Nejde mi flash player:/ ale vobec.. big problem..

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nejde mi flash player:/ ale vobec.. big problem..

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim, nechce mi ist flash player.. resp, nieco z neho.. Lebo, cez hockajky prehliadac mi ide vsetko ako ma, az na to, ze napriklad na fejsbuku mi nejdu hrat hry, prakticky sa mi vobec nenacita flash hra, ani onlinehry.sk, a tak isto ani nejdu prezerat fotky na pokeci..ale vsetko ostatne ide, ako ma, data mi taha, na plnu rychlost..aj moja stranka vo flashku ide v pohode, coz je ale nacitane z pameti.. ale inak nejde to vsade, ani na PC ani na notase, tak isto ani na windows 7, xp, a linux, vsade sa to zasekne na rovnakom mieste..firefox vypise, ze nacitane na 98% a zastavi sa to.. Nepomohla reinstalacia flash playeru, nic, tak isto, ked som dal internet na priamo do PC, nesiel som cez router, stale to neslo, internet mam od T-comu turbo 2... mate nejake napady, cim to moze byt..? vdaka moc :oops:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Nejde mi flash player:/ ale vobec.. big problem..

Príspevok od používateľa hojko »

Skusal si to len vo Firefoxe alebo aj v inom prehliadaci, trebars Opera, Chrome, IE, Maxthon...???
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Nejde mi flash player:/ ale vobec.. big problem..

Príspevok od používateľa cinges »

hojko napísal:Skusal si to len vo Firefoxe alebo aj v inom prehliadaci, trebars Opera, Chrome, IE, Maxthon...???
Aj vo firefoxe, chrome ci explorer...
Napísať odpoveď