Angličtina
Angličtina
Caute aky kurz alebo čo po maturite respk nejaky certifikat čo je viac ako maturita...niečo vhodne do zamestnania. Alebo kurz či certifikat s ktorym by som mohol ist učiť? Je tu niekto kto sa v tom vyzna a mohol by to rozpisať . Ďakujem
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Angličtina
certifikat viac ako maturita? ..su certifikaty po ktorych nemusis maturovat, tj. nahradi ti to maturitu ..ak chces nejaky kurz aby si mohol ist ucit, dost o tom pochybujem ze nieco take je ..
-
badboy007
Star
Tusim, ked urobis statnice nemusis maturovatjozko napísal:Caute aky kurz alebo čo po maturite respk nejaky certifikat čo je viac ako maturita...
/Hellboy248 K+, pekne vysvetlene
-
Hellboy248
Guru wannabe
badboy007: ak spravis 2 roky pred maturitou kurz a dostanes certifikat ktory min. skolstva akceptuje tak si podas ziadost v skole a ak ti to uznaju (vacsinou vzdy uznaju) nemusis maturovat z cudz. jazyka .)
prepáčte asi som to zle napísal myslem som čo po maturite z angliny ...skončim maturitu ...a vyššie je čo TOEFL/IELTS ? alebo iné certifikáty? ktoré je viac uznávane, zíde sa v zamestnaní a pod...
-
Fabo
Hardcore addict
Vyssie nizsie... ine proste. Ale! pokial viem, tak matura A je podla eur. ramca B2, Bcko je B1. Vsetky ostatne certifikaty sa daju najst porovnania na tento ramec.
Co sa zamestnania tyka, zamestnavatel by bol blby, keby si tvoje znalosti neoveril rozhovorom.
Co sa zamestnania tyka, zamestnavatel by bol blby, keby si tvoje znalosti neoveril rozhovorom.
-
Hellboy248
Guru wannabe
jozko: ako si pisal, napr. kurz aby si mohol ist ucit ..pochybujem ze ta skola zobere ucit ked mas iba nejaky kurz a nie vysoku