
Novice
Novice

Príspevok od používateľa leito21 »

nejdem zakladat novu temu tak to postnem tu... Takže moj problem spociva v tom,že stale myslim len na jednu holku,s ktorou to vyzera dost nerealne :( už som tymto pokazil jeden vztah a teraz by som aj mal prilezitosti vstupit do dalsieho ale bojim sa že holku sklamem a nebudem ju lubit.pomozte mi pls co robit.diki moc
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

vydriap jej najlepšiu kamarátku a určite zabudneš 8)
lear65
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lear65 »

Tú velkú lásku clovek nikdy nezabudne, ale city sa casom premenia. Najlepsie je, ked clovek najde nieco, co mu pomoze, nové hobby, nové kamaráti. Mne to pomohlo.
d4ar1nk4
Novice
Novice

Príspevok od používateľa d4ar1nk4 »

potrebujem pomoct .. som zalubena do svojho kamosa .. s ktorym som sa aj prvy krat bozkavala ... bolo to pred troma tyznami ... a pozname sa uz dva roky .. lenze pre neho to nebolo nic .. len taka zabavka ... a teraz ma inu .. hrozne ma to boli .. a neviem či muto mam povedat alebo nie ... fakt neviem co mam robit ... prosim poradte mi ... dakujem
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

d4ar1nk4 napísal:potrebujem pomoct .. som zalubena do svojho kamosa .. s ktorym som sa aj prvy krat bozkavala ... bolo to pred troma tyznami ... a pozname sa uz dva roky .. lenze pre neho to nebolo nic .. len taka zabavka ... a teraz ma inu .. hrozne ma to boli .. a neviem či muto mam povedat alebo nie ... fakt neviem co mam robit ... prosim poradte mi ... dakujem
hrozne zalubena ? ked si sa snim raz bozkavala ? len si zneho poblaznena to prejde ... ked ma inu kasli nanho ak snim nieco budes riesit bude to pre teba len horsie ... ale povedat mu to mozes ... myslim ze jeho odpoved ta nepotesi
Napísať odpoveď