Nazdar
tak ako hovori tema, v podstate hladam sposob, resp. priamo cloveka najlepsie z BA, co by vedel okopirovat RFID kartu.
Pouzivame ju na vstupny system do domu a potreboval by som jednu okopirovat. Vyzna sa do toho niekto, vedel by ako na to, atd?
Dik.
Kopia RFID Karty
Re: Kopia RFID Karty
V hoteloch kde sa to pouziva..........avsak neviem ci ti toto cudzi slovek spravi.
No asi by som to mohol blizsie vysvetlit.
Nieje to nic ilegalne, v podstate ide o to, ze mame stary vstupny system do ktoreho sa uz nedaju nacitat nove karty, proste funguju len tie, ktore tam su nacitane.
Teraz sa moja karta pokazila a nemam moznost, kedze ziadne volne karty niesu a nove sa nahodit nedaju, ziskat nahradu, ergo sa miestami nemam ako dostat do domu.
Vedel by som zohnat kartu ktora este funguje a tu by som nasledne potreboval okopirovat, aby proste som sa vedel dostat do domu.
V hoteloch funguje v podstate vlastny system, ten tusim nevie kopirovat, len vie nahodit podla softu dany kod na kartu. Ja ju potrebujem okopirovat a nasledne nahodit niekam, to je asi skor otazka domacich kutilov ako hotelov, ale dik za inspiraciu aspon.
Nieje to nic ilegalne, v podstate ide o to, ze mame stary vstupny system do ktoreho sa uz nedaju nacitat nove karty, proste funguju len tie, ktore tam su nacitane.
Teraz sa moja karta pokazila a nemam moznost, kedze ziadne volne karty niesu a nove sa nahodit nedaju, ziskat nahradu, ergo sa miestami nemam ako dostat do domu.
Vedel by som zohnat kartu ktora este funguje a tu by som nasledne potreboval okopirovat, aby proste som sa vedel dostat do domu.
V hoteloch funguje v podstate vlastny system, ten tusim nevie kopirovat, len vie nahodit podla softu dany kod na kartu. Ja ju potrebujem okopirovat a nasledne nahodit niekam, to je asi skor otazka domacich kutilov ako hotelov, ale dik za inspiraciu aspon.
Som si isty ze aj v niektorych hoteloch o ide, len ti to spravi ten, ktoma pristup do celeho systemu, nie len recepcny ktory vie spravit len novu kartu. Uz som sa s tym stretol....
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Niekde, tusim na DX som videl RFID citacku respektive "kopirku" kariet. Neviem aka tam bola cena no zalezi od toho aku cenu to pre teba ma.