ventilator do auta
ventilator do auta
Nema niekto skusenosti s tymto http://www.tvshop.sk/ventilator-do-auta-400 ? Ci sa to vobec oplati kupovat...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ventilator do auta
to je nejaka zidovina
... ved aby to odvadzalo / privadzalo vzduch z/do auta tak to musi byt zaseknute niekde v okne ... a uz cez to samotne okno sa to auto vyvetra viac, ako s takymto malym ventilatorikom ... a este k tomu ked je to napajane solarnym clankom - to bude mat fatalne maly vykon
... podla mna vyhodene prachy, pokial nemas upravene skla tak slniecko vyvinie cez to sklo pekny vykon a taky maly ventilatorik tomu pomoze tak o 1°C dole
... parkuj v chladku alebo si daj folie na okna a na predne clonu
... alebo si kup Vulvu S80 - to auto ma snad najostrejsiu klimu aku som zazil 
moc si ma nepotesil, ale dik. maju folie vyznam, ked si ich nemozem dat aj na predne bocne okna?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
do zadu si das tmave a do predu "transparentne" ... zadne tmave mozu pri rozumnom zatmaveni, cez ktore je este videt znizit energiu dopadajuceho ziarenia o cca. 75% ... tie transparentne maju lahky kovovy nadych, ale prepustaju trebars 80% svetla a pritom dokazu znizovat energiu svetla trebars o 30% co teda tiez pomoze 
-
Clean_Up
Professional
Rozmýšlam, že dám do zadu nové fólie, najtmavšie aké sa dajú vôbec zohnať, cez ktoré už z vonku ani nieje vidieť do presúvadla (zvnútra ešte ako tak).
A uvažujem, že dám aj dopredu. 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja bych tie najtmavsie na aute nemohol ... to vyzera skor jak keby si tam mal kus cierneho plastu a nie okno 
-
Clean_Up
Professional
Musím súhlasiť, vyzerá to ako kus plastu a nie sklo.
Ale zasa aspoň nepečie, tak slnko do auta a nemusím kupovať žiadne ventilátoriky. 
diky moc chlapci, nejak to poriesim 
-
hojko
Site Admin
Ked vzali technicak na aute za folie aj na prednych bocnych sklach, tak po druhom raze sli folie dole. Citit to bolo strasne, mozno ani nie tak tym, ze ta folia zadrzavala silne slnko, ale hlavne teplotou. Tvar, ruka ci rameno, tu vsade som citil, ze to slnko je prudsie a posobilo to na mna stylom, ze mi bolo teplejsie. Samozrejme klimatizacia to vyriesi, ale predsalen je ine, ked to slnko az tak z boku nepecie.
-
uplink
VIP
- v zaparkovaných autách - odvádza horúci vzduch z auta
by ma zaujímalo kam ho odvádza
by ma zaujímalo kam ho odvádza
-
hojko
Site Admin
uplink: Od prednej sedacky ku zadnej, co je take tazke na pochopenie??? Navyse tam mas este alternativy, ze to moze byt od zadnej ku prednej, zlava doprava a opacne, diagonalne, z hora dolu a opacne, pripadne ak mas otvaraciu stredovu opierku - z kufra do auta alebo opacne. Inak povedane, je to obycajny ventilator, ktory na teba fuka taky vzduch, aky mas v aute.
//uplink: ach ja somár, ďakujem za vysvetlenie
//uplink: ach ja somár, ďakujem za vysvetlenie
Prípadne to môžeš privreť do okna 
No mozes si zaobstarat nezavisle kurenie s funkciou odvetravania a budes mat v aute prijemnu teplotu v zime aj v lete
A mozno existuje aj lacnejsia alternativa - nezavisle odvetravanie.
mozno som nasiel nieco lepsie ako ten ventilatorik... co poviete na toto http://www.lacne-autodoplnky.sk/mini-kl ... -6342.html ? Urcite to nie je ako normalna klimatizacia, ale keby to aspon trochu chladilo nehneval by som sa. Alebo http://www.auto-klima.sk/index.php?menu=nezavisle_klimy to posledne, lenze to si mozem rovno urobit klasicku klimu do auta za tu cenu, to sa mi ale neoplati.
O tej mini klimatizacii sme sa tu uz kdesi bavili a uz aj z teoretickeho hladiska je to blbost. Nikde tam totiz nevidno odvod tepleho vzduchu, ta klima ti sice bude vyfukovat studeny vzduch, ale na druhej strane pojde teply, no a ked to budes mat v aute, tak ti to pomoze iba ked bude fukat rovno na teba. Ak bude mat na odvod tepleho vzduchu nejaku hadicku, tak ju budes musiet vystrcit von oknom 
v aute jazdim vacsinou sam,takze v tom by som nevidel problem, ze studeny vzduch by fukal len na mna, len potom je otazka ci je lepsi obyc. ventilator alebo henta mini klima
No ak to mas kam umiestnit, tak by tato klima mohla dobre posluzit, ale ak vezmeme do uvahy bezpecnost a efektivnost prevadzky, tak postaci nejaky lepsi ventilator, ktory bude naozaj fukat a bude mat aj poriadny uchyt.
-
RATZINGER666
Darca
kybelvody: tu vec z toho druheho linku si chces drbnut na strechu? 
nad tym som nerozmyslal, kedze cenu to ma porovnatelnu ako dorobenie klimy/nezavisleho kurenia a tolko investovat nemienim. takze riesenie vidim folie + ventilator alebo ta mini klimaRATZINGER666 napísal:kybelvody: tu vec z toho druheho linku si chces drbnut na strechu?
ma webasto aj nejake zapory? ci len klady? ze zohreje motor aj interier? ako to funguje a kde sa to montuje?