Call of Duty 7: Black Ops
-
W0Lf
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty 7: Black Ops
seria Call of Duty uz umiera. .
No a co ze prejdes to easycko za tri hodiny? Mas to ako genialny film, v ktorom hras navyse hlavnu rolu tak preco nie? A SP nieje vsetko... CoD ma stale genialny MP takze neni o com... len nech to nedoje*u...
Ježiši načo kritizuješ? Každý má svôj názor, nehovorím to, že si to nezahrám, ale hovorím o tom, že to už umiera. Ak sa chceš hádať choď do Parlamentu.
Multiplayer? Aký multiplayer? Na Slovensku multiplayer? Multiplayer na nejakej tej úrovni si vychutnáš niekde u Číňanov alebo niekde v USA.
Btw. seknúť sa môže každý.
Multiplayer? Aký multiplayer? Na Slovensku multiplayer? Multiplayer na nejakej tej úrovni si vychutnáš niekde u Číňanov alebo niekde v USA.
Btw. seknúť sa môže každý.
Inac bude Modern Warfare 3 ?
-
dair
Guru wannabe
urcite sa tesim ale dufam ze to bude kusok dhlsie. Akurat som dohral Modern Warfare 2 a tiez Battlefield Bad Company 2 a chcelo by to nieco nove 
Taktiez MEDAL OF HONOR co ma vyjst tohto roku..... uz aby som zacal setrit na poriadny PC
lebo sucasny notas s nV 8600GT uz nestiha
(max tak na min detailoch)
Taktiez MEDAL OF HONOR co ma vyjst tohto roku..... uz aby som zacal setrit na poriadny PC
-
Ba-Yo
Light Professional
malo by byt ...ale kedy?NINX napísal:Inac bude Modern Warfare 3 ?
@SSemteXX: Preco by si chcel CoD ukoncit? Ved sa dobre predava. Si blazon keby si chcel ukoncit hru ktora zarobi krasne prachy v predaji.
-
Ba-Yo
Light Professional
urcite by so nechcel aby Call of Duty skoncilo...ved teraz to bude o niecom inom po MW2 ..hlavne ked su teraz uplne iny vyvojari ...a to video -vypada to dobre ...

-
Andrew007
Guru wannabe
Nechcem nikoho urazit ale vidim ze nikto zatial nevie uz viac nez mesacnu novinku. Nikde to nebolo zverejnene, ani na sk gaming strankach . Z IW-netu odislo viac nez 13 klucovych postav, ktori tvorili team. Sem patrili hl. designery, grafici a tvorcovia. A preco vlastne odisli ?? Pridavam text z ranslatoru lebo sa mi to nechce cele opisovat. Prosim pripomienky v style odkial si to zobral alebo podobne si nechajte pre seba, vsetko najdete v google. 
Citujem :

//Edit: Ti, ktori odisli prave zakladali studio pod menom "Respawn" a pridali sa k EA.
Citujem :
A toto je len mala cast ztoho, co sa udialo za posledny mesiac.Všetko to začalo, nie je to, že dvaja zakladajúci Infinity Ward, Jason West a Vince Zampella kontroverzné okolností opustil štúdio, ktoré založil, predovšetkým Bobby Kotick, Activision výkonný riaditeľ vďaka. Oni boli potom nasledovali ďalšie dve kľúčové osoby, technický riaditeľ, Francesco Gigliottiová, a Todd Alderman, vedúci designer.
Teraz ešte viac ľudí sa rozhodli, že táto forma nepraje, aby aj naďalej spolupracovať s Infinity Ward, Steve Fukuda a Reiki Zied, spisovateľ a výtvarník, ktorí sú aktívne v Call of série Duty, tiež opustil štúdio, a potom nasledoval je programátor Rayman Vinson, a umelecký riaditeľ Chris Cherubini. Pomaly naozaj vybehnúť z hlavných vývojárov z Infinity vojny.
//Edit: Ti, ktori odisli prave zakladali studio pod menom "Respawn" a pridali sa k EA.
gameplay 
-
JeffHardyy
Light Professional
lool sa nudil niekto riadne
COD is dead. nebude to nic moc . podla mna uz horsie kazdym dielom ale som zvedavy na to CoD MMO co bude zac.
proste COD UO , 2 a 4 su best ostatok patry u mna do kosa
proste COD UO , 2 a 4 su best ostatok patry u mna do kosa
grafika je čím dalej tým vymakanejšia a príbehy kratšie a kratšie
jj mozem osrat grafuku v poho mi staci taka jak je v cod 4 ja si chcem poriadne zahrat aspon 5 hodin
-
Ba-Yo
Light Professional
a ktora hra zo serie CoD mala hratelnost mensiu ako 5 hodin?

tak ked to hraju na easy je to jasne
Ta hra by uz chcela nejaky poriadny engine a mozno by to uz potom ponukalo nieco nove. Aj v multiplayeri by to chcelo trocha ozivit... lebo od 4-ky je to rovnake