ubuntu 10.04
Re: ubuntu 10.04
cital cital hladal hladal
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Compiz je v ubuntu uz nejaku tu dobu zapnuty defaultne. Staci doinstalovat ten compizconfig-settings-manager pomocou:
(vypyta si heslo, napises svoje heslo, pri pisani ho nevidis, no to nevadi.)
a potom uz len spustis:
Dalsie otazky su irelevantne. Na to, ako si nastavit compiz aby boli aktivne efektz ktore chces, musis prist sam. Proste sa v tom treba pohrabat a poskusat.
Podla otazok ktore davas ma napada otazka... mas vobec nainstalovane ubuntu?
Kód: Vybrať všetko
sudo apt-get install compizconfig-settings-managera potom uz len spustis:
Kód: Vybrať všetko
ccsmPodla otazok ktore davas ma napada otazka... mas vobec nainstalovane ubuntu?
mam len nwm ak mam tie 3D efekty zapnut nejde my ich zapnut graficku mam ATI Mobility Radeon HD 4570
mohlo by dojst k rozdeleniu temy popripade k lock. tema bola o 10.04 teraz sa riesi Compiz.
-
Romanko
Guru wannabe
Ma pre teba vyznam mat Ubuntu kvoli 3D efektom? sak ty si absolutne neschopny nieco najst na nete ..uz tu v teme mas min 2 odkazy...
ked uz si znalec youtube.. tak skus ze compiz tutrial...
ked uz nevies nastavit compiz a nevies si to ani najst na nete..tak co potom chces?
ked uz nevies nastavit compiz a nevies si to ani najst na nete..tak co potom chces?
mg tam n ic o tom neni hladal som to na tich otkazoch tam o tom 3D som nic nenasiel ak to mam spravit, a nie nemam to kvoly 3D efektom ale chcem aj tie takze ...Romanko napísal:Ma pre teba vyznam mat Ubuntu kvoli 3D efektom? sak ty si absolutne neschopny nieco najst na nete ..uz tu v teme mas min 2 odkazy...
nechapete ze ked zvolim 3D efekty nezapne my ich len my daco vipise se nepovoluje efekty prostredia ci co,a ked instalujem mam dat kori mod je tam normal mod daky demo graphic ci aky a este nwm ake ktory mam dat (preinstalovaval som ubuntu )
-
Romanko
Guru wannabe
mne doma nejde zapnut TV , len vypise daco neviem co ..nevies mi poradit???
mg opravil som si to ................ nastavujem to teraz mam uz spravene skoro vsetko co som chcel len neviem dt 4okna na tu kockuRomanko napísal:mne doma nejde zapnut TV , len vypise daco neviem co ..nevies mi poradit???
mame tu vestecke gule. zamknite to tu.
chcem sa este spitat par veci ked dam kocku a to pozadie okolo ako nastaivm napr na vesmir aquarko atd a ked vipnem alebo zapnem priecinnok ako nastavim tie plamene napr pri mynimalizovani to je vsetko
-
Deafboy
Darca
Kks, ked si zvladol taku zlozitu vec ako automaticka instalacia grafickeho drivera, urcite zvladnes aj toto. Ako som uz vyssie pisal, treba nainstalovat compizconfig-settings-manager. Pre pribrzdenych znovu, a podrobnejsie:
Alt+F2 - do okna ktore ti vyskoci napises gnome-terminal.
do terminalu napises sudo apt-get install compizconfig-settings-manager
vypyta si heslo, to napises a odentrujes.
Zbehne instalacia
Do terminalu napises ccsm
V okne, ktore sa ti otvori sa zapinaju a nastavuju vsetky efekty.
Viac ti nepoviem, presiel som na KDE, compiz uz nepouzivam.
Alt+F2 - do okna ktore ti vyskoci napises gnome-terminal.
do terminalu napises sudo apt-get install compizconfig-settings-manager
vypyta si heslo, to napises a odentrujes.
Zbehne instalacia
Do terminalu napises ccsm
V okne, ktore sa ti otvori sa zapinaju a nastavuju vsetky efekty.
Viac ti nepoviem, presiel som na KDE, compiz uz nepouzivam.
oky a este preco my nejde instalovat hry programy atd
lebo to nevieš, jednoduché
ale povedz mam nainstalovat daaky balik alebo co ;; hadze my to eror ked spustam a neviem ako nastavit tie ohne ked sa vipina zapina subor ...
aký eror?
inak, si najlenivejší (dosť krotké slovo som vybral) človek akého som kedy videl... ani neviem prečo ti tu ešte radíme
http://wiki.ubuntu.cz/Compiz%20Fusion/Efekty
inak, si najlenivejší (dosť krotké slovo som vybral) človek akého som kedy videl... ani neviem prečo ti tu ešte radíme
radite my lebo som k.. a inac tam som to kukal ale neni tam nic o tom ohni ked vipinas/zapinas suborDunlop napísal:aký eror?
inak, si najlenivejší (dosť krotké slovo som vybral) človek akého som kedy videl... ani neviem prečo ti tu ešte radíme![]()
ale nič nerobíš preto aby si nebol
ved googlim celi cas hlaadaam ako sa robia tie ohne a ces ten cas tu pisem a idem hladat aj ako na instalovane ked my nechcete dat raduDunlop napísal:ale nič nerobíš preto aby si nebol