Pred nedavnom som mal operovanu ruku.Lekari sa ma pytali ci som mal uraz.Ale ja si ziaden nepamatam a lekari to aj uviedli do spravy.Nie je vylucene ze som uraz mal ale nepostrehol.Najskor som si myslel ze mam iba pretazenu ruku az do vtedy pokial som nebol na magnetickej rezonancii.Vysledky ukazali ze mam roztrhnuty vaz.Teraz som na PNke a v marodke mam uvedenu urazovu diagnozu.Problemy sa prejavili uz pred operaciou viac ako 5 mesiacov.Doba liecenia podla lekarov je 4-6 tyzdnov + rehabilitacia.
Urazovu poistku platim 9 rokov.Myslim si ze mam narok na vyplatenie ale nechcem aby ma nejaky pracovnik poistovne poslal prec s tym ze nemam narok na plnenie poistnej udalosti.Chcel by som sa vas opytat ako mam postupovat a co potrebujem k vybaveniu "tejto poistnej udalosti".Pripadne na co si mam dat pozor.
Budem vdacny za vase nazory a postrehy.
S pozdravom Lasen.
AKO VYBAVIT URAZOVU POISTKU PO URAZE?
Re: AKO VYBAVIT URAZOVU POISTKU PO URAZE?
Treba mat komplet papiere od lekarov. Potom jednoducho ist do poistovne, a tvrdo na nich, pokial nebudu chciet po dobrom......
Re: AKO VYBAVIT URAZOVU POISTKU PO URAZE?
Este pamataj ze ked ti poslu rozhodnutie o tom kolko ti vyplatia, mas pravo sa odvolat a vyzadovat vacsiu ciastku, kludne aj niekolkokrat. Vacsinou tam totiz poistovne tresnu najmensiu sumu aku mozu a spoliehaju sa na to ze sa s nimi nikdo nebude natahovat.