Just Cause 2
Re: Just Cause 2
diki moc chlapci konecne mi to ide 
A co to je ? nevidim tam nic...
/aha, uz to mam
/aha, uz to mam
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako mam ulozit hru furt mi pise ze sa neda ulozit a ak to len tak vypnem tak idem potom od znova
Aky ma hra playtime? Oplati sa mi ju kupit na xbox? Vyzera celkom dobre len ci za to stoji
...
-
miricleboy
Expert
ak chces hru prejst na 100% tak bude playtime dlhy. Ja mam teraz 19% a 17 hodin herneho casuJake napísal:Aky ma hra playtime? Oplati sa mi ju kupit na xbox? Vyzera celkom dobre len ci za to stoji...
No je to sandbox takze playtime je taky dokedy ta to bude bavit kedze je to obrovske. Kedze je ale take hranie ako som uz pisal stale dookola o tom istom tak ta to omrzi a pojdes uz len po pribehovych misiach. A tie su dost kratke.
chalani ked dam launch tak sa nic nedeje, pisete tu, ze treba stiahnut proper crack , stiahol som od dvoch roznych uzivatelov a zapnuty mam steam... ale stale sa nic nedeje ,,,
HELP PLEASE
Kambut napísal:chalani ked dam launch tak sa nic nedeje, pisete tu, ze treba stiahnut proper crack , stiahol som od dvoch roznych uzivatelov a zapnuty mam steam... ale stale sa nic nedeje ,,,HELP PLEASE
musis to spustit ako spravca a musis mat zapnuty steam
musis to spustit ako spravca a musis mat zapnuty steam
mam zapnuty steam, stlacim CTRL+shift+esc, File\New Task(run]- C:\Program Files\Just Cause 2\JustCause2.exe
naskoci zase tabulka z moznostami vyberu jazyka, dam launch ,A NIC SA NEDEJE

tu si to odklikni uloz a spusti a malo by to ist
Dnes som horko tazko nainstaloval windows 7- prave koli tejto hre, absolutne vsetko sa mi tu drbe, nic mi nechce ist, som si uz myslel ze to rozbijem a vyhodim pc von oknom. ale uz nemusim vdaka tebe
Velka vdaka , stacilo to zaskrtnut
tak este raz, THANKS
Velka vdaka , stacilo to zaskrtnut
dakuj nosooo-ovy ;P on poradil aj mne
ps: ako sa v hre zhadzuju auta ? alebo lod v jednotke to bolo v PDA ale tu to nemozem nejako najst alebo na to treba urcity postup ?
black market s tlacitkom č/4 potom to namieris na urcite miesto a tam si mozes vybratmirom11 napísal:ps: ako sa v hre zhadzuju auta ? alebo lod v jednotke to bolo v PDA ale tu to nemozem nejako najst alebo na to treba urcity postup ?
roly napísal: black market s tlacitkom č/4 potom to namieris na urcite miesto a tam si mozes vybrat
Diky moc
Caute,
skusal uz niekto z vas najst moznost prepnutie pocitania CUDA efektov v hre cez druhu GPU? Ja to neviem nikde najst a neviem ci je to vobec mozne. Som pocital s tym, ze to moze byt nejakym prepinacom v command line alebo nastavenim v OS. Vlastnim 8800GT a GT240, ktoru pouzivam ako PhysX akcelerator. Dost by mi pomohlo keby som zataz z pocitania CUDA preniesol na GT240.
skusal uz niekto z vas najst moznost prepnutie pocitania CUDA efektov v hre cez druhu GPU? Ja to neviem nikde najst a neviem ci je to vobec mozne. Som pocital s tym, ze to moze byt nejakym prepinacom v command line alebo nastavenim v OS. Vlastnim 8800GT a GT240, ktoru pouzivam ako PhysX akcelerator. Dost by mi pomohlo keby som zataz z pocitania CUDA preniesol na GT240.
ked instalujem hru tak pyta product key na steam ale nikde som ziadny nenasiel mam Reloaded verziu hore spominana vec aby som instaloval hru dvojklikom na mechaniku nefunguje jedine cez autorun... co stym poradi niekto?
edit// dikes
Space5800 K+
edit// dikes
-
Space5800
Medium Professional
pecooo: neinštlaluj cez autorun... steambackup.exe 
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
co mam robit tam kde je traktor a to auto...neviem co mam s tym...