ubuntu 10.04
Re: ubuntu 10.04
poslal som ti este na prvej strane odkaz na wiki ubuntu. vsetko na zaciatok co ti treba vediet a bez coho sa nepohnes tam je (dokonca aj nieco navyse) neviem co chces googlit.
hmm oky idem tam ale nwm ci tma najdem tie ohne pri bipnuti/zapnuti programu aj nie pls napis ako nastavit3PO napísal:poslal som ti este na prvej strane odkaz na wiki ubuntu. vsetko na zaciatok co ti treba vediet a bez coho sa nepohnes tam je (dokonca aj nieco navyse) neviem co chces googlit.
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2010, 14:14)
instRonaldo20 napísal: hmm oky idem tam ale nwm ci tma najdem tie ohne pri bipnuti/zapnuti programu aj nie pls napis ako nastavit
uz viem ako instalovat progrmy ale neviem tie plamene a neviem prec my nejde adob be flash player ked poznate daoc ine napiste se m pls napr aj ked to je v balikoch
pis ako clovek.
nainstaloval si adobe flash ? v ktorom prehliadaci nejde. ktora verzia ubuntu ?
k tomu salenemu ohnu. v compiz setting manager povolis animation add-on (na obrazku zvyraznene je na tom kurzor). ked povolis vedla mas ikonku animations. kliknes a tam su nastavenia ci to ma horiet pri maximalizacii, minimalizacii atd.
k tomu salenemu ohnu. v compiz setting manager povolis animation add-on (na obrazku zvyraznene je na tom kurzor). ked povolis vedla mas ikonku animations. kliknes a tam su nastavenia ci to ma horiet pri maximalizacii, minimalizacii atd.
okii ide eee my to ale zabudol som na jednu vec ktora my tam velmy chyba taky panel dole s programamy,a mam windows 7 v C a ubuntu mam v D ale ked daco instalujem my to chce dat do C a nwm kde mzy to da ani ikonu nespravi ani nic3PO napísal:pis ako clovek.
romanko postnute to ma uz na prvej strane. ja som zvedavy co sa stane ked dojde prvy vaznejsi problem. lebo ked teraz nevie naklikat toto tak nas boh ochranuj
ja chcem vediet len ako sa robi ten paneeeeeelll
aky zase ?
ten co ma byt tak dole zo subormy len nwm ak ho tam dat3PO napísal:aky zase ?
keby si cital wiki tak by si sa nemusel pytat.
do terminalu ,to je tam kde sa pisu prikazy, sa dostanes stlacenim klavesy lavy alt (drzis) a stlacenim f2. vyskoci okienko napises a zaentrujes.
vyskoci cierne okno a tam napises stlacis enter.teraz panel zmizne.
potom napises a stlacis enter. panely sa objavia tak ako maju byt.
v terminale skratky ctrl+v a ctrl+c nefunguju. namiesto niech funguju ctrl+shift+v a ctrl+shift+v.
do terminalu ,to je tam kde sa pisu prikazy, sa dostanes stlacenim klavesy lavy alt (drzis) a stlacenim f2. vyskoci okienko napises
Kód: Vybrať všetko
gnome-terminalvyskoci cierne okno a tam napises
gconftool-2 --recursive-unset /apps/panelpotom napises
pkill gnome-panelv terminale skratky ctrl+v a ctrl+c nefunguju. namiesto niech funguju ctrl+shift+v a ctrl+shift+v.
mislel som daco ine ak su tie 2 panelz a dolny panel tak nadnim nakresmil ti to :DDDD
a to co mislim: ______________________
dolni panel: ___________________________________________________________
a to co mislim: ______________________
dolni panel: ___________________________________________________________
mna asi porazi...
dunlop obdivujem tvoju predstavivost. pozeral som na tie ciary ale toto by ma asi nikdy nenapadlo 
oki a ako zvolim kde to chcem
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
zacni kricat na pocitac ,,v tvojom pripade to mozno pomoze .ak by nie ..skus nastavenia..mozno aj tools alebo setings
v nas tavenich to ani neniRomanko napísal:zacni kricat na pocitac ,,v tvojom pripade to mozno pomoze .ak by nie ..skus nastavenia..mozno aj tools alebo setings
navstiv ocneho. hned v configure. prve prepinatko
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pani, tak ma napada... preco mu vlastne pomahame? Preto ze sme vstriecna komunita, ktora rada pomoze kazdemu zaciatocnikovi, alebo preto ze mame tak velke ego ze musime kazdemu jednemu dokazat, ze MY to nastavit (zapnut, nainstalovat... dopln podla potreby) vieme a musime to vsetkym dokazat? 
(Pretoze vsetci by sa na takehoto cloveka vykaslali uz po druhom prispevku)
(Pretoze vsetci by sa na takehoto cloveka vykaslali uz po druhom prispevku)
neviem preco. <narcizmus> mozno sa tu stretli dobri ludia<narcizmus>
ja mat blby den tak ho zvozim pod ciernu zem