Ohováranie
Re: Ohováranie
Začnite všetci ohovárať ju
a uvidíš aká z toho bude po mesiaci sranda.
By som jej natrel plot na kryklavo cervenu, a okrem toho, zeby mala problem trafit domov, by som jej este vytlacil ten paragraf a hodil jej ho do schranky, keby neprestala, hodil by som zas, a keby sa to opakovalo tak by som na nejake platno nacmaral ''Obecna Miesacka' a zo soboty na nedelu v noci, teda nad ranom, by som jej to nejak dal na dom....na viditelne miesto, aby to vsetky babky co by sli v nedelu rano do kostola videli a pohorsovali sa.
Ohováranie sa začína, keď sa ľudia nemajú o čom rozprávať.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, nemyslim si ze je to len tym. Na dedinach to proste tak bolo, je, a nejaku dobu este aj bude... Ak niekto pozeral serial chlapci a chlapi, tak cela situacia okolo Vlada Rutkaia a jeho zeny, hlavne v poslednom dieli tie reci o tom, co spravil doktorovi, bohuzial nie su az tak prifarbene.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
pohroz jej (pri vsetkej slusnosti) pravnikom. proste z fleku jej povedz, ze ak to bude pokracovat, tak to bude pokracovat aj niekde inde. stara sa zlakne a bude pokoj, ak nie tak si zozen nejakeho pravnika kamarata a zajdi tam s nim za noul.
Podľa mňa ser na to. Čokoľvek jej povieš, podnieti ju to k ešte častejšiemu a výdatnejšiemu ohováraniu. Takéto staré harpyje sa len tak nenechajú odradiť. Navyše si bude stále myslieť, že sa o jej ohováraní nikdy nedozvieš - lebo jej kamarátky (pravdepodobne tiež klebetnice) si samozrejme všetky informácie vezmú so sebou do hrobu.
Kopačka alá Chuck Norris vyrieši väčšinu problémov.. (nehovorím do vetra)
-
Hotwire
Addict
iba kreten by kopal do zeny...este k tomu do starej..TenDruhy napísal:Kopačka alá Chuck Norris vyrieši väčšinu problémov.. (nehovorím do vetra)
Niekedy sa to inak nedáSchYzo napísal: iba kreten by kopal do zeny...este k tomu do starej..
-
Hotwire
Addict
vsimol som si v zatvorke "nehovorim do vetra" 
No to bol vtipSchYzo napísal:vsimol som si v zatvorke "nehovorim do vetra"