ale keby sa take veci nestavali tak by asi stavkovala cela Zem a iba by sme vyhravali
Stavkovanie
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stavkovanie
to je pravda, len aj mne sa vela krat stalo, ze mi vysli zapasy nad ktorymi som dumal dlhy cas s vysokym kurzom a odisiel mi zapas kde hral prvy s poslednym
ale keby sa take veci nestavali tak by asi stavkovala cela Zem a iba by sme vyhravali
presne tak, ale mas poucenie. netreba take zapasy podavat 
-
guess.whoo
Redeemer
no nedaj si na barcu doma proti xerezu 
Už pre ten 1,10 alebo 1,20 kurz by som si to nedal. 
mozno si prehraval prave preto ze si sa spoliehal na kurzySoviet napísal:Neboj nastavkoval som sa dost..mohol som sledovat x zapasov NHL, tabulky, stats a podobne a viem, ze aj tak som vzdy bol v minuse co sa tyka stavkovania..Takze ja uz vravim, ze naklikat uz len podla kurzu sa da cokolvek..Vsetko je to o stasti tak ci takPreco by tu tolky experti vkuse nadavali co im uslo?
Dnes skúsim buchnúť nejaké peniaze na Birmingham - Arsenal 2 a Bolton - Man Utd 2, dúfam, že ma pekne neojekabátia 
Grasshoppers - Bellinzona 1
Alkmaar - Heracles Almelo 1
Ajax - Groningen 1
Utrecht - Waalwijk 1
Kurz 2,73 za 10 € ked toto nevyjde tak uz vazne nwm naco mam davat
Ajax - Groningen 1
Utrecht - Waalwijk 1
Ja osobne nedávam ligy, ktoré nesledujem. Sleduješ pravidelne Holandsko a ŠvajčiarskoAres011 napísal:Grasshoppers - Bellinzona 1
Ajax - Groningen 1
Utrecht - Waalwijk 1
Nemožem povedat ze ich sledujem na 100% ale v holansku docela sledujem tak uvidim
A švajčiarov sledujem len chvilu a zatial co som na nich dal mi usiel asi iba 1 zo 15 zapasov takze dufam ze to vyjde...
Včera som sa zaregistroval v kancalárii DOXXbet. Registrácia trvala cca. 5 minút, potom som si vložil peniaze a trvalo to len nejakých 10 minút. Majú široký výber bánk, prevody cez internet banking, platba kartou alebo dalsie sluzby. Perfektný a rýchly prístup. Výhodou sú aj bonusy za zaregistrovanie nových kamarátov. Registrácia vo Fortune cez net kamarátovi trvala asi cca 15 dní. Tomu hovorím rozdiel.
tusim ta ojekabatili a aj mna boze ten almunia a este v 91. minute skoro som dostal infarkteldzi napísal:Dnes skúsim buchnúť nejaké peniaze na Birmingham - Arsenal 2 a Bolton - Man Utd 2, dúfam, že ma pekne neojekabátia
To je už fakt na nervy toto, ešteže som nebol doma a nepozeral to, lebo by ma asi fakt poraziloplayerSC napísal: tusim ta ojekabatili a aj mna boze ten almunia a este v 91. minute skoro som dostal infarkt
-
guess.whoo
Redeemer
ja som vravel ze birmingham je doma dobry 
Zobrali doma body aj Man Utd aj Chelsea, neviem, prečo som mal pocit, že Arsenal to uhrá, ale neboli od toho ďaleko, čo už.guess.whoo napísal:ja som vravel ze birmingham je doma dobry
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2010, 9:25)
Dnes tu máme najväčšie slovenské derby, dávam 5€ na Spartak pri kurze 3.05, je to srdcovka, mohlo by to už vyjsť
a zase niceldzi napísal: Zobrali doma body aj Man Utd aj Chelsea, neviem, prečo som mal pocit, že Arsenal to uhrá, ale neboli od toho ďaleko, čo už.
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2010, 9:25)
Dnes tu máme najväčšie slovenské derby, dávam 5€ na Spartak pri kurze 3.05, je to srdcovka, mohlo by to už vyjsť
Slovan si dnes 3 body bohužiaľ zaslúžil. Dávam si od stávkovania týždeň pokoj, lebo posledné tri tikety a -20€, dúfam, že už budúci víkend bude veselší
-
guess.whoo
Redeemer
spartak dnes posobil dost trapne, hrali naivne a bez pohybu, nebyt zapalenia tej ich mastale po zapase bol by to pekny zazitok 
-
Bombo
Light Star
aj ja som nieco podal, nic moc ale potesi
tiket
-
iceman1414
Medium Star
ja si idem dat na to ze slovensko bude master sveta vo futbale kto da so mnou?