nečítam si bravo girlbegbeee napísal:Aj ty asi veľa čítaš diva.sk a Bravo Girl, že?
nevyznám sa v ňom čo chce
Re: nevyznám sa v ňom čo chce
Tak ako chlapi sú presvedčení, že ženám ide o prachy, tak sú ženy presvedčené, že chlapom ide iba o sex (obaja za tento názor druhé pohlavie zatracujú).
Na druhú stranu aspoň vieme prečo je toľko fungujúcich párov na báze pekná cicka-prachatý chlap
Na druhú stranu aspoň vieme prečo je toľko fungujúcich párov na báze pekná cicka-prachatý chlap
ja si nemyslím, že im ide len o sex..ale je podľa mňa pre nich hodne podstatný vo vzťahu..a keď sme už pritom, o čo ide podľa teba tomu chalanovi, o ktorom som tu písala??begbeee napísal:Tak ako chlapi sú presvedčení, že ženám ide o prachy, tak sú ženy presvedčené, že chlapom ide iba o sex (obaja za tento názor druhé pohlavie zatracujú).
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
otazka sice nebola na mna, ale odpoviem ti
o sex mu urcite nejde...aspon nie teraz a ak by ste sa aj dali dokopy tak hned nejake postelne seansy necakaj... kde sa nevie odhodlat k prvej faze, kym dojde k dalsej, to potrva
o sex mu urcite nejde...aspon nie teraz a ak by ste sa aj dali dokopy tak hned nejake postelne seansy necakaj... kde sa nevie odhodlat k prvej faze, kym dojde k dalsej, to potrva
tým lepšie, ja sa nikam neponáhlamkabul napísal:otazka sice nebola na mna, ale odpoviem ti![]()
Nedá mi nenapísať jednu vec:
Všimli ste si?
Písala, že ho má rada, má o neho záujem, ale :
Nechce pokaziť kamarátstvo.
Takmer vo všetkých prípadoch berú chlapi túto odpoveď ako - nie.
A tuto to čítame priamo zo ženskej hlavy a vidíte, že to tak nie je.

Všimli ste si?
Písala, že ho má rada, má o neho záujem, ale :
Nechce pokaziť kamarátstvo.
Takmer vo všetkých prípadoch berú chlapi túto odpoveď ako - nie.
A tuto to čítame priamo zo ženskej hlavy a vidíte, že to tak nie je.
-
uplink
VIP
Na úvod, žena nemyslí, proste len cíti - samozrejme že výnimka potvrdzuje pravidlo. Keď nemôže cítiť je zúfalá a vyhovára sa že má svoje dni, lebo nechce myslieť. Cítenie je pohodlnejšie, nevyžaduje žiadne sebazaprenie, žiadnu obeť, ani žiadny ústupok...
Na kamarátstvo tu nie sú ženy, ale chlapi. Žena kamarátka nikdy nie je a keď je, tak je to anomália, alebo nie je dobrá kamarátka - alebo si gay.
To že ženy chcú kamarátstvo po chalanoch je druhý fakt, lebo cítia, vidia a vedia to ako medzi sebou držia chlapi - pevnejšie po psychickej stránke. Priateľstvo medzi ženami je obvykle vetché, kratkodobé, prchavé a nie je založené na vyšších hodnotách [česť, oddanosť, obetavosť, šlachetnosť, úprimnosť, otvorenosť, nebojácnosť - veľmi vzácne elementy, ktoré sa u žien vyskytujú len zriedka, obvykle v stopových množstvách a u žien sa nelúbia kombinovať tieto elementy, takže ich obvykle nájdeš len samostatne pričom chýbajú iné kľúčové elementy] a navyše žena sa musí cítiť pri niekom "bezpečne" a "príjemne" a nemusí to byť zrovna jej muž, alebo frajer. Je to v ženských génoch, táto "pseudo-koketná" myšlienka. Avšak celé toto je na veľmi dlho a výnimka často potvrdzuje pravidlo, atď. atď. atď.
Na kamarátstvo tu nie sú ženy, ale chlapi. Žena kamarátka nikdy nie je a keď je, tak je to anomália, alebo nie je dobrá kamarátka - alebo si gay.
