aky nahon preferujete?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

ktory nahon vam vyhovuje najviac?

predny
41
34%
zadny
41
34%
4x4
38
32%

Celkom hlasov: 120

nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: aky nahon preferujete?

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mam to snad pisat znova ? :-) ... 300k preniest predkom neni problem - u RSa ide nastastie o pocit z jazdy a preto vsadili na citatelnost riadenia ... taky Cadillac Seville STS ma tiez 300k na predok a preposilovane riadenie a nic mu nikam nicinm nesklbe :-) ... Jeremy je dobry zabavac, ale o autach moc toho nevie :-)
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Videl som co som videl :) Ak by si dal rovnakych 300k v rovnakom aute na zadnu napravu, bolo by to 100x lepsie :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

videl som co som videl ... to si chces brat rozumy vyslovene iba zo zabavnej relacie ? ... ano RSo trpi torque steeringom, ale vonkoncom to neni tak zle, ze by ti to polamalo ruky ... a take auto ako RS nepatri do ruk nejakemu samponovi co neudrzi volant, alebo hodrzi palcom :-) :-) len niektori proste z toho musia robit terno :-D ... u RS je to skor vlastnost ako vada :-) ...

... presne 100 ? to je zaujimave :-) ... v com by to bolo lepsie konkretne ? ... mozno na powerslidy na nic ine ... to ako pojde auto v zakrute zalezi viac od celkovej odladenosti podvozku ako od toho ktora naprava je hnana :-) nie nadarmo RSo docela dobre sekunduje impreze a evu v zakrutach, aj ked mu chyba fšechnohrab :-) ... zobud sa zo svojeho drifterskeho sna :-) ...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

FWD je trapny vynalez francuzov ako zrazit vyrobne naklady... Proste pustil volant, plyn na podlahu volantom to trhalo jak salene a auto lietalo po celej skusobnej drahe...
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

s Fofo RS jazdit, to uz musi byt iny kapo a na Slovensku su taky mozno dvaja. Bezny clovek vyuzije tak 30% potencialu toho auta.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

si smiesny - takto sa ta spytam, casto jazdis tak ze pustis volant a das autu poriadne po guloch ? ? ak ano tak ti prajem same dobre veci :-P

mne sice RWD chutna moc, ale viem ze do bezneho auta je to uplna zbytocnost a tych beznych aut je uplna vacsina ... FWD nieje zbytocnost, je lacnejsie, ponuka pristor na lepsie prakticke vyuzitie priestoru auta, je predvidatelnejsie a tym apdom aj bezpecnejsie ... co viac bezny vodic potrebuje ? ? ? ... ale rozumiem ze sice nemas este ani vodicak, tak si najvacsi zavodnik pod slnkom, ktory je nuteny kazdu zakrutu brat kufrom napred a preto si nic ine ako 350konove auto so zadkom a LSD nedokazes predstavit :-) ...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

No dobre ale my tu porovnavame co preferujeme, a nie co je lepsie ako nakupny vozik do mesta...

A ano vodicak mam som jeho cerstvym drzitelom a taktiez vlastnim FR auto sice to nieje nijaky zavodak ale ako moje prve auto som spokojny... BTW diferak sa chystam "varit"

Ked uz musis vediet je to zigul
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

takze si vlastne jadzil dokopy na troch uatach za cely zivot ale preferujes jednoznacne FR ? :-) super ...

ano ja viem ze sa bavime o preferenciach, ale ked niekto zacne robit terno z toho ako je nemozne kultivovane preniest pri FF layoute 300k na cestu a pritom je to kravina jak brno, tak to uz neni o preferenciach :-) ...

co presne ocakavas od takeho zasahu pri aute ktore ma par koni a sem tam ma problem drzat pokope a nieto este na ceste ? :-) ... alebo iba ten "pocit" ti zdvihne zavodnicky kredit o 10% ? :-) ...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

ja myslim ze sa tu dostavame do celkom seriozneho flame-u... Takze to uzavriem... ja preferujem FR ty FF a si uber naj zavodnik s najviac skusenostami na fore hojko.com Dufam ze toto dostatocne uspokoji tvoje ego a prestaneme to tu nezmyselne spamovat...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nejde o flame ... ide o konstruktivnu debatu, ktorej ucelom je obohatenie tvojho pohladu na problematiku :-) ... ako som povedal ja FF nepreferujem, ja robim rozdiely a kazdy pohon je dobry na nieco ine ... v beznom aute je RWD absolutna zbytocnost, pretoze normalne auto ti nedovoli si ho uzit naplno ... urcite mi to pomoze aby som sa nad tym pousimal, ale musim ta ubezpecit ze takto malo nestaci aby si moje ego pohladil, petoze to ze som "uber naj zavodnik s najviac skusenostami na fore hojko.com" predsa kazdy vie a respektuje to :-P :-P ...

