MOH: Breakthrough

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kostickar
Expert
Expert

MOH: Breakthrough

Príspevok od používateľa kostickar »

Zdravym ked chcem instalovat hru pise mi toto
http://i42.tinypic.com/aw9n41.jpg
co mam robit? spearhead som nahodil v pohode ked som v registroch cosi prepisal + dal patch..ale tuto neviem co sa deje
win7
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: MOH: Breakthrough

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Možno trepnem blbosť, ale podľa toho čo ti tam píše som ja osobne z toho vyčítal 2veci.
Buď máš 64bit systém a ono to podporuje len 32bit /podľa mňa viac blbosť/, alebo nemáš "práva" admina.
Skús teda inštalátor spusti ako správca, prípadne sa pokús vypnúť "Riadenie uživateľských účtov, UAC

Na viste sa to vypína v Ovládací panel - Uživateľské účty a zabezpečenie rodiny - užívateľské účty - Zapnúť alebo vypnúť nástroj riadenia uživateľských účtov. /UAC/
kostickar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kostickar »

dikes..ide to...dalsi problem je taky ze vsade som dostal preklad len na datadist spearhead..existuje nejaka cestina a potom aj nejaka oipravna cestina..no nejde mi to nainstalovat..vyberam rozne priecinky a nikam to nebere..tu prvu nahodi ale nefunguje v hre..ked davam tu opravu tak tam stale pise ze nema aky subor prepisat..
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ak tam dávaš patch, a máš už hru cracknutú, je možné že si pýta originálny súbor. Lepšie by bolo keby si sem postol screenshot problému. Mimochodom akoźe nefunguje tá prvá čeština? Nie je potrebné je zmeniť v menu hry?
Napísať odpoveď