To že ženy chcú kamarátstvo po chalanoch je druhý fakt, lebo cítia, vidia a vedia to ako medzi sebou držia chlapi - pevnejšie po psychickej stránke. Priateľstvo medzi ženami je obvykle vetché, kratkodobé, prchavé a nie je založené na vyšších hodnotách [česť, oddanosť, obetavosť, šlachetnosť, úprimnosť, otvorenosť, nebojácnosť - veľmi vzácne elementy, ktoré sa u žien vyskytujú len zriedka, obvykle v stopových množstvách a u žien sa nelúbia kombinovať tieto elementy, takže ich obvykle nájdeš len samostatne pričom chýbajú iné kľúčové elementy] a navyše žena sa musí cítiť pri niekom "bezpečne" a "príjemne" a nemusí to byť zrovna jej muž, alebo frajer. Je to v ženských génoch, táto "pseudo-koketná" myšlienka. Avšak celé toto je na veľmi dlho a výnimka často potvrdzuje pravidlo, atď. atď. atď.
-
Fabo
Hardcore addict
Alebo inými slovami: "chlapi chtějí vztah, za účelem sexu, ženský mají sex, za účelem vztahu"begbeee napísal:Tak ako chlapi sú presvedčení, že ženám ide o prachy, tak sú ženy presvedčené, že chlapom ide iba o sex (obaja za tento názor druhé pohlavie zatracujú).
ela - ty sa musíš hlavne rozhodnúť. Chlapec je jasný - má o teba záujem, asi aj tuší, že ti nie je ľahostajný, ale nevie sa odhodlať k prvému kroku, možno aj preto, že mu dávaš zmiešané signály, napr. to s tým autom, chce ťa odviezť a ty radšej pôdeš busom - mne sa toto stať tak zaleziem a sbohem a šáteček. Musíš si proste uvedomiť, že je teraz rad na tebe a rozhodnúť sa čo vlastne chceš. Tým, že by si zabila kamarátstvo sa netráp, to už dávno zabité je.
hmm, mne to skôr príde také, že ma považuje za kamarátku, lebo predsa keby ku mne niečo cítil tak sa nevyhovára na prácu a na školu(aj keď je pravda, že toho má naozaj vela), ale napriek tomu by si mal na mňa nájsť čas..však ak je niekto zalúbený, tak logicky z toho vyplýva, že chce s tou druhou osobou tráviť čo najviac času a to, že my sa stretneme raz za mesiac ma skôr usvedčuje v tom, že som pre neho len kamarátka..a ten odvoz autom mi podľa mňa ponúka zo slušnostiFabo napísal:
Alebo inými slovami: "chlapi chtějí vztah, za účelem sexu, ženský mají sex, za účelem vztahu"
ela - ty sa musíš hlavne rozhodnúť. Chlapec je jasný - má o teba záujem, asi aj tuší, že ti nie je ľahostajný, ale nevie sa odhodlať k prvému kroku, možno aj preto, že mu dávaš zmiešané signály, napr. to s tým autom, chce ťa odviezť a ty radšej pôdeš busom - mne sa toto stať tak zaleziem a sbohem a šáteček. Musíš si proste uvedomiť, že je teraz rad na tebe a rozhodnúť sa čo vlastne chceš. Tým, že by si zabila kamarátstvo sa netráp, to už dávno zabité je.
-
Fabo
Hardcore addict
Ver mi ze keby ta mal len za kamaratku, tak si na teba najde cas ovela jednoduchsie. Problem je prave v tom ze ta za len kamaratku nema, a preto mu, aby som sa dobre vyjadril, nie prave najlepsie padne, ak sa s tebou stretne, a z teba zase nic, a on si zase len spomenie na to ako by s tebou rad nieco viac.
tak to má istú logiku, ja som mu už minule aj chcela niečo povedať, ale predtým som si ho chcela vyskúšať a spýtala som sa ho aká som pre neho kamarátka a povedal mi, že som "obyčajná kamarátka" v porovnaní s ludmi ktorých pozná už 10 rokov, čo ma demotivovalo, pretože obyčajná kamarátka je fakt hnusné slovné spojenie, na to, že so mnou trávi pomerne dosť času, takže to on mi dáva nejasné signályFabo napísal:Ver mi ze keby ta mal len za kamaratku, tak si na teba najde cas ovela jednoduchsie. Problem je prave v tom ze ta za len kamaratku nema, a preto mu, aby som sa dobre vyjadril, nie prave najlepsie padne, ak sa s tebou stretne, a z teba zase nic, a on si zase len spomenie na to ako by s tebou rad nieco viac.
