zapojenie usb do lan portu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mr_hedrox
Novice
Novice

zapojenie usb do lan portu

Príspevok od používateľa mr_hedrox »

Zdravim , mam taky problem:
ide o to ze chcem nainstalovat jeden CAD/CAM program a nato aby som ho uspesne spustil potrebujem mat aktivne sietove pripojenie LAN ktore ma urcitu mac adresu XX_XX_XX_XX_XX

pri spusteni instalacky mi nahodi moju mac adresu sietovej karty cize myslim ze to je toho LAN pripojenia no a ja potrebujem prepisat licenciu a nahodit tam svoju mac adresu no a konecne sa dostavame k problemu..

pouzivam huawei 3g modem (mobilny net od OR) ktory sa napaja cez usb kabel... a co som surfoval na nete tak som zistil ze usb modemy nemaju mac adresu .. cize preto mi ten program nacita mac adresu sietovej karty ..a ked chcem pouzivat program tak musi byt aktivne to pripojenie ktoreho mac adresu som tam crackoval... wifi zatial nemam a taktiez sa nemozem pripojit na net cez sietovy kabel ...

neviete mi niekto poradit nejaky programi co by vedel mozno nejak obist system a nejak virtualne mi spojazdnit ethernetove pripojenie cez lan ked budem mat zapojeny usb kabel s modemom? alebo som este rozmyslal nad touto redukciou http://www.amazon.co.uk/RJ45-Ethernet-1 ... ce_image_3 len problem je ze nemam sajnu kde ju zozeniem :(
neviem ci s te to pochopili alebo ci som to dobre vysvetlil ale ak mate nejake napady tak sem s nimi :smt059 diki moc
Deafboy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: zapojenie usb do lan portu

Príspevok od používateľa Deafboy »

ze usb modemy nemaju mac adresu
Vsetky zariadenia pripajajuce sa do siete maju MAC adresu
mr_hedrox
Novice
Novice

Re: zapojenie usb do lan portu

Príspevok od používateľa mr_hedrox »

sorry , ano ma ale ten program nacitava len ethernetovu mac adresu..ale uz som to vyriesil ..napojil som usb do notebooku , a medzi mojim PC a notebookom som vytvoril LAN pripojenie cez kabel nainstaloval a uz to fici :) ale aj tak vdaka za pomoc
Napísať odpoveď