I/K: Kúpim SKYLINK kartu - 30€
I/K: Kúpim SKYLINK kartu - 30€
Kúpim SKYLINK kartu za nejakých 30€ - ponúknite.
-
erik_tt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/K: Kúpim SKYLINK kartu - 30€
Nechcem byt hnusny ale myslim si ze to ti nikto nepreda ta karta nas v nakupe stoji 55e takze normalneho cloveka tak 65-70 a nevidim dovod preco by ti ju niekto predal za 30e kedze ta karta nema preco stratit hodnotu
Ja som nemyslel novú kartu ale už používanú. Každá nová karta stratí na hodnote po dvoch mesiacoch keď ti odstavia MULTI balíček. Po dvoch mesiacoch od aktivácie ju už za 65€ určite nepredáš. To si radšej každý kúpi novú a má na 2 mesiace MULTI zadarmo.
Šialená možnosť , ale možno niekto prešiel ku konkurencii
a chcel by ju predať ( Magio , CSLink , UPC , DIGI )
Však ak sa nikto nenájde tak si kúpim aj ja novú. No problem.
Šialená možnosť , ale možno niekto prešiel ku konkurencii
Však ak sa nikto nenájde tak si kúpim aj ja novú. No problem.
-
pmasarik
Light Expert
Za 56,11€ s DPH cez internet si kúp novú a máš po probléme, tiež pochybujem že ti to niekto predá.
pmasarik
A povedz mi jeden dôvod prečo by mi ju niekto nepredal ak má MAGIO , UPC alebo DIGI a už ju nevyužíva.
To si ju dá do vitríny a bude sa na ňu pozerať ?
Zaujímavé , že sa mi zatiaľ ozývajú len predajcovia SAT techniky a odporúčajú kúpiť novú.
To ako keby tu v bazári niekto chcel kúpiť nejaký starší PC a začali by ho presviedčať , že tu mu to nikto nepredá a je lepšie kúpiť z ALZY alebo neviem z akého shopu úplne nový PC.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2010, 14:56)
UP
A povedz mi jeden dôvod prečo by mi ju niekto nepredal ak má MAGIO , UPC alebo DIGI a už ju nevyužíva.
To si ju dá do vitríny a bude sa na ňu pozerať ?
Zaujímavé , že sa mi zatiaľ ozývajú len predajcovia SAT techniky a odporúčajú kúpiť novú.
To ako keby tu v bazári niekto chcel kúpiť nejaký starší PC a začali by ho presviedčať , že tu mu to nikto nepredá a je lepšie kúpiť z ALZY alebo neviem z akého shopu úplne nový PC.
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2010, 14:56)
UP
-
pablo64
Medium Star
neporovnavaj kupu stareho pocitaca a noveho.
Pocitac straca hodnotu kazdym dnom,kdezto karta max tych 10 e dole ako pises ze multibalik ,ktory po 2 mes padne.
inac za 30 e kupim aj ja
a nie som ani predajca sat tech. 
Pocitac straca hodnotu kazdym dnom,kdezto karta max tych 10 e dole ako pises ze multibalik ,ktory po 2 mes padne.
inac za 30 e kupim aj ja
pablo64
Trošku zvláštne myslenie ale rešpektujem tvoj názor. Len mi povedz , keď upgraduješ z napríklad z dvojjadrového procesora na štvorjadrový , či si ten starý dvojjadrový , ktorý už nepotrebuješ necháš len preto , že ty si zaň dal 150€ a pod 140€ sa ti to vidí ľúto predať ?
Ak raz niekto tú kartu už vôbec nepoužíva , má ju niekde strčenú v šuplíku , tak má preňho menšiu hodnotu ako si myslíš. Ja predsa nehľadám človeka , ktorý tú kartu používa , ale takého ktorý ju vôbec nepoužíva.
A preto UP
Trošku zvláštne myslenie ale rešpektujem tvoj názor. Len mi povedz , keď upgraduješ z napríklad z dvojjadrového procesora na štvorjadrový , či si ten starý dvojjadrový , ktorý už nepotrebuješ necháš len preto , že ty si zaň dal 150€ a pod 140€ sa ti to vidí ľúto predať ?
Ak raz niekto tú kartu už vôbec nepoužíva , má ju niekde strčenú v šuplíku , tak má preňho menšiu hodnotu ako si myslíš. Ja predsa nehľadám človeka , ktorý tú kartu používa , ale takého ktorý ju vôbec nepoužíva.
A preto UP
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
tieto karty sa nedoporucuje kupovat z druhej ruky pretoze sa pravidelne po par rokoch menia a ak ju nemas registrovanu na seba jednoducho ti jedneho dna prestane fungovat a novu kartu pri vymene poslu tomu na koho je registrovana...co sa tyka preregistracie co ja viem je na to potrebny povodny majitel....
Kartu nie je problem prereigstrovat aj ked nie je znamy povodny majitel. Podla linky SkyLink staci uviest, ze bola kupena cez inzerat. Sam som to tak spravil a nebol s tym problem. Samozrejme, pokial poznas jeho udaje, aspon meno a priezvisko, tak je cely tento proces jednoduchsi. Staci teda vyplnit formular a poslat/odfaxovat ho do SkyLinku
Presne tak. Tá preregistrácia trvá do 10 dní. Je na to taký formulár ( v prílohe )
Ide o to , že zatiaľ je tá preregistrácia zadarmo , takže sa oplatí kúpiť kartu aj od ruky a preregistrovať ju na seba. Akonáhle tú preregistráciu spoplatnia a za prepis sa bude platiť , tak sa to už nebude oplácať kupovať použité. To si už každý kúpi radšej novú.
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2010, 17:51)
UP
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 17:01)
.
UP
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 16:15)
A predsa to ešte raz skúsim
Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<. 
Ide o to , že zatiaľ je tá preregistrácia zadarmo , takže sa oplatí kúpiť kartu aj od ruky a preregistrovať ju na seba. Akonáhle tú preregistráciu spoplatnia a za prepis sa bude platiť , tak sa to už nebude oplácať kupovať použité. To si už každý kúpi radšej novú.
//autoeditácia príspevku (10 Apr 2010, 17:51)
UP
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2010, 17:01)
.
UP
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2010, 16:15)
A predsa to ešte raz skúsim
- Prílohy
-
- Zadost_zmena_registr_SK.pdf
- (40.03 KiB) 71 stiahnutí