sviecky
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: sviecky
na strane spolujazdca ? co by robili na strane spolujazdca sviecky, ked ma favo motor priecne ? tam mozes tak vozit rezervne
... sviecky su na prednej strane motora ... otvor haubnu a ked pojdes pohladom smerom dole od nalievacieho hrdla oleja tak najdes styri kable ako vedu k motoru - pod nimi su sviecky 
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2010, 21:22)
.
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2010, 21:22)
.
-
tuto ho chcem_D
Expert
to sa mi skor zda ze hlada poistky, ak nie tak nic... 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja vychadzam iba z toho ze clovek co nieco hlada obcas aspon vie co hlada
... ak hladas poistkovku (ktora na strane spolujazdca je ... teda aspon vo felde
) ... tak chod rukou po spodnej strane pristrojovky pri nohach spolujazdca a najdes ju .. ako zamok ma skrutku, takze to nemusis nijak natahovat, iba tym bazmegom toc, kym sa neotvori 
ale viem ze tam su poistky kde je spolujazdec..ja som nemal paru kde su sviecky a jedna holka co ma favo vravela ze tam su..nezdalo sa mi to
tak dik ze ste poradily..mozte mi este hodit img kde je srofik pomocou ktoreho vymenim olej..? a filter? tiez cez ten sajrajd nic nevidno tam dole
-
Grim
Darca
...a ty si veril holke keď odborne hovorila o autách? 
vsak ked na tom aute brazdi ulice s priatelom tak hej..ked to hovorial s takym presvedcenim ze tam su poistky a vedla sviecky..este ze to aj menili tam spolu..tak som nemal dovod neverit ze to tam nieje..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a to ty si chces robit servisne zasahy, ked nevies kde su sviecky ?
... nechaj to nejakemu skusenejsiemu kamaratovi a od neho sa uc co a ako
... mas vorichtung na povolenie a utiahnutie olejoveho filtra ?
inak teda toto som nasiel asi po 13 sekunda googlenia a tam si mal hladat najskor -> http://www.skodafavorit.cz/soubory/favorit_JakNaTo.pdf
inak teda toto som nasiel asi po 13 sekunda googlenia a tam si mal hladat najskor -> http://www.skodafavorit.cz/soubory/favorit_JakNaTo.pdf
to ze neviem kde sa nieco nachadza neznamena ze to neviem urobit nasledne...
takze pls foto..nic ine neziadam takze nic ine sem ani nepostujte..vrela vdaka
takze pls foto..nic ine neziadam takze nic ine sem ani nepostujte..vrela vdaka
-
Fabo
Hardcore addict
Nechaj si radsej olej vymenit niekde v servise. A tie sviecky asi tiez, myslim, ze ak ich zrovna vo favorite nevies najst, tak pod kapotu vobec nelez.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
mi chces povedat, ze si to v tom manuale nenasiel ?
nechce sa mi hladat dalsi obrazok, ale vypustaci srob najdes zospodu na olejovej vani, to nemozes prehliadnut aj ked to bude ake zakydane od bordelu
a olejovy filter je taka valcovita vec, ked sa pozres zas smerom rovno dole pod sviecky
... na tej fotke to vidno dole medzi dvoma poslednymi svieckami 
ten manual mi nechce otvorit..vraj je subor poskodeny
aha dobre dik...viem co ako vyzera ale bordelu je dole tak reku kd ehladat presne ten srobik..vdaka za rady
aha dobre dik...viem co ako vyzera ale bordelu je dole tak reku kd ehladat presne ten srobik..vdaka za rady
radšej si nič nevymienaj ked nevieš nájst ani sviečky a olej.filter lebo ešte rozobereš celý motor a čo ptm 
no pocul som ze voda do ostrekovaca sla do oleja, pripadne olej si tetula na pumpe kupila do fava 8L a stale bolo malo (a to brala len na dolievanie). Ked sa ju pumpar spytal co sa deje, ze este nevidi olej zvrchu tak leje... 
aby si tak nedopadol.. radsej to nechaj na ineho, pozeraj sa a uc. Nabuduce to sprav ty, nech sa na teba niekto skuseny pozera, a treti krat to sprav sam... nie je to ziadna hanba, ked som mal prve auto som vedel kam ide voda do ostrekovaca a ako sa pusta rezerva na 120tke...
aby si tak nedopadol.. radsej to nechaj na ineho, pozeraj sa a uc. Nabuduce to sprav ty, nech sa na teba niekto skuseny pozera, a treti krat to sprav sam... nie je to ziadna hanba, ked som mal prve auto som vedel kam ide voda do ostrekovaca a ako sa pusta rezerva na 120tke...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
o vode do ostrekovacov v oleji som pocul
... a stale bolo malo, lebo ostrekovace nestriekali, tak tam putovali dve 4l balenia
...