Parada, zajtra to otestujemCongratulations!
You have been selected to be an APB beta tester! You are about to enter San Paro and choose your path as a criminal or an enforcer!
APB (All Points Bulletin)
Re: APB (All Points Bulletin)
Nechce sa mi verit - prave som dostal email:

-
webmasterr
Medium Professional
cg, hh ja som v bete uz davno..pomaly som na APB aj zabudol..ale nvm nejak ma odradila ta zaciatocna beta..ked som to skusal prvykrat vyzeralo to dost mizerne, strasne lagovalo a bolo tam malo ludi.. ale to bolo par mesiacov dozadu...potom to prerusili a odvtedy som apb neskusal
ale ked si to uz spomenul tak idem stiahnut a vyskusat
ale ked si to uz spomenul tak idem stiahnut a vyskusat
Tak na mojom PC som uz asi dohral. Spustim instalacku, na zaciatku prebehne test, kde mi hodi hlasku ze nesplnam minimum kvoli tomu ze mam iba 2GB RAM, ok pomyslim ze az take brutalne to nemoze byt, kliknem dalej a mi pise ze mam malo miesta na disku po pritom mam 80 GB volnych, skusal som pripojit aj externy disk kde mam volnych 300GB a stale je to malo
Tak nic, spustil som instalacku na notebooku, kde mi tiez pisalo ze nesplnam kriteria kvoli Win7 ale aspon ma to pustilo nainstalovat, som zvedavy ako sa to bude hybat aj ked na notebooku som zvedavy ci to vobec pustim...
Tak nic, spustil som instalacku na notebooku, kde mi tiez pisalo ze nesplnam kriteria kvoli Win7 ale aspon ma to pustilo nainstalovat, som zvedavy ako sa to bude hybat aj ked na notebooku som zvedavy ci to vobec pustim...
-
webmasterr
Medium Professional
nj mne to vcera nechcelo vobec zacat stahovat subory, ale tiez mi pisalo ze nesplnam poziadavky kvoli win7, no dnes to uz zacalo tahat..ale ked som videl 8GB a s mojim netom by som to dnes aj tak nedotahal...a dnes ma byt nejaky event od 19-23:00 (prisiel mi aj email do ktorej skupiny ma zaradili) takze mf 
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Je este
mozme niakym sposobom ziskat pristup k bete ?
mozme niakym sposobom ziskat pristup k bete ?
skus toto:
Kód: Vybrať všetko
http://www.apb.com/beta-application/-
Digital
Guru
ide vam pripojit na oficialny beta server?
No uz vybrali aj mna do bety, akurat to stahujem, snad sa to uz konecne dotaha
Ako tak kukam nato tak asi dnes neni test
Furious Fighters: Closed Beta Playsession
Thursday 25 March 2010
2000 GMT – 2200 GMT
Heavy Hitters: Closed Beta Playsession
Saturday 27 March 2010
1800 GMT – 2200 GMT
Sunday 28 March 2010
2000 GMT – 2200 GMT
Ako tak kukam nato tak asi dnes neni test
Thursday 25 March 2010
2000 GMT – 2200 GMT
Heavy Hitters: Closed Beta Playsession
Saturday 27 March 2010
1800 GMT – 2200 GMT
Sunday 28 March 2010
2000 GMT – 2200 GMT
-
Digital
Guru
to akoze sa da testovat v tychto uvedenych casoch?
-
aviceN
Guru
parada, vybrali aj mna
Asi ano, je to tam ako sa stahuje ta hra
toto tam je
Please note, if you try to log in outside of this session time, you will receive an "Error 8" message. This simply means the servers are offline.
toto tam je
Please note, if you try to log in outside of this session time, you will receive an "Error 8" message. This simply means the servers are offline.
-
DAMON88
Professional
aj ja to uz mam zajtra to okusim teraz sa to stahuje 
-
aviceN
Guru
dnes vecer ma byt beta, ale ja ju nestiham 
odskusam to v sobotu, prida sa niekto?
odskusam to v sobotu, prida sa niekto?
-
DAMON88
Professional
ja sa rad pridam ked budem mat cas
No Tak som to hral, ale nejako stale neviem najst pointu 
behal som z bodu do bodu, a nikde ziadna pointa
Kupil som si zbran, nikde som ju nemal
Stale beham v zakladnom obleceni, a grafika nic moc , a po hodinke mi to hodilo erroro 
behal som z bodu do bodu, a nikde ziadna pointa
Kupil som si zbran, nikde som ju nemal
-
Digital
Guru
nemate niekto problem s grafikou? skace mi obraz miznu mi veci. Mam Radeon HD4670
No Tak akurat som nato zacal prichadzat a skoncilo to 
Grafika mi pripada cudna aj na Full. Strielanie neviem, ale hned ma zabili, nebola sanca. Cele je to nejake cudne, SA MP bol ovela vacsia zabava. Ale Mohol by mi niekto vysvetlit co tam mam vlastne robyt. Lebo primem nejaku misiu a ukazu sa cervene stvorceky tak tam idem a mam tam niekoho zabit. Potom su aj ine sipky na mape. Chcelo by to vysvetlivky
Grafika mi pripada cudna aj na Full. Strielanie neviem, ale hned ma zabili, nebola sanca. Cele je to nejake cudne, SA MP bol ovela vacsia zabava. Ale Mohol by mi niekto vysvetlit co tam mam vlastne robyt. Lebo primem nejaku misiu a ukazu sa cervene stvorceky tak tam idem a mam tam niekoho zabit. Potom su aj ine sipky na mape. Chcelo by to vysvetlivky
aj mna vybrali... a uz som skusal 2 casy po 2hodiny (Furiours Fighters) vytvoril som si tam neznehsie pohlavie najprv som nwdel co tam mam robit to som nezistil ani doteraz ale nakoniec som ju obliekol pdolaseba po prvom veceri som ztoho odveci skakanie z bodu a do bodu b nasporil cca 1000dolarov a na dalsi termin som si tam pokupoval nejake to oblecenie a mylsim ze celkom vpohode len ako som si vsimol obliect sa tam nevedelo asi 95% hracov je tam este obmedzene emotions commands grafika zatial poslapsie ale to sa zmeni si myslim a najhosie je podlamna soferovanie auta... skoda ze tam niesu motorky a rkatky testovaci cas
-
DAMON88
Professional
netusite niekto preco mi furt pise ze login eror hoci ked dam normal cez ich stranku tak ma prihlasi ? teda napise login eror a za tym ze sa neda pripojit na ich servery myslele som si ze to je tym ze ich este nespustili ale ani dnes mi to nejde a uz vcera to islo hocikomu aj na fore tak neviem...