erikmendel napísal:PLS pomozte mi ked zapnem GTA 4 tak ide pohode ale po niakom case zacne brutalne sekat neviete cim to moze byt ??
GTA 4
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA 4
Pozri si teploty procesora a grafickej karty v hre.erikmendel napísal:PLS pomozte mi ked zapnem GTA 4 tak ide pohode ale po niakom case zacne brutalne sekat neviete cim to moze byt ??
EDIT: Ale nie pozriet teploty tak, ze minimalizujes a ides otvorit everest. To nemusis tie teploty vobec pozerat lebo za tych par sekund ti klesne teplota aj o 15 stupnov. Pouzi napirklad program HW Monitor. Zaznamenava maximalne teploty...
Mne to robilo ked som hru nemal opatchovanu, proste sa naplnila RAM a zacalo to swapovat, co hru brutalne spomalilo. Nahod najnovsi patch a bude to ok. Trochu pomoze aj zvysenie priority procesu GTAIV.exe v spravcovi uloh.erikmendel napísal:PLS pomozte mi ked zapnem GTA 4 tak ide pohode ale po niakom case zacne brutalne sekat neviete cim to moze byt ??
-
erikmendel
Medium Expert
OK dik za rady nieco poriesim 
Caute pls ked zapnem auto run spravy mi http://img696.yfrog.com/i/beznzvuml.png/ ----> CO mam spravit ked dam ten prazdny minimalizuje to a potom tzas od znova...
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Pls aká verzia hry sa predáva momentálne za tú zlavnenu cenu 21,99€? Je to už nejaká re- edícia, alebo ma hra stále pôvodný originálny obal.
Myslím tento http://brloh.sk/images/obalky/pchry/h7690.jpg
Myslím tento http://brloh.sk/images/obalky/pchry/h7690.jpg
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
vdaka k+ 
-
Martin3217
Amateur
cawte,mam origos GTAIV a chcem si to zahrat online ale nwm ako,skusal som to podla nejakych navodov ale stale to nejde nwm preco som zaregistrovany aj na xboxe aj na game for windows live.Vedel bi mi to niekto trocha lepsie vysvetlit???Za rady vopred dakujem
Musis byt regnuty na Games For Windows Live a cez tlacidlo Home sa prohlasis do GfWl z hry. Potom staci ked das start a cez mobil si vyberies Multiplayer. Inak neviem ci netreba byt regnuty nahodou aj na SocialClube, ja som tam bol ked som hral MP.
mam problém ohladom jednej zo zaciatocnych misii
mal som jednemu čorknut auto pre Vlada a na mape sa mi rovno zobrazila znacka kde ho mam odniest , iibaze ked tam pridem garaz je zavreta a nic sa neda robit nikde ist a ked z auta len na chvilu vystupim tak sa zamkne a uz don nenastupim a mozem to robit odznova .... navody mi povedali ze ked auto vezmem mam zavolat vladovi a on mi povie ze s nim mam ist este do autoumyvarky no ibaze ked mu volam tak je odkazovka a on sam nevola , dokonca som si nasiel na nete kde je presne umyvarka bol som tam auto umyl no na mieste oznacenom orandzovou bodkou sa stale nic nedeje garaz sa neotvori a nic sa neda robit akoze uz fakt nechapem :-X
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2010, 15:54)
please help nemozem sa odtial pohnut a likvidacia mesta ma uz nebavi
mal som jednemu čorknut auto pre Vlada a na mape sa mi rovno zobrazila znacka kde ho mam odniest , iibaze ked tam pridem garaz je zavreta a nic sa neda robit nikde ist a ked z auta len na chvilu vystupim tak sa zamkne a uz don nenastupim a mozem to robit odznova .... navody mi povedali ze ked auto vezmem mam zavolat vladovi a on mi povie ze s nim mam ist este do autoumyvarky no ibaze ked mu volam tak je odkazovka a on sam nevola , dokonca som si nasiel na nete kde je presne umyvarka bol som tam auto umyl no na mieste oznacenom orandzovou bodkou sa stale nic nedeje garaz sa neotvori a nic sa neda robit akoze uz fakt nechapem :-X
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2010, 15:54)
please help nemozem sa odtial pohnut a likvidacia mesta ma uz nebavi
Musis tam ist niekde z boku po rebriku, alebo vyskakat hore po bednickach. Tiez som tam bludil chvilku ked som hral tuto misiu.
EDIT: Mozno by to islo aj cez tu skrinu co mas pred autom.
EDIT2: Ja som necital co pisal Kelso. Tak to bude ina misia o ktorej som ja pisal.
EDIT: Mozno by to islo aj cez tu skrinu co mas pred autom.
EDIT2: Ja som necital co pisal Kelso. Tak to bude ina misia o ktorej som ja pisal.
Ale co ty tam chces skakat..ma ist umyt ci opravit auto [uz si nepamatam] a potom ma ist do garaze lenze jemu sa zjavne ta garaz neotvorila. Btw mas original ?..daj si tam novy patch
/// myslim ze je to tato misia
10. Clean Getaway (Vladimir Glebov)
Opäť problémy s platením, no tentokrát žiadne zastrašovanie, Vlad chce náhradu, konkrétne auto neplatiča. Zájdite na nádražie neďaleko miesta, kde ste sa zhovárali s Vladom a odvezte sa vlakom na cieľové miesto. Tam zbehnite dole na ulicu a neďaleko je auto Blista Compact, ktoré si leští jeho majiteľ. Chlapa môžete odpraviť (alebo si natrénovať omráčenie), ale nie je to potrebné, stačí naskočiť do auta a vyraziť preč. Cestou zavoláte Vladovi, že máte auto a spomeniete, že je špinavá, tak vám nakáže, aby ste sa cestou zastavili v umyvárni. Zájdite teda tam, umytie auta stojí len 5 dolárov. Keď je auto umyté, tak ho len zavezte do označenej garáže, tam ho odparkujte a misia je splnená.
Odmena: 150 $.
/// myslim ze je to tato misia
10. Clean Getaway (Vladimir Glebov)
Opäť problémy s platením, no tentokrát žiadne zastrašovanie, Vlad chce náhradu, konkrétne auto neplatiča. Zájdite na nádražie neďaleko miesta, kde ste sa zhovárali s Vladom a odvezte sa vlakom na cieľové miesto. Tam zbehnite dole na ulicu a neďaleko je auto Blista Compact, ktoré si leští jeho majiteľ. Chlapa môžete odpraviť (alebo si natrénovať omráčenie), ale nie je to potrebné, stačí naskočiť do auta a vyraziť preč. Cestou zavoláte Vladovi, že máte auto a spomeniete, že je špinavá, tak vám nakáže, aby ste sa cestou zastavili v umyvárni. Zájdite teda tam, umytie auta stojí len 5 dolárov. Keď je auto umyté, tak ho len zavezte do označenej garáže, tam ho odparkujte a misia je splnená.
Odmena: 150 $.