mam jeden problem a veru ani neviem do akej temy sa skor hodi
ide o to ze to moze byt chyba v hardwary..v softe pochybujem
len tak z nicoho nic sa mi sam od seba po hodine hodine a pol restartuje pc..povysaval som prach boli tam riadne guce ale robi to este stale..cim to moze byt? stiahol som everest udajen tym pozriem teploty..ale neviem to tam najst..vie mi niekto poradit? na zaciatok najlepsie bude zistit teploty..ventaliatoriky funguje vsetky co mam v bedni
Kedy sa to restartuje? V zarazi? Vo windowse? alebo to je individualne? Nic si netaktoval? Skontroluj tie teploty, a nezabudni napisat znacku a vykon zdroja.
program PC wizard 2009
teplota procesora 25
zakladnej dosky 45
zdroja 31
prvy procak 42,8
druhy 35,5
grafika 39
Everest
zakladna doska 40
procesor 27
1cpu 31
druhe cpu 38
MCP 41
Aux 24
nic som netaktoval jednoducho ako som nahodil win7 tak to robi..moze to sposobovat nejaky aktivator? pretoze ked som daval cd kluc slo setkoOK.. ptm som si dal xp slo OK teraz znovu sedmicku a robi to..a robi to tak ze som na pc alebo niesom a zrazu sa restartuje..nabehne vsetko v poriadku tak ako ma..spravi to niekedy raz za hodinu niekedy raz za dve..a zdroj neviem ako pozrem aky ma vykon pretoze na nom je spusta udajov..a veru neviem ktory oznacuje moj vykon
diodaGPU 39
seagate bla bla..asi disk... 26
Aha, uz asi viem v com je problem. Microsoft odhaloval nejakou aktualizaciou nelegalne kopie a sposoboval restart. Daj start/do vyhladavaca napis winver a vyhladaj tam niekde platnost licencie
Vyzerá to tak že máš RC verziu ktorej už končí platnosť a každé dve hodiny sa samovoľne reštartuje PC a ako mojému kamarátovi ti Windows reštartováva aj po aktivovaní aktivátorom neostáva ti nič iné ako preinštalovať Windows na normálnu verziu.
ano mal som este staru verziu 7100..a dal som tam aktualizacie veru...
nahodil som vcera vecer novy win 7 ..najnovsiu verziu..a nechal som ho bezat cez noc a nic..slape ako ma..ja som sa zlakol ze aktivator bol nejaky vadny..alebo 3d okna co som nahodil