skusal som to hocijako poprehadzovat ramky su dobre vsetky 3 na jednej pozicii mi siel pustit pc ale stale vyhadzovalo pri vsetkom odesilat neodesilat nehal som iba 2 a zas ide vsetko dobre
Napadajú ma dve možnosti:
1. Alebo matičná nezvláda obslúžiť tri RAMky, ktoré majú značné rozdiely v prevádzkových vlastnostiach.
2. Alebo skús vypnúť Dual Channel zapojenie.
Ja osobne som mal problém s oboma prípadmi.
poprosim o pomoc .mam tuto MB http://www.abit.com.tw/page/en/motherbo ... =AN8%20SLI ,pise sa tam,ze maximalny vykon ramiek je 8GB na 4 sloty.nikde na nete som nenasiel silnejsie RAM-ky,ako 1 GB/DDR1/.ako teda na 4 sloty nabuchat 8 GB ram?dakujem za vsetky rady
Ide o cca 6 ročnú MB, a tiež o kapacitu vtedy vyrábaných RAM a ich ceny. Predsa len sú cca 2 x drahšie a ťažko dostupné v prevedeniu 2GB/socket, trebárs
pisem znovu.na MB mam momentalne 4x512 ddr1 ram.zatial som kupil novu 1gb ramku a skusil som ju dat do slotu.neuspesne.windows nenabehol.ked som vybral vsetky a nechal len tu novu windows sa nastartoval.kde moze byt chyba.vsetky su ddr 400.mam na ceste dalsie dve 1gb kusy uz zaplatene,myslel som,ze bude dobre posilnit pamate.ale mam obavy,ze nepojdu ani tie.poradte niekto,v com moze byt problem pls.dakujem