zdravim
chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s externymi diskami Samsung HDD S2
potreboval by som vediet ci je lepsi Samsung alebo WD
predtym som mal WD ale vsetci ma nahovaraju na Samsung
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2010, 16:54)
prípadne s inými značkami aké máte skúsenosti
externe disky rada
Re: externe disky rada
Podľa toho v čom má byť lepší - ak berieš disk v boxe, ktorý má USB2.0, tak ti to v podstate môže byť jedno - USB2.0 má reálnu! prenosovú rýchlosť do 35MB/s, čo dá dnes hocijaký harddisk. Ja som teraz na Vianoce zobral 500GB plasťák iOmega a zistil som, že je v ňom WD Scorpio s prenosovými rýchlosťami okolo 70MB/s, ale čo z toho keď to USB2.0 oreže na polovicu 
Neviem kde to ma zaradiť tak sa opytam tu.
Mam ex. disk Acer 500GB (2,5) a chcem ho rozdeliť na C a D a zapojiť do PC
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Svojho casu som preferoval WD, ale znamy si kupil Samsung (v tom case rozhodovala aj cena), chcel 500 GB disk a Samsung vs. WD tam bol tusim rozdiel 700 Sk. Tak zobral samsung a nemoze povedat kroiveho slova nan. Este sa potesil kozenkovemu puzdru, ktore je k nemu v baleni
. Takze ak budem nahodu kupovat externy HDD ja, urcite budem o samsungu uvazovat.
Tak ho rozdel a zapoj do PCrasko333 napísal:Neviem kde to ma zaradiť tak sa opytam tu.
K teme: To mas jedno co si vyberies. Obe znacky su kvalitne, vyber si ten co je lacnejsi a ak je aj cena rovnaka, tak ten co je krajsi
-
Daniel9911
Professional
no ja som kupoval A-data a som spokojny
:D ale najlepsi je WD , Seagate , Adata, Verbatim ja moc samsung nemusim
Ja tiež odporúčam radšej Western Digital. Sú síce drahšie, ale ja zatiaľ mám len dobré skúsenosti s touto značkou. Všetky diskyv počítačoch, externé disky mám WD a no problem.