Sekanie hier
Re: Sekanie hier
CCleanerom len ja som to nazálohoval
nezalohoval si??no ked nezalohoval si tak potom obnovovanie systemu...start-vsetky programy-prislusenstvo-systemove nastroje-obnovovanie systemu,ale predtym zalohuj data...ked ani to nepomoze tak potom asi reinstall win. ale to len ako posledne...
nie...a myslíš že to na 100 % bude chyba v tých registroch ?
vsetky drivery su nainstalovane?,ked ano tak potom nevidim nikde inde problem len v registroch...
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ved ale si pisal ze je to cista instalacka .. tak tie reg by som vylucil .. je to zvlastne ..
Včera som preinštaloval windows ale problém je stále ten istý
-
hrban
Addict
nainštaluj chipset dosky !!!
-
L.E.n
Light Star
1) Nepoužívaj Game-booster, zastavuje väčšinou dôležité procesy a počítač ide ešte pomalšie (keďže Windows "nevie čo sa deje" a snaží sa vypnuté programy používať).
2) Kupuj si hry. Stiahnuté hry s crackom obyčajne potrebujú EŠTE výkonnejšie počítače, prípadne sekajú vždy.
3) Netuším, povedz či pomohlo, ja som vždy došiel na tomto
2) Kupuj si hry. Stiahnuté hry s crackom obyčajne potrebujú EŠTE výkonnejšie počítače, prípadne sekajú vždy.
3) Netuším, povedz či pomohlo, ja som vždy došiel na tomto
-
vikko78
Medium Professional
mňa už napadá len jedna vec....nemáš možnosť (od kamaráta) vyskúšať druhú grafu?
-
hrban
Addict
hlúposť a keďže je v topicu jasne napísane že hry ktoré mu predtým šli sekajú tak to nebude crackom a od kedy crack zvašuje nároky na hry ????L.E.n napísal:
ako som povedal nainštaluj driver k doske
Nainštaloval som driver k matičnej doske ale nevidím rozdiel......
Vikko78: nemyslím si že by chyba bola v grafike ale môže vyskúšať...
Vikko78: nemyslím si že by chyba bola v grafike ale môže vyskúšať...
-
L.E.n
Light Star
Nezvyšuje nároky, no cracknuté hry jednoducho sekajú aj keď máš dostatočnú HW konfiguráciu. Z vlastnej skúsenosti viem,- stalo sa mi to, kúpil som si origo a hra išla bez sekania (rovnaké nastavenia).hrban napísal: hlúposť a keďže je v topicu jasne napísane že hry ktoré mu predtým šli sekajú tak to nebude crackom a od kedy crack zvašuje nároky na hry ????
ako som povedal nainštaluj driver k doske
chybne hry sa samozrejme vyskytuju no nie je to pravidlo cracku...
to skor bol zly release... kazdy kto sa v tom pohybuje vie ze ich tak vela zlych ako dobrych...
mne zatial ani jedna hra nerobila problem...
no preco mu to seka netusim...
to skor bol zly release... kazdy kto sa v tom pohybuje vie ze ich tak vela zlych ako dobrych...
mne zatial ani jedna hra nerobila problem...
no preco mu to seka netusim...
-
hrban
Addict
tomu sa hovorí chybný crack ak je crack chybný tak ti bude sekať aj GTA II, ale na PES je crack spravený dobre
ešte pusti dxdiag a otestuj grafiku poprípade pozri či máš všetko enabled
ešte pusti dxdiag a otestuj grafiku poprípade pozri či máš všetko enabled
všetko je enabled ale ako som povedal žiadny rozdiel..... 
seká alebo zadrháva sa mi aj nhl 09 tak ja už tomu nechápem.......mám grafickú 512 mb, RAM 4GB, procesor core 2 duo 2,8Ghz a pred 2 dnami som preinštaloval celý win.....
seká alebo zadrháva sa mi aj nhl 09 tak ja už tomu nechápem.......mám grafickú 512 mb, RAM 4GB, procesor core 2 duo 2,8Ghz a pred 2 dnami som preinštaloval celý win.....
-
hojko
Site Admin
daver: A nie je problem pri NHL s tym, ze treba nastavit hru len na jedno jadro??? Cize si das spravcu uloh (CTRL+ALT+DEL), kliknes na procesy, najdes nhl09.exe (alebo ako sa vola subor), kliknes pravym tlacitkom nan a nastavis Sprizneni ci ako to je oznacene v ceskom WinXP, cize vyberies len jedno jadro. V slovenskom Win7 je to ako Nastavit afinitu.
Neviem, ci tu uz tato rada padla, necital som vobec temu, ale toto je dovod pre ktory sekali vari posledne dva rocniky NHLky.
Neviem, ci tu uz tato rada padla, necital som vobec temu, ale toto je dovod pre ktory sekali vari posledne dva rocniky NHLky.
nastavil som to na jedno jadro ale nepomohlo to.......
ked ani to nepomohlo tak potom chod na reklamaciu,alebo do servisu...
A opýtam sa vás takto...je chyba v procesore v grafike alebo niekde inde ?
-
Dildogripak
Medium Professional
Ak by to niekto vedel tak by ti určite poradil ako to odstrániť. Takto môžme len hádať.
Ale ak sa ti tak veľmi nechce ísť do servisu tak sa hraj jednoduchú hru...
Vezmi kamarátov PC k tebe domov vyber z neho grafiku, strč ju do tvojho PC(samozrejme po vybratí tej tvojej), daj driver, pusti NHLku a uvidíš. To isté môžeš skúsiť aj s ramkou...aj keď v ramke by problém nemal byť...ALe za pokus to stojí, poskúšaj > uvidíš.
Ak nie, ber to do servisu - nech to čerti berú
Ale ak sa ti tak veľmi nechce ísť do servisu tak sa hraj jednoduchú hru...
Vezmi kamarátov PC k tebe domov vyber z neho grafiku, strč ju do tvojho PC(samozrejme po vybratí tej tvojej), daj driver, pusti NHLku a uvidíš. To isté môžeš skúsiť aj s ramkou...aj keď v ramke by problém nemal byť...ALe za pokus to stojí, poskúšaj > uvidíš.
Ak nie, ber to do servisu - nech to čerti berú