-
Fabo
Hardcore addict
A co ti mal asi povedat? Ze si taka kamaratka s ktorou by sa rad vyspal? 
Na to ze s tebou travi pomerne dost casu... zenska pocuvas sa? Pred chvilou si sa stazovala ze s tebou travi casu malo, resp. si z toho odvodzovala ze asi o teba nema zaujem.
Na to ze s tebou travi pomerne dost casu... zenska pocuvas sa? Pred chvilou si sa stazovala ze s tebou travi casu malo, resp. si z toho odvodzovala ze asi o teba nema zaujem.
no určite nie obyčajná kamarátka, to mi príde ako nejaká 50. v poradí v jeho rebríčku..hmm tak s tým časom to je diskutabilné, ale určite by som mu nepovedala, že je pre mňa obyčajný, žiaden z mojich kamarátov nie je obyčajný, každý je niečím výnimočný..a s tým časom som sa zle vyjadrila..chcela som napísať, na to, že so mnou trávi vôbec nejaký čas, pretožeja trávim čas iba s ludmi, ktorí mi za niečo stoja a nepovažujem ich za obyčajných, ale je to zrejme tak, že chlap nevníma ako som si to mohla vysvetliť, ženy sú proste citlivejšieFabo napísal:A co ti mal asi povedat? Ze si taka kamaratka s ktorou by sa rad vyspal?
Tak spojenie "obyčajná kamarátka" určite na sebavedomí nepridá, lenže naozaj nemôžeš čakať, že sa ti hneď vyleje.. Možno aj nie je ten typ, ktorý ti to povie bez ostychu a priamo. Ak o neho máš stále seriózny záujem, tak ho zavolaj a naznač mu to tak, nech to pochopí, aj keby bol ten najnedopínavejší človek na svete 
tak ja nečakám, že sa mi vyleje, ale keby povedal: si pre mňa dobrá kamarátka, vážim si ťa, tak to by ma niekam posunulo, ale "obyčajná" to mi naozaj nesignalizuje nič také, že by mal záujemeldzi napísal:Tak spojenie "obyčajná kamarátka" určite na sebavedomí nepridá, lenže naozaj nemôžeš čakať, že sa ti hneď vyleje.. Možno aj nie je ten typ, ktorý ti to povie bez ostychu a priamo. Ak o neho máš stále seriózny záujem, tak ho zavolaj a naznač mu to tak, nech to pochopí, aj keby bol ten najnedopínavejší človek na svete
Nikdy nevieš. Tu ide len o to, že keď si nájde on inú, aby si si to potom nevyčítala, že si to neskúsila. Tu už iba sa nemusel brať ohľad nato, že som baba, tak nebudem robiť "prvý" krok. Jednoducho chceš ho? Zabojuj. Stále je lepšie mať ten pocit, že síce som bol odmietnutý, ale skúsil som to, ako to, že som to neskúsil a ten druhý sa ťahá s inou.ela napísal: tak ja nečakám, že sa mi vylejte, ale keby povedal: si pre mňa dobrá kamarátka, vážim si ťa, tak to by ma niekam posunulo, ale "obyčajná" to mi naozaj nesignalizuje nič také, že by mal záujem
ja rozumiem, ibaže som nemala príležitosť pretože som ho od založenia tejto témy osobne nevidela..lebo nemal vraj čas, tak čakám kedy sa ozve, že už čas má, nebudem to riešiť cez interneteldzi napísal: Nikdy nevieš. Tu ide len o to, že keď si nájde on inú, aby si si to potom nevyčítala, že si to neskúsila. Tu už iba sa nemusel brať ohľad nato, že som baba, tak nebudem robiť "prvý" krok. Jednoducho chceš ho? Zabojuj. Stále je lepšie mať ten pocit, že síce som bol odmietnutý, ale skúsil som to, ako to, že som to neskúsil a ten druhý sa ťahá s inou.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
... že sa na neho nevyje**** ...
tiež by som to poradila niekomu keby som si to len tak prečítala, ale z mojej strany to nie je také lahkécuteSTYLE69 napísal:... že sa na neho nevyje**** ...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Ale obdivujem Ťa dievčina ... buď ten chalan bude nejaký super miestny macho alebo fakt skvelý chalan