Call of Duty 7: Black Ops

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Call of Duty 7: Black Ops

Príspevok od používateľa Sphinx »

Podľa nových,neoficiálnych informácií by sa tohtoročná COD hra mala volať Call of Duty 7: Black Ops.

Titul vyvíja Treyarch a bude postavený do histórie medzi druhou svetovu vojnou a prítomnosťou. Teda podľa toho prejdeme viac lokácií a nebudeme sa sústrediť na jednu vojnu ale na jeden problém rozťahaný na niekoľko lokácii možno na niekoľko časových zón. Dostaneme sa napríklad na Kubu do Južnej ameriky a chýbať by nemal ani Vietnam a ďalšie lokácie. Napríklad so Special Air Service jednotky (SAS), sa dostaneme na iránsku ambasádu v Londýne v roku 1980, kedy si zabojujeme proti ozbrojencom. Pravdepodobne sa to celé bude dosť týkať studenej vojny.

Hra by mala mať v sebe aj Zombie mod z Call of Duty: World at War a na PC bude podporovať aj dedikované servery.

Titul uvidíme koncom roka a plne bude predstavený na E3.

Zdroj
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Call of Duty 7: Black Ops

Príspevok od používateľa Fatall »

vietnamska vojna moze byt zaujimava, dufam ze to nedomrvia ako COD 5
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Co bolo prosimta zle na CoD5? Treyarch je omnoho lepsi ako Infinity ward, vo vsetkych aspektoch - DLC, caste updaty, dedikovane servery... Nic ako shitty warfail 2
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Shitny warfail trhá rekordy s Modern warfare 1 a 2.
Téma je však o ďalšom pokračovaní...
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

No nice, uz sa zacinam tesit. Zatial kazdy CoD bol podla mna dobry, tak dufam ze toto nedomrvia
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Uz by to chcelo nieco nove vymysliet, uz ma prestava bavit neustale dookola prechadzat linearnou tunelovkou, a strielat tupych naskriptovanych nepriatelov..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kúp originálu, hraj multiplayer.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

rochedo: A co nove by si si predstavoval??? Vietnam tu uz bola, druha svetova tiez, tretia ci stvrta svetova v buducnosti tiez. Aky iny pribeh by si chcel, ci nieco vymyslene, co by navyse nebolo nascriptovane a vzdy by bola situacia na bojisku ina???
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Zas pokračovanie? Oni to kedy chcú ukončiť?

Tejto 7ej sérii by sme kľudne mohli dať názov CoD:Vietcong 3 ..

Pripájam sa k Roched-ovi, vkuse dookola to isté, bež a strielaj do ludí a vkuse dookola to isté.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Call of Duty je strielačka. Ak ťa to už nebaví, choď hrať Simsa.
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thief211 »

jake to zasa bude dlhe 3hodiny?
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

Kokos, aki ste vsetci skepticki, nechajte sa prekvapit. Akoze Cod 4 a 6 bol super, skoda ze MW2 mal blbsi multiplayer ako MW1 :) inac paradicka
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

BX: Neviem o čo ti ide, aj Brothers In Amrs je strielačka a je to 50krát lepšie ako CoD, a vieš prečo? Lebo to nie je lineárne postavené a sú tam skvelé prvky ktoré CoD nikdy nebude mať. CoD sa hrá len preto lebo ho vydáva Electronic Arts. Keby ho vydalo nejaké Bethesda nikto by sa na to ani nepozrel. Zachvílu príde nový Medal Of Honor, ktorý bude xkrát lepší ako CoD.

Zas pravda by "Thief211". Presne, CoD5 som prešiel na Expert-e behom 2dní, no to nehovorím o tom, že keď si to niekto zapne hneď si dá Easy a hrá si, a potom sa čuduje fuha tykks jaká hra, hen čo som mu dal atď.
Nevravím, že som CoD nehral, prešiel som všetky diely, je to dobré, len je to ako s NFS sériou, grafika je očividne na úrovni najvyššej no protikladom je krátka doba hrateľnosti a lineárnosť hry.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nehnevaj sa namňa ale pokiaľ hra nemá dobrého vydavateľa tak automaticky nebude populárna :) čiže argument s EA je fakt dosť oničom :wink: tipnem si, že si nehral Multiplaye MW 1 , ak nie tak tvoje detské tvrdenia plne chápem ak áno tak ich nechápem
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

semtex ty sa v tom riadne vyznas...ved cod vobec nevdava EA ale Activision
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

ehm... CoD vydava Activision. Naposledy som hral CoD 2. Ani som to nepresiel, uz ma to tak nechytilo ako jednotka (+ datadisk ten bol este lepsi). Tieto nove CoD ma nejak neberu. Trochu mimo sa mi zda, ze najviac (ako som si vsimol) tu hru kritizuju najma ti s piratskou kopiou...
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Všetky Call of Duty som prešiel SP (okrem 3), MP som hrával tiež všetky najviac, ale 2 a 4. Dvojka bola perfektná na svoju dobu (mám rád tému druhej svetovej vojny), štvorka zase s moderného prostredia. 6 bola dobá to sa nedá poprieť no čo spravili s IWnet, nestabilnými servermi atď. bol vrchol. Ako alternatívu k Cod vidím série Battlefield, kde teraz osobne hrávam Bad Comapny 2 MP namiesto šestky.

Každopádne som zvedavý na Cod7 vs nový Medal of Honor. Osobne mám radšej Cod od Infinity, nechám sa prekvapiť, a určite si to zahrám.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

lekoklatik: ten odpad bez dedikovanych serverov, sa da nazyvat multiplayerom ? dik ale neprosim, radsej dam prachy Ubisoftu za splintera aj s U-playom.
BX: ja preferujem jedine akcne hry, strielacky, tu ide o to ze je to uz nuda hrat to iste dookola... 6-ka ma nevedela nicim prekvapit, jedine wow momenty boli pri tych sceneriach a aj to bolo kvoli grafike. ta hra mi uz nevedela nic ponuknut...
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Hmm nový diel už sa aj teším, ale už ma štve, že na každý nový diel si musím pomaly nový PC kúpiť a prejdem to rýchlejšie ako inštalácia...
a čo sa týka toho stereotypu, že idem rovno a strieľam na to som si už zvykol lebo to je takmer v každej hre :)
Ale fajn, že pokračujú lebo to je dosť dobrá hra a určite si na tom poriadne namastia kapsy x)
Thief211
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thief211 »

uz ani mna CoD bohvie jako nebavi tiez je to take ze za 3hodiny prejdes na easy, na experte za 2dni neviem ci to uz vyrabaju pre penaze aby si zarobili alebo pre MP nechapem tomu lebo SP je odflaknuty no este grafika a nejake tie efekty ale ta hracia doba totalne kratka mna 4,5 a tak isto aj 6 sklamala ale na druhej strane MP to je ina kava ale tak ide to predsa aj o ten SP nielen o MP mohly by konecne spravit aj dobry SP aj MP a dokonala hra je na svete 1,2 tam bolo obydve dobre a je to pecka jak svina mohly by fakt jako by ma potesili ale ked spravia zasa to iste tak to hadam ani kupovat nemusim lebo uz ani ten MP ma nebavi u CoD predrtene hodiny, som zvedavy na novy medal of honor uvidime kto bude lepsi ak bude teda tento CoD
Napísať odpoveď