Aky olej.....

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Pajtaš
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Aky olej.....

Príspevok od používateľa Pajtaš »

Nazdar...
Chcel by som sa spytat, ze aku znacku oleja by ste mi odporucali...
Jedna sa o olej 10W-40...auto VW golf III 1,8 ...teraz tam mam MOGUL...
Povodne som rozmyslal o Castrol, ale zas niektori vravia ze je dobry, iny zas ze neni moc dobry....Tak rozmyslam nad MOBIL alebo Shell...mozno este VALVOLINE a TOTAL...Ale skvor by som bol za MOBIL alebo Shell....
Tak co by ste poradili??Ake su vase nazory na tieto oleje?? :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Aky olej.....

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

do takeho pekaca ? ... od akejkolvek znamej znacky ... hlavne neber nejaky noname 5L za 5 EUR a inak neni co riesit :-) ... oleje sa tu uz preberali .. hledej smudlo :-D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

podla mna by si mal spravit uplny opak, ako vravi nordkapp... naliat do toho akykolvek bordel, len aby to jazdilo... najlepsie roky to uz ma davno za sebou, teraz to staci udrzal iba v takom stave, aby to bolo schopne jazdit... okrem toho, nenapisal si, ake bolo povodne zlozenie oleja, ale 10w40 vyzera na semi... ja davam mogul extreme za 8e/l :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

sme sa nepochopili ... vravim nalej tam hoci co, len nech to neni raciol alebo co sa davalo do 120tiek, lebo by to ani stary motor nemusel stravit :-) :-) proste sa ale urcite nevyplati riesit nejaky superdrahy a super ultra mega olej za 20EUR/liter ...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja by som sa s tým nezaťažoval a dal tam znova mogul. Ak chceš spraviť niečo pre zdravie motora, skôr si postráž včasné výmeny oleja. Spolu s olejom vždy vymeň aj olejový filter.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nordkapp: sry, ten alkohol mi vazne nerobi dobre... jasne, uz chapem a aj suhlasim... hlavne nech chalanisko nepletie mineral, semi a full syntetic...

mozno by este bolo vhodne napisat kolko ma dany motor nalietane... lebo ak zere dva litre na tisic km, ako moj nebohy favorit, je tam skoda aj toho mogulu :D
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

motor ma najazdene 172000km....olej je polosyntetika....a olej tam dam asi MOBIL cena 21eur/4L...este je aj VALVOLINE cena 25eur/5L, na nete som videl za 21,40eur/5L, ale pravdepodobne zoberem asi MOBIL...a je.. :wink:
Napísať odpoveď