Command and Conquer 4-Tiberian Twilight
Command and Conquer 4-Tiberian Twilight
Pomozte mi to niekto rozbehat??? Stiahol som verziu Command.and.Conquer.4.Tiberian.Twilight.DVD5.ENGLISH.CRACKEd-TL
po naistalovani to hodi tabulku na login po prihlaseni to odomna pyta serial number ale ten nemam. Tak som skusil patch na offline hranie hra sa rozbehla po intre opet naskocila prihlasovania obrazovka ale po zadani udajov mi vypise error v podobe aby som si skontroloval pripojenie na net. subor cez ktory sa to spusta som odblokoval vo firewalle ale nepomohlo. Viete niekto poradit???
po naistalovani to hodi tabulku na login po prihlaseni to odomna pyta serial number ale ten nemam. Tak som skusil patch na offline hranie hra sa rozbehla po intre opet naskocila prihlasovania obrazovka ale po zadani udajov mi vypise error v podobe aby som si skontroloval pripojenie na net. subor cez ktory sa to spusta som odblokoval vo firewalle ale nepomohlo. Viete niekto poradit???
Re: Command and Conquer 4-Tiberian Twilight
mne to ide v pohode,ale ani to nespustaj,nehorazna blbost,uz beta nebola bohvieaka,ale toto.Ruky prec 
k0rist - stiahol si to tu? Alebo na zaklade coho ta napadlo, ze tu k tomu niekto poskytuje technicku podporu...
//to je inak aka kktina, ze problemy lamiek sa maju riesit tu. Preco? Zaujimalo by ma stanovisko niekoho z kompetentnych, ci je to tak po vzajomnej dohode, alebo si len jednostranne vedenie lamiek chcelo udrzat poriadok na serveri a odpad vlacia sem. A odpad teraz myslim doslova a dopismena.
//foxmaros - tak ty si to zaklincoval - o co si mu napisal k teme viac ako ja?
//to je inak aka kktina, ze problemy lamiek sa maju riesit tu. Preco? Zaujimalo by ma stanovisko niekoho z kompetentnych, ci je to tak po vzajomnej dohode, alebo si len jednostranne vedenie lamiek chcelo udrzat poriadok na serveri a odpad vlacia sem. A odpad teraz myslim doslova a dopismena.
//foxmaros - tak ty si to zaklincoval - o co si mu napisal k teme viac ako ja?
Nie stiahol som to na lamkach a tam je jasne napisane ze akelkovek problemy sa riesia na hojko.com a prosim len o radu kedze ste mi zatial ziadnu nedali davate do prispevkov len spam 
Chalan chce vedet jednu vec a ty mu tu pises preco to riesi tu KoCi ked nevies k teme nepis... 
Na lamkach je viacero navodov, staci sa nacuit citat, pripadne pouzivat google translate.
No ja som to praveze hladal ale vsetky navody a cracky su o tom istom tak som dufal a myslel ze by mi tu este ked tak mohol niekto poradit nieco ine.Ale ok chapek ked nechcete poradit
stacilo napr napisat ze zatial iny navod a crack nie je a hotovo a nie hned ma tu je*at jak male decko...
Tak či onak, toto je legálne fórum, pokiaľ viem, žiaden warez sa tu nepodporuje, tak rada je tu:
Kúp si originál, tvoj problém potom zmizne
/// "ďakujem" neznámemu darcovi za K-, bol by som zvedavý, ako by si ty reagoval, keby tvoju prácu milióny ľudí kradlo...
Kúp si originál, tvoj problém potom zmizne
/// "ďakujem" neznámemu darcovi za K-, bol by som zvedavý, ako by si ty reagoval, keby tvoju prácu milióny ľudí kradlo...
jo dik za radu 
-
trolejbus36
Light Expert
ja mam tiez problem cracknem cez offline patch zapnem hru dam sa prohlasit a napise mi ze si mam skontrolovat internet a nechce mi to ist ani ked vypnem firewall
TO iste som si stiahol, dal som si crackofflinepatch a slape mi to. TO ISTE som spravil kamosovi na jeho 2 notebookoch, kde ma Vistu a presne ma ten isty problem, ez to chcem po nom account name a heslo. pritom som robil TO ISTE ako u mna 
Ja mam Seven a desktop
tak mi povedzte, v com je problem? 
Ja mam Seven a desktop
-
trolejbus36
Light Expert
no ja mam tiez vistupacho666 napísal:TO iste som si stiahol, dal som si crackofflinepatch a slape mi to. TO ISTE som spravil kamosovi na jeho 2 notebookoch, kde ma Vistu a presne ma ten isty problem, ez to chcem po nom account name a heslo. pritom som robil TO ISTE ako u mna
Ja mam Seven a desktoptak mi povedzte, v com je problem?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Originálka funguje napočudovanie bez problémov 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak na tom istom warez fóre kde si stiahol C&C stiahni W7 a možno to pôjdepacho666 napísal:TO iste som si stiahol, dal som si crackofflinepatch a slape mi to. TO ISTE som spravil kamosovi na jeho 2 notebookoch, kde ma Vistu a presne ma ten isty problem, ez to chcem po nom account name a heslo. pritom som robil TO ISTE ako u mna
Ja mam Seven a desktoptak mi povedzte, v com je problem?
stále nechápem ľudí čo si nechávajú vistu na pc keď 7 má také isté nároky a beží svižnejšie
//EDIT: k téme načo mať legálny win keď 99% softu na PC je stiahnutá, crackovaná a pod. mal to byť sarkazmus ale v pohode
ale toto nieje o tom, ako preinstalovat Vistu a dat 7. Kebyze kamos nema Vistu legalnu, tak by si dal Seven. A inac, seven uz mal, len mal problemy s panelom na notebooku.hrban napísal:Tak na tom istom warez fóre kde si stiahol C&C stiahni W7 a možno to pôjde
stále nechápem ľudí čo si nechávajú vistu na pc keď 7 má také isté nároky a beží svižnejšie
Ale v tom je problem? VIsta a Seven? preto ta hra nejde?
Hrban, takze ked tu pises, nappis nieco konkretne, nejaky napad a nie take .... To si laskavo nechaj.
EDIT:
na inom fore somnasiel pomoc a vyriesilo sa to tym:
kto to chce vediet, nech mi napise SS. aby som nedostal nahodou BAN alebo co
nemala by v blizkej dobe niaka grupa vydat uz poriadny crack ?alebo rovno cely rls?lebo hentie navody nie su normalne
a hra mi v jednomkuse pada 
Na EA.com nic nepisu, tak zrejme podobne DLC ohlasene nie su 
Tak rozbehol som to ale nepridava mi to xp a ked to savnem tak padne hra, snad vyde poriadny rls.
uz vysiel: Command.And.Conquer.4.Tiberian.Twilight-RELOADED 
no ako to hodnotite? podla mna to je kruta blbost...