Kupa Iphonu z anglicka alebo USA.

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
maco54
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Kupa Iphonu z anglicka alebo USA.

Príspevok od používateľa maco54 »

Chcem si nechat poradit od vas skusenejsich aby som neurobil blbost.
Takze hladal som na bazos.sk iphon 3GS nasiel som 2 typi 1bol za 160€ druhy za 200€. Ide o to ze oba tieto telefony vlasne ma dorucit firma asi. Neviem prestne lebo v bazari bolo pisane ze ponukaju viac telefonov. Ja im vlastne napisem adresu kde ho maju poslat a oni ho udajne maju dorucit az kumne domov. Plati sa prevodom penazi cez Western union. toto mi vlastne napisali: Platba sa realizuje prostredníctvom Bankový prevod, peniaze gram, Western Union.
Chcem sa opytat ci ste uz niekto takto nieco kupovali ci to nie je podvod.
DAKUJEM
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupa Iphonu z anglicka alebo USA.

Príspevok od používateľa IMI »

Vyzera to na podvod a hlavne mi tma nesedi to Western Union , kedze sa WU vyuziva najcastejsie na podvody :) .
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

iPhone 3GS za 200 eur nekupis nikde. Ale na moje prekvapenie im tento podvodny biznis asi vychadza velmi dobre, kedze vobec dokazes uvazovat o kupe ked ti niekto napise "Platba sa realizuje prostredníctvom Bankový prevod, peniaze gram, Western Union." Moja rada je, pockaj si rok-dva kym ten iP za tych 200eur kupis alebo si vyber starsiu 3G verziu. Zo zahranicia by som kupoval jedine od doveryhodneho uzivatela na ebayi a nakoniec by sa kupa aj tak neoplatila lebo by ti to ostalo na colnici a musel by si zaplatit CLO + 19% dan. Ak by mal telefon novy baseband tak by si ho na slovenske siete ani neodblokoval a mohol by si mat na velmi dlhu dobu bud iPod alebo iTehlu.
maco54
Star
Star

Príspevok od používateľa maco54 »

No mne sa to tiez nezda ked mam pravdu povedat :?
Jeden clovek tiez takto kupoval auto a tie ho akoslali penaze poslal a auto mu nedoslo a tiez bolo pisena ze mu ho dopravia az domov.
Dobre tak vravite ze by som bol len lahsi o 200€ tak diki vam.
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

bohuzial je to podvod
najrozsirenejsie je ze das inzerat ze predas mobil oni ti napisu a ponukaju 2x vacsiu cenu, daju ti adresu kam to mas poslat a potom ti poslu peniaze. Ale tych penazi sa nikdy nedockas zatial co oni budu mat mobil. Mam s tym osobne skusenosti ale ja som sa narozdiel od inych nenechal nachytat. V zivote by som nikdy nikomu ani ten najlepsej firme neposlal peniaze dopredu, pokial by nesidlila v mojom meste
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Z Anglicka by si este mohol uvazovat ... Ale uplne inu ponuku. O2 UK je velmi zhovievave co sa tyka odblokovania telefonu.
Dvaja znami si kupili 3Gs od chlapikov z UK. Samozrejme oba mali na Sebe 3.1.3 Firmware s najnovsim Basebandom. Takze pre ine SIMky nepouzitelne.

Napisali na Support O2 UK vysvetlili situaciu a po 7 dnoch boli obom telefony odblokovane.
Napísať odpoveď