Symantec antivirus corporate 9
Ževraj to je antivirák pre celú siet
Inštalačka : 255MB - a je to iso súbor
Ale ho nepoužívam lebo s ním neviem robiť
LOL, akoze antivir mu to urcite nerobil, stopro mal internet security a tam mu to FW blokoval, kamos je lama ked si to nevie nastavit,...Toy_M@ch!n3 napísal:Lebo kamos ho mal a blokoval mu instalacie hier
On nemal FireWall a ten antivirak mu stale vyhadzoval ze Virus ScanTraktorista napísal: LOL, akoze antivir mu to urcite nerobil, stopro mal internet security a tam mu to FW blokoval, kamos je lama ked si to nevie nastavit,...
ale ako vidim, nevies ocom hovoris, pretoze tento argument patril na FW, nie na antivir, takze neobstal,...
Pocuvam dalsie,...
Neveim ale vravel ze ked to vypol zase sa to zaplo a ked to odimstaloval tak sa to znova nainstalovaloTraktorista napísal:no a to ten virus scan sa nedal vypnut?(akoze automaticke spustanie),...
no tak to mal riesit, urcite tam mal zakazane spustanie urcitych pripon alebo take nieco,...
a vzdy sa da nastavit vynimka,...
1. auto vypinanie- no, neviem, to by chcelo ten problem priamo s dotyznim rozoberat, ale uz to nechajme, sme dost OT,...Toy_M@ch!n3 napísal:Neveim ale vravel ze ked to vypol zase sa to zaplo a ked to odimstaloval tak sa to znova nainstalovalo
Ja to myslim vazne to iste mi robilo u Bullet Proof Soft Antispyware ci ako sa to volalo ze som to odinstaloval a za chvilu sa rozbehla instalackaTraktorista napísal: 1. auto vypinanie- no, neviem, to by chcelo ten problem priamo s dotyznim rozoberat, ale uz to nechajme, sme dost OT,...
2. co? nieco odinstalujes a sa to samo nainstaluje? to uz zijem o 30 rokov v predu?