Ako sa zachovať v prípade napadnutia psom?
Re: Ako sa zachovať v prípade napadnutia psom?
logicky som tym myslel ze netreba pichat vselikde aby sa ten pes este viac nerozzuril, ja by som to pichol do oka
ale clovek nikdy nevie ako by reagoval a kolky z nas by stihli vytiahnut noz ked mate zakusnuteho psa v minimalne v ruke
Popravde to ma napadlo ako najväčší problém...i keď máš pri sebe teleskop alebo nožík tak je otázka či to stihneš vytiahnuť.
To je teraz jedno, teraz si vezmime ze po mne skoci pesbegbeee napísal:A čo ak by to bola suka?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a to ako chces utociacemu psovi urvat gule?
by si sa k nim podla mna ani nedostal
.... kebyze na mna zautoci naky pes a mam pri sebe noz a stihnem ho aj vytiahnut tak by som sa mu pokusil bodnut do hlavy zo spodu kde je hlava menej chranena
OMFG nezaoberajte sa tym ci je to suka alebo ako sa k nim dostanem a odpovedzte mi uz na otazku.
-
Hotwire
Addict
nuz odbornik niesom ale za predpokladu ze mu odtrhnes gule tak by podla mna chudak utiekol...
No neviem ako pes, ale poľovné psy sú cvičené na to resp. majú to v krvi, že sa konkrétne diviakovi majú zakusnúť za uši, chvost alebo gule.
Aj keď kancovi visí pes na guliach tak diviak stále vpredu seká všetko čo vidí.
Aj keď kancovi visí pes na guliach tak diviak stále vpredu seká všetko čo vidí.
-
qwerty-xyz
begbeee napísal: Prezraď, nám neznalým, kam treba pichať!
Bez srandy...nosím vždy pri sebe otvárací nožík (nie, nie je to rybička ani švajčiarsky vidličkolyžičkopinzetanaposledynožík) a celkom by ma zaujímalo kam to teda pichnúť?![]()
Inštinktívne by som zrejme tomu psovi nastavil ruku - predklatie a pri výskoku alebo ako by tam bol zakusnutý by som mu pichol do brucha a potiahol smerom hore, nech reku aj črevá uzrú svetlo sveta prípadne by som to pichol do krku ale skôr asi to brucho... Zneškodnil by som ho tým?
Samozrejme to nenosím na opasku, ale po ruke v taške, na takom šikovnom mieste a nejde o nejaký rambo nôž ale o spratný a zároveň dostatočne veľký nôž.
Ide o takmer identický nôž S&W bez tej omaľovánky:

Ide o takmer identický nôž S&W bez tej omaľovánky:

Skôr ako na nožíky sa spolieham na toto......
-
Stoporko
VIP
Pinhead - si zabil