... keby si teda prestal spamovat a vyjadril sa k tej avizovanej uprave diferencialu - co od toho ocakavas pri aute s podvozkom odladenym na ruske tankodromy a motorom co ma o par koni viac ako bezny slovensky polnohospodar ? :-) ...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Myslim ze ak si taky naj zavodnik sam vies naco sa diferak zvara... :) Inac koni to ma zatial 70 pre info ale uz zhanam motor fiat croma 2.0 i.e. respektive 2.0 turbo co maju 120 respektive 150PS

Inac v tom mas pravdu ze v beznom aute je to viacmenej jedno, s tym suhlasim, ale to uz by bol nazov temy "aky nahon je lepsi pre auto na bezne pouzitie"
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Do toho zigula? :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ze naco sa zvara ? sedlac to robi z roznych dovodov - niektorym to (vraj) krasne pomaha pri jazde dverami napred (naco zigul nema gule), niektori to maju kvoli zime, ked byvaju niekde v prdeli sveta ... realne vyuzitie to ale ma uplne nulove, pretoze znici ovladatelnost auta uplne krutym sposobom a bal by som sa na takom vynaleze vobec nastartovat - u nas na okreskach by som letel po tecne z prvej zakruty uz pri 60tke :-) :-) ...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Noa ? Vsak to je pomerne dost rozsirena uprava :) Ako iste vies zigul je licencovany fiat takze prevodovka pasuje jak rit na serbel... Kardan diferak to su vsetko neznicitelne ruske vyrobky cize tam sa nebojim... Problem je jedine u skrtiacej klapky ktora je do opacnej strany takze budem musiet bud tahat hadice alebo ju prevarit...

nordkapp_pb - neviem ci si niekedy v zivote vobec sedel v aute so zavarenym difom, ja sice nie ale si prvy clovek co hovori ze to skodi pri normalnej jazde, vsetci ostatny sa stazuju len na horsie parkovanie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

dalsia vec .. preco chces davat taky motor do takej kasne a na taky podvozok ? ... pridas a rozleti sa to na 14 kusov a zvareny diferak sa bude kotulat do potoka :-) ...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Stale zabudas ze toto auto vydrzi ruske drsne zaobchadzanie... To neni jak favorit abo stodvacina... prave preto som ho kupil....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Sak ho nechaj, preteKara :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

paci sa mi ako obycajnu praveku rusku mrdku povysujes na nieco extra co ale neni :-) ... favo je uplne ina era a robilo sa uplne inak .. zigul sa moze porovnavat tak so 100vkou a ta teda vydrzala zhruba uplne to iste co zigul :-) ..
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Sranda ale doma mame aj 100vku aj zigul tak viem porovnat co ktore auto vydrzi :) Ale ako som uz spomenul sme uz fakt mimo temy ak sa bavime o modifikaciach a o tom co ktore auto vydrzi... Ak chces mozme dat rec na SS alebo ICQ ja som za kazdu konstruktivnu debatu ale myslim ze obsah tejto temy sme uz vycerpali :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

FR33RIDER napísal:nordkapp_pb - neviem ci si niekedy v zivote vobec sedel v aute so zavarenym difom, ja sice nie ale si prvy clovek co hovori ze to skodi pri normalnej jazde, vsetci ostatny sa stazuju len na horsie parkovanie...
prepac, toto si musim ocitovat, aby si nahodou takuto technicku perlu nezmazal alebo co ... toto sa zapise do dejin, pretoze vsetci inzinieri su uplne drbnuti ze vobec zacali davat do aut diferencialy :-) mali tam dat iba trubku hnanu retazou, aby skutocni odbornici nemuseli diffy pracne zvarat :-) ... pochopim to na offe, ktory nema uzavierku a jadzi vacsinou vazne pomalicky a je pren dolezite aby sa niekam dostal, ale nie na aute, ktore chce vyjst na cestu :-)

... neviem akych odbornikov poznas ty, ale urcite su to vydatne technicke typy a od nich mas napad zavarit diff, lebo "pycotojedejakozprakuvole a hlavne to zavar co najsilnejsou zvarackou jako, a nie ze COckom " :-) ... ja som v takom aute nesedel, prave preto ze by som do takeho nesadol .. ale vozil som sa trebars na ATVcku, ktore teda vzadu diff nema a je to strach na tom v rychlosti nieco prejst tak ako autom - neda sa to ... preco ? no asi preto ze nema diff a neni mozne aby sa v zakrute tocili kolesa rozdielnymi rychlostami - teda ta tlaci zo zakruty do prdele .. na ATV ale aspon mozes docela citatelne rozhodit zadok a spravne pouzit svoju hmotnost :-)

//autoeditácia príspevku (25 Mar 2010, 23:23)
prepac, ale SS a ICQ su cas strateny naviac, preto sa vyjadrujem touto formou ... ked tak to moze nejaky svedomity moderator oddelit do samostatneho threadu, pre ktory navrhujem titul "Hillbilly Tuzing Solutions" :-) ...

skutocne sa rad necham poucit ako velmi rozdielna je vydrz dvoch velice podobnych aut z rovnakej ery, lebo viem o autach dost malo nato aby som to posudil :-) :-)
Napísať odpoveď