Landwirtschafts simulator 2009
-
gattuso1327
Medium Expert
toto ja viem ... bratranec má taketo veci ... tak neni chybaPlasmon napísal:Mozno ti to este nevyrastlo a mozno kosis s nespravnou kosackou. Rozlisuje sa na kukuricu a ostatne obilie.
jak viem ze kedy mi vyraste ???? kolko to tak trva ???
-
gattuso1327
Medium Expert
tak ale ono sa to zda ze je vyrastenee
aj farbu ma 
a ze nemoze byt chyba ze : kombajn mam class a kosu nejaku inu značku ?? asi nie čo ??
a ešte som si kupil potrebne veci na kosenie tyych "kvetín" a že ani to mi to nebralo.... heelp
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2009, 21:06 )
ja už mám všetko vyriešené ... tam bola chyba v tom že som nemal kosu a kombajn od toho istého výrobcu ...
teraz mam otazku že :
čo mám spraviť s buncami ,slamou a "kvetinami" ,,, da sa predať ?? lebo toho mam cely pozemok
díky
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2009, 16:15 )
mam otazku : stiahol som si hnoj mod a nejde mi to nainstalovat.... všetky potrebne veci k tomu sa nainštaluju ale to nje ... pomozte mi
a ze nemoze byt chyba ze : kombajn mam class a kosu nejaku inu značku ?? asi nie čo ??
a ešte som si kupil potrebne veci na kosenie tyych "kvetín" a že ani to mi to nebralo.... heelp
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2009, 21:06 )
ja už mám všetko vyriešené ... tam bola chyba v tom že som nemal kosu a kombajn od toho istého výrobcu ...
teraz mam otazku že :
čo mám spraviť s buncami ,slamou a "kvetinami" ,,, da sa predať ?? lebo toho mam cely pozemok
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2009, 16:15 )
mam otazku : stiahol som si hnoj mod a nejde mi to nainstalovat.... všetky potrebne veci k tomu sa nainštaluju ale to nje ... pomozte mi
Re: Landwirtschafts simulator 2009
pls chcem sa spýtať ako mám hru otvoriť (konkrétne túto) ked mám už stiahnutý torrent pls je to súrne strašne som sa na tú hru tešil
-
Royalflush
Guru wannabe
risko1: v akom to mas formate?
poznam vela stranok s ktorich sa daju stahovat mody napriklad dajte si do http://www.google.sk exe mody na landwirtschafts simulator 
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2010, 12:46)
neviete niekto kde je daka exe rezačka
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2010, 12:46)
neviete niekto kde je daka exe rezačka
Stara tema, ale potreboval by som pomoct. Mam v hre pridanu rezacku, mam aj silazne jamy a mod na silaz ale ked kosim tak sa mi vlecka neplni aj ked do nej pada. Neviete help? mam ls/gold edition 2009