mam tmavo hnede vlasy a chcel by som si ich odfarbit na svetlo hnedo.da sa to/su na to neajke finticky?lebo sestra mi povedala ze sa to neda..
Odfarbenie vlasov
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Odfarbenie vlasov
zdravicko
mam tmavo hnede vlasy a chcel by som si ich odfarbit na svetlo hnedo.da sa to/su na to neajke finticky?lebo sestra mi povedala ze sa to neda..
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
nie nie s kratkymi vlasmi vyzeram jak zaludfizz napísal:Ak chces z tmavohnedej urobit svetlohnedu tak si musis kupit blond farbu na vlasy. Na vacsine mas vzadu taku tabulku kde je povodna farba vlasov a farba vlasov po prefarbeni tou ktoru si si vybral. Popozeraj tie tabulky, natri si to doma na hlavu a mas po probleme.
Inac, na tvojom mieste by som sa nechala skor ostrihat alebo take nieco, nefarbila by som si vlasy. Ale ked chces;)
no nist s farbami nebudem experimentovat aby som neskoncil ako pleska alebo ako odfarbeny cigan.dik za "rady".moze byt lock
Re: Odfarbenie vlasov
Ma niekto skusenost s farbami ako je modra a podobne? Kde sa to da kupit, ze ci je to normalna odfarbovacia farba ako je blond, superblond, rozne hnede a cierne alebo ci je to sampon. Alebo ci ist do kadernictva radsej sa popytat?
-
pryja
Darca
ja som kupila normalne v drogerii ruzovy melir, zmiesala som ruzovy prasok s peroxidom a po pol hodine boli z toho krasne ruzove pramene. Vlastna farba vlasov je stredne hneda a pekne to prebilo. Mali aj ine odtiene, uz si presne nepamatam, ake.
V tych kadernictvach tiez niekedy pohnoja maximalne, co sa da. Segra sa objednala na cerveno bordovy melir, kadernicka ze v pohode, ma na to farby a ked bol vysledok hotovy, tak doma skoro plakala, lebo melir bolo vidiet akurat tak rovno pod lampou alebo na slnku. Pramene boli vsetky len o stupen bledsie oproti ostatnym vlasom a ziadny vyrazny farebny rozdiel medzi nimi. A nechala tam skoro 50e
Ale zase kazdy nemusi mat take "stastie"
V tych kadernictvach tiez niekedy pohnoja maximalne, co sa da. Segra sa objednala na cerveno bordovy melir, kadernicka ze v pohode, ma na to farby a ked bol vysledok hotovy, tak doma skoro plakala, lebo melir bolo vidiet akurat tak rovno pod lampou alebo na slnku. Pramene boli vsetky len o stupen bledsie oproti ostatnym vlasom a ziadny vyrazny farebny rozdiel medzi nimi. A nechala tam skoro 50e
Ale zase kazdy nemusi mat take "stastie"
A ludia da sa odfarbit vlasy uplne na bielo? Bez nejakeho trvaleho damage-u na nich?
-
hojko
Site Admin
žeby?: Videl som uz farbu, ktora pripominala taku bielo-sivu farby, bolo to zaujimnave. Nieco take sa da dosiahnut asi najskor peroxidom, len to by som zveril do ruk kadernika, aby si si nespalil vlasy. Najsvetlejsie superblond farby, ako napr. Palette E20 je aj tak vzdy len zlta farba, mozno keby si pouzil ciapku a teplo ako sa pouziva v kadernictvach, tak by to bolo o nieco lepsie.