KIA SORENTO - KUPIM do 250 000 Sk,-

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: KIA SORENTO - KUPIM do 250 000 Sk,-

Príspevok od používateľa Syfon »

nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak ako vravi syfon ... tiez nemam rad ked mi niekto povie ze ma jeep, ale v skutocnosti Jeep nema :-P ... toto WJ je super, 4,0 R6 je uzasny neznicitelny motor :-) na plyn to bude podobne vozenie ako s beznou octaviou, diely z emeriky neni najmensi problem zohnat za pomerne skvele ceny + je to amerika, takze kadzy servisak co zvladol opravit 120tku zvladne aj toto :-) ... len tu preliezku v predu si mohol majitel odpustit :-)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Chlapci ja viem viem, nezabite ma :) Ja som sa zato pytal , lebo sa v tom nevyznam a este som nemal auto ...! Takze tak ;)
No napr. taka Toyota Rav 4 Nie je nejaka velka krava a podoba sa to na jeep, ako nechcem rovno nejakeho terenaka ako napr. land rover alebo podobne .. Proste aby to bolo take vyssie, podobne tym jeepom.
Maki: ja som schvalne pisal v korunach, pisal som vyssie ... A pisem to zo zvyku, lebo isto vacsina ludi este stale preratuva a pouziva slovenske ... A na niektorych strankach alebo niektoryh obchodoch su este preco stale duplicitne ceny? Ha? :)
EIDT: a dalsia vec, nechcem zasa nejake prditko, kde po case ho budem musiet predavat, myslim na rodinu dopredu, tak potrebujem aj preto take ...
Napísať odpoveď