Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Ale ten zápas najskôr nebol kúpený. Proste mala Žilina smolu ako sviňa. Ale mne to až tak nevadí 
chcem sa spytat co je handicap pri live stavkach pri futbale co to znamena???
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Handicap 0:1 alebo 1:0, pri live stavkach byva aj 2:0 alebo 0:2, niekedy aj viac znamena ze sa ku konecnemu skore prirata dany handicap, cize ak napr. stavis na handicap 0:1, a zapas skonci 3:2, vysledok pre tvoju stavkovu udalost je 3:3 (v podstate to teda znamena naskok).playerSC napísal:chcem sa spytat co je handicap pri live stavkach pri futbale co to znamena???
No dnes skúsime šťastie opäť v Anglicku. West Ham - Wolves 1 @1.72 za 20€. Všetci im pekne držíme palce 
co vravite na zapas Slovan - Zilina? Asi idem skusit dat 1. A Dukla - Kosice dam tiez asi vyhru domacich 
No, mňa včera ten West Ham pekne ojekabátil, nevadí. Dneska radšej Corgoň ligu skúšať ani nebudem, ale tipol by som Slovan - Žilina X...
Veru aj mna ten West Ham dobre nastval koli nemu padol cely tiket
(
-
Peter_Retep
VIP
dneska aston villa 1 WBA 1 aa na dalsi over 2,5 tiez tieto tymi
za 50€
heh no 50 eur v riti noPeter_Retep napísal:dneska aston villa 1 WBA 1 aa na dalsi over 2,5 tiez tieto tymiza 50€
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2010, 6:41)
dnes som si podal na internete na :
Mallorca FC Barcelona
Birmingham City Arsenal
Chelsea Aston Villa
Bolton Wanderers Manchester United
na tie 3 tymi z anglicka je dost velky tlak takze si myslim ze vyhraju a barcelona co k nej povedat
-
guess.whoo
Redeemer
birmingham moze byt zradny, doma hraju velmi dobre, o ostatnych zapasoch neni pochyb 
tak aj chelsea uz co to doma poprehravala a poremizovala v poslednej dobeguess.whoo napísal:birmingham moze byt zradny, doma hraju velmi dobre, o ostatnych zapasoch neni pochyb
Rozmyslam ze nabijem niekomu ucet na stavkovanie, dajme tomu na 10 eur a ak vyhra, budu mi posielat polku, ak nie tak sa nic nedeje. Ak by mal niekto zaujem, poslite pm.
// asi som sa zle vyjadril, nechcem stavkovat na vasom ucte. Chcem aby ste stavkovali vy. Ja len dam peniaze ala investicia.
// asi som sa zle vyjadril, nechcem stavkovat na vasom ucte. Chcem aby ste stavkovali vy. Ja len dam peniaze ala investicia.
a preco si nemozes zalozit vlastne konto ? nemas este 18 ?
doplnil som do predosleho postu, ja by som to prehral.
haah ved ti vsetko prehrajulucas03 napísal:Rozmyslam ze nabijem niekomu ucet na stavkovanie, dajme tomu na 10 eur a ak vyhra, budu mi posielat polku, ak nie tak sa nic nedeje. Ak by mal niekto zaujem, poslite pm.
-
Soviet
Darca
Trochu na hlavu nemyslis? To je cisty zisk pre niekoho, kto ma cas kliknut na par 1tiek a 2jek..lucas min to rumumnejsie..Vsak poklikat si vies aj sam..
ves moj ide aj o to co poklikat....Soviet napísal:Trochu na hlavu nemyslis? To je cisty zisk pre niekoho, kto ma cas kliknut na par 1tiek a 2jek..lucas min to rumumnejsie..Vsak poklikat si vies aj sam..
-
Soviet
Darca
Neboj nastavkoval som sa dost..mohol som sledovat x zapasov NHL, tabulky, stats a podobne a viem, ze aj tak som vzdy bol v minuse co sa tyka stavkovania..Takze ja uz vravim, ze naklikat uz len podla kurzu sa da cokolvek..Vsetko je to o stasti tak ci tak
Preco by tu tolky experti vkuse nadavali co im uslo? 
-
guess.whoo
Redeemer
tak tak, stavkovanie je cisto o stasti, mozes dat 10 zapasov s kurzom 3 a viac a ujde ti zapas s kurzom 1,21. nikdy nevies co sa odohrava par minut alebo hodin pred zacatim duelu v mysliach hracov, klucovemu hracovi zomrie niekto z rodiny a uz je poznaceny jeho vykon..takychto veci sa moze stat velmi vela a ty o nich nemas tusenia, len si veselo tipnes a potom nadavas 
guess.whoo: nesuhlasim.
nehram automaty, lebo su nastavene na 70%-30%
nehram ruletu, lebo to je nahoda
ale napr. poker ovplivnit vies, polozis karty. To iste plati pre stavkovanie. Podas tiket/zapas, ktory si overis. Pozries ako hrali, kto je zraneny, ako hraju v dazdi lebo tam ma prsat. To co si napisal je pravda, nikdy nevies co sa stalo pred zapasom (aku maju naladu a pod.) Ale preto sa to vola stavkovanie a nie "Zdvonasobenie vkladu zadarmo a bezbolestne"
nehram automaty, lebo su nastavene na 70%-30%
nehram ruletu, lebo to je nahoda
ale napr. poker ovplivnit vies, polozis karty. To iste plati pre stavkovanie. Podas tiket/zapas, ktory si overis. Pozries ako hrali, kto je zraneny, ako hraju v dazdi lebo tam ma prsat. To co si napisal je pravda, nikdy nevies co sa stalo pred zapasom (aku maju naladu a pod.) Ale preto sa to vola stavkovanie a nie "Zdvonasobenie vkladu zadarmo a bezbolestne"