Metro 2033

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rytmy
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Metro 2033

Príspevok od používateľa rytmy »

SSemteXX napísal:Omg vy ste to nepochopili???

Jasne som písal, že si nainštalujte MICROSOFT VISUAL C++ 2008 !

Kolko krát to mám napísať? Tam kde máš nainštalovanú hru, máš zložku Install, je tam niečo také, že "vcredist_x86_sp1" blabla, to si nainštaluj!
:d ale sak mi to nepomohlo ale pomohla mi ina verzia hry :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Takže oznamujem, že som túto parádnu hru prešiel, hral som na úrovni Medium a asi dokopy rátam nejakých 7hodín, hral som ju 3dni ale ako nie dookola. Koniec musím uznať je prekrásne urobený a pekne vymyslený, dokopy to má 7 Chapterov a posledný Chapter obsahuje 3 časti, zavítate na základňu D6, odkial musíte zobrať nejaký laserový zameriavač a musíte ho dostať na najvyššiu vežu, akonáhle s ním dojdete hore dostanete sa do svojich nočných môr, kde budete utekať pred tou príšerou ktorá sa Vám neustále zobrazuje pred očami, musím uznať ako, dávno som si nezahral takúto dobre vymyslenú hru so skvelým gameplayom. Ktovie, možno sa dočkáme aj Filmu :wink:
rytmy
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rytmy »

SSemteXX napísal:Takže oznamujem, že som túto parádnu hru prešiel, hral som na úrovni Medium a asi dokopy rátam nejakých 7hodín, hral som ju 3dni ale ako nie dookola. Koniec musím uznať je prekrásne urobený a pekne vymyslený, dokopy to má 7 Chapterov a posledný Chapter obsahuje 3 časti, zavítate na základňu D6, odkial musíte zobrať nejaký laserový zameriavač a musíte ho dostať na najvyššiu vežu, akonáhle s ním dojdete hore dostanete sa do svojich nočných môr, kde budete utekať pred tou príšerou ktorá sa Vám neustále zobrazuje pred očami, musím uznať ako, dávno som si nezahral takúto dobre vymyslenú hru so skvelým gameplayom. Ktovie, možno sa dočkáme aj Filmu :wink:
film nebude :d
kostickar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kostickar »

bude kniha
SSemteXX
Guru
Guru

Kniha už je. Však podľa nej sa urobila hra.
kostickar
Expert
Expert

je aj v slovencine? kde ju najdem?
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

kostickar napísal:je aj v slovencine? kde ju najdem?
vyšla čeština : http://gamer.brb.cz/cestina-na-metro-2033/
kostickar
Expert
Expert

Yos...ty si v poriadku alebo si chory? bez urazky ale vazne sa pytam ci niecim trpis..prosim..prelozte mu to do jeho jazyka co som sa pytal
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kostickar tvoje imbecilne dristy v tejto teme nemaju obdoby, takych kretenov ako si ty len banovat.
kostickar
Expert
Expert

Neviem kto je imbecil, staci sledovat tvoje ucinkovanie na tomto fore:) ale otom neskor...
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

za jeho ucinkovanie na fore hovori karma a za tvoje takisto :smt006
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

kostickar napísal:Neviem kto je imbecil, staci sledovat tvoje ucinkovanie na tomto fore:) ale otom neskor...
Ty o mojom ucinkovani vies kurevsky vela ako vidim. Tak ci onak, aspon ludom nepisem nech si "formatnu komp" ked sa im nespusta hra a podobne sracky ktore su ludom s IQ >90 akurat tak na smiech. Vzdy sa ale najde chudak ako ty ktory odpovie na kazdu polozenu otazku ktoru zbada a na kazdu samozrejme nespravne cim ostatnych naokolo len nasiera. Ale z jeho pohladu su debili vsetci ostatni. Si vseobecne znamy a dokonale preskumany druh k*kota, netreba sa dalej vykreslovat - vsetci uz o tebe vieme.
rytmy napísal:noo ja som skúšal asi už 4 craky vsetkých druhou a furt naskočí okno

