Hojko DotA
moje slova, avsak stale ocakavam kym tam pridaju viacej modov + nieako viacej zvyraznit ze si dal level pretoze ja som hladal kde si davam spelly asi prve 4 levelyGangy napísal:Musim uznat ze je to vyborne, je to naozaj verna kopia doty (aj vacsina herov je spracovana rovnako, itemy tak isto) akurat vo vsetkych aspektoch vylepsena. Na to v akom stadiu ta hra je a ako pritom vyzera a ako dobre sa hra, skladam pomyselny klobuk z hlavy. Ak si na to zvyknem tak asi povodnu dotu prestanem hrat, je to fakt kvalita.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
presne takGangy napísal:Musim uznat ze je to vyborne, je to naozaj verna kopia doty (aj vacsina herov je spracovana rovnako, itemy tak isto) akurat vo vsetkych aspektoch vylepsena. Na to v akom stadiu ta hra je a ako pritom vyzera a ako dobre sa hra, skladam pomyselny klobuk z hlavy. Ak si na to zvyknem tak asi povodnu dotu prestanem hrat, je to fakt kvalita.
Re: Hojko DotA
...neviem či moja otázka patrí sem ale ...
Ten Heroes of Newerth asi nikto nemáte tušáka kedy sa otvoria BETA registrácie? alebo či sa dajú ešte tie kľúče niekde zohnať?
bo som si tú hru pozrel a vypadá vážne fajnovo
Ten Heroes of Newerth asi nikto nemáte tušáka kedy sa otvoria BETA registrácie? alebo či sa dajú ešte tie kľúče niekde zohnať?
Natrezim napísal:...neviem či moja otázka patrí sem ale ...
Ja som to urobil asi pred rokom s neakeho fora tam bol navod ako ziskat ten key ... to forum bolo zamerane cele na HoN takze mozno to najdes...
tu máš české forum
http://www.heroesofnewerth.cz/
no ja som si dal zaslať ked bude otvorená beta ale kamoš my mesiac dozadu poslal beta klúč tak ak my už príde ten free tak už ho nebudem potrebovať
//EDIT teraz ma napadá ved kamoš by mal mat ešte nejaké beta klúče možno by sa dalo niečo vykšeftiť ak by si chcel napíš ss
http://www.heroesofnewerth.cz/
no ja som si dal zaslať ked bude otvorená beta ale kamoš my mesiac dozadu poslal beta klúč tak ak my už príde ten free tak už ho nebudem potrebovať
//EDIT teraz ma napadá ved kamoš by mal mat ešte nejaké beta klúče možno by sa dalo niečo vykšeftiť ak by si chcel napíš ss
... kua škoda že takáto pecka není Free
30 USD predobjednať hru ...
Helicos : vykšeftiť ? bo je mi jasné že zadarmo by ich nedal ... ale prachy za to by som zase nedal

// alebo čo sa stresovať x) tak ako wowko, CS aj War3 sa dá hrať zadarmo bude sa dať aj toto. stačí si počkať
Helicos : vykšeftiť ? bo je mi jasné že zadarmo by ich nedal ... ale prachy za to by som zase nedal
// alebo čo sa stresovať x) tak ako wowko, CS aj War3 sa dá hrať zadarmo bude sa dať aj toto. stačí si počkať
no prachy to asi tažko
ja sa ho spitam a dam ti vediet
http://forum.heroesofnewerth.sk/viewtopic.php?f=10&t=46 ja som to robil podla tohto a ide mi to... nvm ci to este funguje ale mozte skusit 
Ja mam pozvanky len mi dajte mail.
A tych 20€ je za tu hru smiesna ciastka, dal by som za to ovela viac keby bolo treba.
A tych 20€ je za tu hru smiesna ciastka, dal by som za to ovela viac keby bolo treba.
-
LordKJ
Light Expert
skoda ,vyzera to pekne (hon) ale moj PC to nezvladne , takze zostanem pri peknom W3c 
Myslis pri skaredom 
-
LordKJ
Light Expert
mne sa to nahodou paci.
nemate niekto beta key na Heroes of Newerth?strasne by som si to chcel skusit,diky
/edit:uz mam
/edit:uz mam
Cavko nevem ci pisem spravne ale nema niekto beta key na Heroes of Newerth?
pre tích čo nemajú beta kľúč začína OPEN beta a to dna 31 marca o 4:00 pm
viac info na heroesofnewerth.com kde je aj odpočítavanie do začatia open bety
viac info na heroesofnewerth.com kde je aj odpočítavanie do začatia open bety
Dík Helicos ...viac než výborná správa x)