instalacia winxp chyba...
-
tomaxx_199
Medium Professional
instalacia winxp chyba...
zdravim, neviem preco ale z nicoho nic mi nechce nabootovat instalacne cd windows xp vzdy vypise nejaku chybu. skusal som aj ine cd no to sa pohlo dalej ale tiez chyba. cd su ciste bez skrabanca raz mi pisalo nejaky error a cisla na ciernu obrazovku pri oboch cdeciek. ked som hodil bios na optional nastavenia tak sa to pohlo dalej aale pri jednom bola cierna obrazovka a pri druhom sa pustila modra obrazovka a napisalo ze nejde nacitat nejaky subor. cedeckami to nebude su neposkrabane a malo instalovane a predtym fungovali. cim to moze byt? 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: instalacia winxp chyba...
Nejaku chybu, nejaky error, nejaky subor... Z takehoto popisu sa da teda vela vycitat.
V prvom rade si sprav test pamati cez MemTest86 alebo MemTest86+ a potom mozeme pokracovat pri hladani problemu.
V prvom rade si sprav test pamati cez MemTest86 alebo MemTest86+ a potom mozeme pokracovat pri hladani problemu.
-
tomaxx_199
Medium Professional
tak error: boly tam nejake cisla a pismena ale neviem ci tam daco pisalo teraz ten error uz nepise ale chybu a nechajme to uz tak. ta chyba je ze nemoze pokracovat v nacitavani lebo pise ze je chybny subor.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nejake cisla a pismena, opat skvely opis chyby.
mozno ze dvd/cd mechanika je dobre zaprasena..
-
tomaxx_199
Medium Professional
memtest je ok.
nwm ako ti mam to popisat ked ten error uz nepise. a chyba je taka ze chyba nejaky subor v i386 a nemoze pokracovat.
nwm ako ti mam to popisat ked ten error uz nepise. a chyba je taka ze chyba nejaky subor v i386 a nemoze pokracovat.
Chod do BIOS-u a vypni SATA iba daj disable ..
teda ak ti nepusti ani inštaláciu. ak áno a už ti kopíruje súbory na inštaláciu tak bude chyba inde.
teda ak ti nepusti ani inštaláciu. ak áno a už ti kopíruje súbory na inštaláciu tak bude chyba inde.
-
tomaxx_199
Medium Professional
ja satu podporu nemam skor si myslim ze to bude mechanikov cd.
no co tomaxxx kazda doska ma SATA support to by si musel mat teda 10 rocny pc co nepodporuje sata.......
na tvojom mieste skusil by som inu verziu Windowsu nejaky super shit upraveny tak aspon zistis ci to neni chyba windowsu ak to nepomoze tak je to hardware... a inu ramku, HDD, DVD-Romku si neskusal?
na tvojom mieste skusil by som inu verziu Windowsu nejaky super shit upraveny tak aspon zistis ci to neni chyba windowsu ak to nepomoze tak je to hardware... a inu ramku, HDD, DVD-Romku si neskusal?
-
tomaxx_199
Medium Professional
10rocny pocitac nemam. UZ TO IDE OK NWM CO TO BOLO ALE UZ IDE. to chces povedat ze cely pocitac preskusam ci to nieje hardwarom? a kto ti povedal ze len 10rocny pocitac nema satu?