malo miesta na disku
malo miesta na disku
zdravim vsetkych potreboval by som poradit na pocitaci v disku C mam len 1,13 giga volneho miesta je to strasne malo a potreboval by som docielit aby som mal trocha viac volneho miesta len neviem ako uz som aj defregmento val disky aj vymazal nepotrebne subory pomocou tune up ale vzdy to je malo celkova velkost mojho disku je 11,8 giga najviac my zaberaju zlozky windows 5,94 giga a program files 2,29 giga a le z programu by som nechcel nic vymazat lebo vsetko potrebujem skor z toho windowsu je to mozne prosim?este co my dost zabera je zlozka translat 254 mb a doc a set 583 ostatne su zanedbatelne pomozte prosim
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: malo miesta na disku
nechávať ako systémový disk smiešnych 12 giga je hlúpe samé o sebe. Ak nechceš nič mazať, tak logicky nie je možnosť získať viac miesta. Jedine odinštalovať programy, alebo ak máš iný disk tak z neho "odtrhnúť" a pripojíť k tomuto
a ako to urobim ako talm dam z D disku?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Na to ti napisem len jedno - tak ti treba. Aspon sa poucis a nabuduce si spravis vacsiu particiu ako smiesnych 12GB. Tem o deleni disku za behu tu uz je niekolko, takze si to skus pohladat, hore v menu mas vyhladavanie.
skus este s ccleaner daco vymazat...