Chcem si nechat poradit od vas skusenejsich aby som neurobil blbost.
Takze hladal som na bazos.sk iphon 3GS nasiel som 2 typi 1bol za 160€ druhy za 200€. Ide o to ze oba tieto telefony vlasne ma dorucit firma asi. Neviem prestne lebo v bazari bolo pisane ze ponukaju viac telefonov. Ja im vlastne napisem adresu kde ho maju poslat a oni ho udajne maju dorucit az kumne domov. Plati sa prevodom penazi cez Western union. toto mi vlastne napisali: Platba sa realizuje prostredníctvom Bankový prevod, peniaze gram, Western Union.
Chcem sa opytat ci ste uz niekto takto nieco kupovali ci to nie je podvod.
DAKUJEM
Kupa Iphonu z anglicka alebo USA.
Re: Kupa Iphonu z anglicka alebo USA.
Vyzera to na podvod a hlavne mi tma nesedi to Western Union , kedze sa WU vyuziva najcastejsie na podvody
.
iPhone 3GS za 200 eur nekupis nikde. Ale na moje prekvapenie im tento podvodny biznis asi vychadza velmi dobre, kedze vobec dokazes uvazovat o kupe ked ti niekto napise "Platba sa realizuje prostredníctvom Bankový prevod, peniaze gram, Western Union." Moja rada je, pockaj si rok-dva kym ten iP za tych 200eur kupis alebo si vyber starsiu 3G verziu. Zo zahranicia by som kupoval jedine od doveryhodneho uzivatela na ebayi a nakoniec by sa kupa aj tak neoplatila lebo by ti to ostalo na colnici a musel by si zaplatit CLO + 19% dan. Ak by mal telefon novy baseband tak by si ho na slovenske siete ani neodblokoval a mohol by si mat na velmi dlhu dobu bud iPod alebo iTehlu.
No mne sa to tiez nezda ked mam pravdu povedat
Jeden clovek tiez takto kupoval auto a tie ho akoslali penaze poslal a auto mu nedoslo a tiez bolo pisena ze mu ho dopravia az domov.
Dobre tak vravite ze by som bol len lahsi o 200€ tak diki vam.
Jeden clovek tiez takto kupoval auto a tie ho akoslali penaze poslal a auto mu nedoslo a tiez bolo pisena ze mu ho dopravia az domov.
Dobre tak vravite ze by som bol len lahsi o 200€ tak diki vam.
bohuzial je to podvod
najrozsirenejsie je ze das inzerat ze predas mobil oni ti napisu a ponukaju 2x vacsiu cenu, daju ti adresu kam to mas poslat a potom ti poslu peniaze. Ale tych penazi sa nikdy nedockas zatial co oni budu mat mobil. Mam s tym osobne skusenosti ale ja som sa narozdiel od inych nenechal nachytat. V zivote by som nikdy nikomu ani ten najlepsej firme neposlal peniaze dopredu, pokial by nesidlila v mojom meste
najrozsirenejsie je ze das inzerat ze predas mobil oni ti napisu a ponukaju 2x vacsiu cenu, daju ti adresu kam to mas poslat a potom ti poslu peniaze. Ale tych penazi sa nikdy nedockas zatial co oni budu mat mobil. Mam s tym osobne skusenosti ale ja som sa narozdiel od inych nenechal nachytat. V zivote by som nikdy nikomu ani ten najlepsej firme neposlal peniaze dopredu, pokial by nesidlila v mojom meste
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Z Anglicka by si este mohol uvazovat ... Ale uplne inu ponuku. O2 UK je velmi zhovievave co sa tyka odblokovania telefonu.
Dvaja znami si kupili 3Gs od chlapikov z UK. Samozrejme oba mali na Sebe 3.1.3 Firmware s najnovsim Basebandom. Takze pre ine SIMky nepouzitelne.
Napisali na Support O2 UK vysvetlili situaciu a po 7 dnoch boli obom telefony odblokovane.
Dvaja znami si kupili 3Gs od chlapikov z UK. Samozrejme oba mali na Sebe 3.1.3 Firmware s najnovsim Basebandom. Takze pre ine SIMky nepouzitelne.
Napisali na Support O2 UK vysvetlili situaciu a po 7 dnoch boli obom telefony odblokovane.