ako sa da zabranit minimalizacii? bordericon som nechal iba biSystemMenu ( teda iba tlacitko na zatvorenie okna).
ide mi o pouzitie klavesovej skratky win+m. pretoze po opetovnom maximalizovani sa cely formular prepise(prekresli), teda spusti sa onPaint kde mam showmodal jeden form, ktory chcem aby sa zobrail iba na zaciatku.
alebo viete mi poradit ako inak (nie cez onPaint) docielit aby sa mi zobrazil na zaciatku showmodal formular a v pozadi bol Form1?
Delphi - zabranit minimalizacii
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Delphi - zabranit minimalizacii
môžeš odchytávať tú klávesovú skratku, a spracovať ju tak, aby sa prekrylo minimalizovanie. Určite nejaké návody nájdeš na nete, ale stále tu (asi) bude možnosť minimalizácie cez pravý klik na lyštu programu a neviem načo by si to robil. Je to maximálne nonuser-friendly keď program obmedzuje užívateľa
ale sak prepnut medzi aplikaciami moze cez ALT+Tab. v tomto programe ide o tu vyualizaciu teda to minimalizovanie nema zmysel.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to nemá zmysel ani pri počítačový hrách čo sú full screen a predsa to ide 
Keď to nemá zmysel, tak to užívateľ robiť nebude. Ak ale má na to nejaké dôvody, tak by si ho nemal až takto radikálne obmedzovať
Keď to nemá zmysel, tak to užívateľ robiť nebude. Ak ale má na to nejaké dôvody, tak by si ho nemal až takto radikálne obmedzovať
teda ako bez pouzitia procedury onpaint vytvorim (creatnem) formular a zobrazim ho cez showmodal ale aby v pozadi bol form1 (rodicovsky formular)?