Reproduktory v sluchatkach
Reproduktory v sluchatkach
Chci se zeptat, jak jsou udelany repraky v sluchatkach, ze to hraje tak potichu? Potreboval bych ho, aby hral vic. Nebude to v sluchatkach ale do jinyho zarizeni to potrebuju. Mam ho venku a zkusim k nemu pripajet draty, ale nvm na cem to zkusit.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Reproduktory v sluchatkach
je to spravene tak, ze maju malicky vykon ... alebo si cakal snad nejake kuzla ? ?
v nicom inom ako v sluchatkach ich pocut nebudes
...
Myslel jsem, ze to bude pres neco omezeny, kvuli slabym dratum. Tak zesilovani je reseno pres nejaky potak ne? To jsem myslel, ze to omezi a vic zesilit kvuli tomu nejde.nordkapp_pb napísal:je to spravene tak, ze maju malicky vykon ... alebo si cakal snad nejake kuzla ? ?v nicom inom ako v sluchatkach ich pocut nebudes
...
-
qwerty-xyz
napis presne naco tie sluchatka (repraciky v nich)pouzijes, sluchatka su totiz stavane len na urcity vykon, do nich ide pochopitelne mensi aby ich netrhalo. taaakze trepnem ked do 0.5Wattovych sluchatiek pustis 50 W tak su v prdeli s kablom to ma len malo spolocneho, ma ale to by som sa nedopisal. Takze napis co chces presne robit a napatia prudy, vstupne vystupne vsetko, no a ono sa ti uz dakto na temu chyti lebo ja elektrikar nesom, ....David9 napísal:
Myslel jsem, ze to bude pres neco omezeny, kvuli slabym dratum. Tak zesilovani je reseno pres nejaky potak ne? To jsem myslel, ze to omezi a vic zesilit kvuli tomu nejde.