Domaca siet WIFI od ISP

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
attiii
Medium Expert
Medium Expert

Domaca siet WIFI od ISP

Príspevok od používateľa attiii »

Som Roo-G zo Sene. http://www.sena.ocu.sk/index.php?ids=80

Mam zmluvu s Antikom, ktory mi zabecpecuju rychly a vykonny internet cez wifi za 17,54€ mesacne. V poslednych dnoch ma napadlo, ci by sa nedalo nieco take spravit, ze si kupim WIFI Router, napojim kabel z anteny donho, a ci by mi siel internet aj na ostatnych pocitacoch. Problem je vsak v tom, ze oni mi dali staticku IP adresu, aj s dns, a je tam aj prihlasovacie meno a heslo, ktore sa zadava v prehliadavaci. Ip adresy aj dns by som vedel nastavit na routeri, ale to meno a heslo, neviem kde napisat v routeri. Da sa to vobec?

Za rychlu odpoved dakujem,
prosim pekne odpiste cim skor, ked som vam uz napisal taky rozsiahly a detailny popis mojho problemu.

Dakujem vam, pekny vecer.
Vas Roo-G. :smt007
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Domaca siet WIFI od ISP

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Myslim, ze v nastaveni routra by nebol problem, ale s tym menom, heslom hej. Aj ked by si mal za pomoci rotra pripojnych viac PC do internetu, tak ci tak by ti internet isiel len na jednom z nich a to na tom, kde zadas heslo. Pretoze predpokladam, ze zadanim mena a hesla do prehliadaca sa niekde centralne zaznamena, ze si pripojeny, teda nieje mozne sa cez to iste meno a heslo pripojit znova. Mozno to tak s tym menom a heslom nieje, ked tak vyskusaj...
Napísať odpoveď