Pro Evolution Soccer 2010
Re: Pro Evolution Soccer 2010
Jak dodžube? Napíš mi postup ako to robíš...
dajte pls niekto linky nato bundesligu a na loga + dresy v Premier League ... mal som to stiahnute ale zmzalo sa mi to a teraz to neviem najst dik
Zdravím mám problem s hrou Pro Evolution Soccer 2010 ked som ju nainstaloval a spustil tak my šla prinule.
No na druhy krát som siel hrat a ked som hral zapas tak sa hrači strašne polami hýbali toto som mal aj v nhl 09.
NO
Ked si dam specifikator :
Tak mám
ok
Poradte co stým žeby ovladač ale som skusal .
No na druhy krát som siel hrat a ked som hral zapas tak sa hrači strašne polami hýbali toto som mal aj v nhl 09.
NO
Ked si dam specifikator :
Tak mám
ok
Poradte co stým žeby ovladač ale som skusal .
Skús hru ešte raz cracknúť.
Pekný večer, rád by som sa opýtal skúsenejších, ako hrať v BaL. Teda, začal som to hrať len teraz, odohral som ten úvodný zápas, prišli mi ponuky z troch klubov, jeden som si vybral, no teraz stále hrajem iba tréningové zápasy a ligové mi simuluje... prečo? Musím sa zlepšiť?
No skusil som ale nejde ...Asi mám zlí Crack nemáš link na ten co máš ty crackSSemteXX napísal:Skús hru ešte raz cracknúť.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ziadny warez, precitaj si pravidla fora!!!
mam problem... vzdy ked dam patch 1.3 tak je to ok ale ked to patchnem na napr 1.5 tak mi to hodi rovnake dresy pre vsetky tymi ... neviete co s tym 
Nestačí nahodiť Patch, treba aj hodiť Rootkit do Moje Dokumenty/Konami, keď stiahneš patch zvyčajne je k nemu pribalený taký save dokument, ktorý treba nakopírovať do zložky kde ti hra ukladá nastavenia atď. Takže nezabúdaj 
SSemteXX napísal:Nestačí nahodiť Patch, treba aj hodiť Rootkit do Moje Dokumenty/Konami, keď stiahneš patch zvyčajne je k nemu pribalený taký save dokument, ktorý treba nakopírovať do zložky kde ti hra ukladá nastavenia atď. Takže nezabúdaj
jn lenze tam nie je
Može Service pack 2 spomalovať hru ?
Crac som skusal dat este raz a nepomohlo .
Crac som skusal dat este raz a nepomohlo .
Nie, práveže SP3 by to chcelo.
Najnstaloval som si ovladač na graficku potom my restartlo pc a skusil som zahrat a nespomalovalo na druhy den si idem zahrat a zase to spomaluje to aby som pred hranim instaloval ovladač na grafiku ?
No ja tomu nechápem, vyšiel od PESEdit.com ďalší Patch 2.4, ktorý nadväzuje na 2.3. Lenže po jeho nainštalovaní mi v hre nič nové nepribudlo (napr. LA Galaxy)... a preto neviem, či som ho nainštaloval správne, resp. aj všetky ostatné patche pred ním... kde môže byť chyba? Po inštalácii som chcel cez PESEdit.com Patch - Switches spustiť Become a Legend, ako to píše v návode, lenže mi vyhodí chybu, že sa nenainštalovalo správne, lenže po inštalácii patchu mi žiadnu chybu nevyhodí a hra taktiež beží normálne bez problémov (až na to, že neviem, či obsahuje všetko, čo by po inštalácii patchu mala)...
skontroluj si či ti pridalo mladého weissa do SVK repre. ak hej, tak tam ten patch máš
mladého Weissa som tam už mal po nainštalovaní patchov od 1.9 po 2.2.1
Po spustení by ti malo v menu nalavo ukázať verziu patchu.
prepáč, ale nič mi neukazuje 
-
lekoklatik
VIP
Wow, pekne. Konečne niečo oficiálne dobré, takže to si budem musieť nahodiť znovu PES 10 ako základ bez patchov a potom ten update.
Som zvedavý kolko to bude mať.
Som zvedavý kolko to bude mať.