Hodinky
-
Alex481991
Medium Star
Hodinky
Zdravím pred nedávnom som si kúpil hodinky ide o Calvin Klein Celerity no problém je v tom že sa mi niekedy zarosuje sklíčko... v čom môže byť problém?? Vďaka za rady
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hodinky
Netesnia -> reklamacia 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ehm ... dufam ze si za ne vyvalil nejaku peknu sumicku
pretoze co som pozeral CK by mali byt WR100 a pri hodinkach za 200+ USD byva parvidlom ze su spracovane adekvatne cene
... bud ta teda ofajali a nemas calvin klein, ale caivin kiein s kapitalkami na spravnom mieste, alebo sa ti dostal do ruk hrubo nepodareny kus
... tiez teda zalezi z akeho dovodu sa ti rosia ... ked su to WR100 nemali by sa rosit pri beznom povrchovom plavani, ak si si ale skusal pod vodou nastelovat spravny datum, alebo si bastrngoval s tlacitkami chronografu, tak sa to moze stat 
-
Alex481991
Medium Star
samozrejme neide o žiadne "caivin kiein"
tieto boli kupované v oficiálnom obchode. A zrejme sme sa nepochopili respektive som to zle vysvetlil... tu neide o zarosovanie v pravom slova zmysle čo vlastne znamená že sa vytvarajú kvapôčky vody ale v mojom ide oto že sa vytvori určitá hmlovitá avšak žiadna rosolovitá ani nič podobne vrstva...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ked si niekedy v zime prisiel z vonku nepolozil si ich niekde k zdroju tepla ? ... mohla v nich skondenzovat vzdusna vlhkost ktora v nich bola uzavreta od vyroby s ta mohla robit problem ... resp. aspon napis kedy sa to stava ze sa "zahmlia"
... samozrejme ak sa to stava aj napriek tomu ze ich pouzivas v sulade so smernicou vyrobcu tak ich daj reklamovat 
nordka: vlhkost kondenzuje na povrchu, ktory ma teplotu mensiu ako je rosny bod vzduchu (typicky priklad ked niekto vojde v zime do vnutra s okuliarmi), takze po prilozeni k radiatoru by sa ta vlhkost mala zo sklicka odparit. Ked vsak kondenzuje po tom, ako sa s nimi vyjde von, tak je samozrejme problem v tom, ze je v nich urcita vlhkost, ktorej by sa bolo treba zbavit.