Zdroj: http://store.apple.com/us/browse/home/s ... ily/iphone - úplne dole# (2) Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers; credit check required; must be 18 or older. Existing AT&T customers who want to upgrade from another phone or replace an iPhone 3G should check with AT&T or use www.apple.com/iphone/buy to find out if they are eligible for early upgrade pricing: $299 (8GB), $399 (16GB), or $499 (32GB) with a new two-year contract. For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB). In CA, MA, and RI, sales tax is collected on the unbundled price of iPhone. Service may not be available in all areas or at the signal strength, rates, speeds, or bandwidth as demonstrated. Wi-Fi Internet access required for some features; broadband recommended; fees may apply. Some applications, features, and services are not available in all areas. Visit www.wireless.att.com to check AT&T network coverage in your area. iPhone is configured to work only with wireless service provided by AT&T. Warranty information available at www.apple.com/legal/warranty/iphone. When available, transferring your mobile number to a different service provider will terminate your service with your existing provider; termination fees and other charges may apply. Some features may require added fees. Contact your service provider for more details. Use constitutes acceptance of Apple’s software license agreement and third-party terms located in the iPhone box. Unauthorized modification of your iPhone software violates the software license agreement. Inability to use an iPhone due to unauthorized modifications is not covered under your warranty.
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
-
dildo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
by ma zaujimalo potom skade beru ludia tie iphony tak lacno z USA ..
kazdopadne dik 
Jailbreakujú ich resp. unlockujú aj pre iných operátorov. A kupujú to cez eBay. 
-
dildo
Expert
na ebayi stoji novy iphone [3Gs 16GB] v priemere 500 dolarov 
Dopočítaj k tomu DPH a clo.
-
dildo
Expert
no a preto sa pytam skade to beru tak lacno..
Čo je to pre teba lacno?
-
dildo
Expert
napriklad teraz pisem s tipkom ktory bere iphone 3Gs 16GB z USA a dohodli sme sa na cene 300eur..nie je to ziaden sciphone 
-
seth82
Darca
A čo je na tej cene tak úžasné? Tu v UK nájdem na Ebayi iPhone 3GS za 350 libier bez väčších problémov...(a nezabúdaš znova na Clo a DPH?)
-
dildo
Expert
seth82: ale tak skade to beru?
// ach ti karmisti
..keby som dostal aspon nejaku odpoved 
// ach ti karmisti
Tak konecne som stastnym majitelom iphonu, no mam taku otazocku, to sa neda nastvit zvonenie nejakej mp3, ktoru si tam dam? Ak ano, ako? lebo hram sa s tym uz pol hodky, no neprisiel som nato. dakujem
a este by ma zaujimalo, kde sa nastavuje tichy rezim.
a este by ma zaujimalo, kde sa nastavuje tichy rezim.
tichy rezim - mas naboku to tlacitko, ked ho posunies dole, sa ti aktivuje tichy rezim, mam 3GS - na 3G by to malo byt podobne.. a k tym zvoneniam - asi sa to neda - alebo som na to este zatial neprisiel.. ja si zvonenia davam do mobilu cez cydiu.
jj, dobre ze som sa s tym sral pol hodiny, a nakoniec tam je jedno tlacitko
, btw mam takisto 3GS. Diky.
A ako si s telefonom zatial spokojny ? 
Velmi sa mi paci, dotykove ovladanie paradne, neporovnatelne s mobilmy ako LG alebo Samsung, este som nerobil s 5800XM a N97, cize s tymi to porovnat neviem, ale som velmi spokojny. Btw odkial sa daju stahovat freewareovi soft? Chcel by som nieco ako ICQ + aby som mohol otvarat .doc, .ppt(x) + nieco na pdfka. Diky.
cez appstore sa stahuju veci do mobilu - mas tam napr. ICQ. su aj kvalitnejsie ale tie su uz platene. a tie dokumenty - tak s tym ti neviem poradit. pdf ka mi otvara sam mobil - na to som soft neinstaloval a rozne ine dokumenty som ani neskusal - k tomu ti poradia ostatni - ale na vsetko existuju progamy.
ok diky, a na ten appstore sa treba registrovat aj ked chcem free? lebo nejak download tam nieje
ano, na pc si stiahni itunes (neviem ze ako si si aktivoval fon) tam sa zaregistrujes a mozes tahat veci cez appstore... ked mas jailbreak tak samozrejme si mozes stahovat veci zadarmo (cracknute)
no ja uz itunes mam, aj som ho cez to aktivoval, ale na appstore som sa neregistroval, aj ma to vyzvalo, ale dal som cancel. btw, ktory soft odporucas na icq a jabber? diky moc 
ja pouzivam tento http://itunes.apple.com/us/app/icq/id302707408?mt=8
ale kedze na icq moc niesom tak mi staci
a ten druhy program, ktory je uz plateny ale je asi najlepsi co existuje je tento:
http://itunes.apple.com/us/app/im/id296246130?mt=8
ale kedze na icq moc niesom tak mi staci
a ten druhy program, ktory je uz plateny ale je asi najlepsi co existuje je tento:
http://itunes.apple.com/us/app/im/id296246130?mt=8