Neda mi tu nespravit temu o tejto hre. Hra sa vyvija pod taktovkou autora povodneho Devil May Cry a Resident Evil Hideki Kamiya co uz same o sebe hovori o kvalite. V hre by sa vam mala dostat do ruk carodejnica s pripevnenou zbranou na rukach a nohach ktora bude vyuzivat kuzla napr v podobe fatalit.
Podla grafiky a ukazatela zivota mi to pride ako kompletna vykradacka DMC s inym nazvom a inym renderom hlavnej postavy, inaksie to vidim presne na nieco podobne. Radsej sa mohli chopit Danteho dobrodruzstiev a nie robit novu postavu. Tot moj nazor
Hulkm napísal:Bayonetta presunutá do roku 2010 - ďalší odpadlík tejto jesene, naštastie tento príde už v priebehu januára 2010.
Source by sector
To nevadi, aj tak teraz vyjdu ine pecky a mozme sa na Bayonettu tesit Aspon tam dufam nieco upravia lebo ak to oddialili kvoli financiam tak ma porazi...
Btw. ku hre, vyzera to naozaj nadherne a zvazujem ze by som si to kupil.
..neviem si pomôcť ale strašne ma tato hra chytila (teda skorej jéj demo ) .. musim si kupit original... i keď tá divná hudba dokaže niekedy liezť na nervy ...efekty sú fajn,tak isto ako hlavná protagonistka