Obrázok
Aby si si tu hru mohol zahrat treba mat:
1.) Proper crack od Razoru na Skidrow release (najlepsia kombinacia kedze razor ma neskutocne ubohy instalator), alebo cely razor release.
2.) Nainstalovany Metro.2033.Update.1-SKIDROW
3.) Po instalacii treba updatnut svoj operacny system kvoli Direct3D 11 (na vistu minimalne SP2 s Win7 nemam skusenost, najlepsie je mat system kompletne updatnuty). Po updatnuty spustit "D3D11Install.exe" z priecinku "install/D3D11Install" a ak vam vyhodi "Direct3D 11 is present on this system. No update required." tak ste ok, ak vam zacne vypisovat ine hlasky, skontrolujte ci mate kompletne updatnuty system a postupne na bod 4.
4.) Tiez je treba po instalacii nainstalovat najnovsi DirectX (staci nainstalovat ten z priecinku "install"), najnovsi PhysX driver (najlepsie stiahnut z Nvidia webu, mne prilozeny driver robil problemy ale stiahnuty ide fajn) a Microsoft Visual C++ 2008 (paradoxne prilozeny je 2005, takze si stiahnite najnovsi z netu).
5.) Najlepsie bude aj updatnut ovladace ku grafike, kedze hra vas s tym bude pri kazdom spusteni otravovat ak to nespravite hned. Nutnost to ale nieje.

Ak splnis vsetko tu menovane, hra ti musi ist. Treba povedat ze tolko updatov a zaplat si este nevyzadovala snad ziadna hra s ktorou som sa stretol ale oplati sa to absolvovat.

Dnes som to presiel a velmi sa mi to pacilo, kvalitny pribeh (az na pre mna neuspokojivy koniec) nadherna grafika a prinajmensom solidne technicke spracovanie. Myslim ze oproti Stalkerovi je to omnoho lepsie a z hry bola casto citit Inspiracia Half-Lifeom. Najvacsim plusom tejto hry je atmosfera, ta je skutocne uzasna a dokonale vas dokaze pohltit. Niekdo tu uvadzal gameplay 7 hodin, ja by som povedal ze minimalne cca. 11 aj ked osobne som si so vsetkym daval na cas a postupoval som pomaly. Celkovo som velmi spokojny a dufam v pokracovanie, minimalne nejaky datadisk ci DLC.
SSemteXX
Guru
Guru

Aj ja Gangy, mne sa to tiež ako páčilo, len ten koniec, keď som musel utekať pred tou príšerou a tie dlaždice mi šli pod nohu, tak to bolo inak urobené, ale najviac sa mi páčil ten spomalený efekt pri konci, keď si musel s pištolou strielať do príšery, to bolo mega spracované.

Keby bolo pokračovanie, kludne by som sa pustil do dalších 7-11 hod. hrania :P
cappy201
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cappy201 »

viete mi niekto poradit s tymto? pise tam ze Steam Error a toto Application load error 5:0000065434
skusal som aj registe precistit a nic
vdaka
SSemteXX
Guru
Guru

Hah, že Steam error :D Máš originálku? Alebo ako?

Akú verziu máš?
cappy201
Medium Expert
Medium Expert

SSemteXX napísal:Hah, že Steam error :D Máš originálku? Alebo ako?

Akú verziu máš?
nie nemam origo, spojazdnil som kopec hier, ale toto? skusal som uz vsetko kua
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

kostickar napísal:Yos...ty si v poriadku alebo si chory? bez urazky ale vazne sa pytam ci niecim trpis..prosim..prelozte mu to do jeho jazyka co som sa pytal
Reakcia hodná inteligenta...
SSemteXX napísal:Hah, že Steam error :D Máš originálku? Alebo ako?
To je irelevantné, nakoľko aj cracknutá verzia si potrebuje načítať niektoré komponenty Steamu. A vzhľadom na to, že chybu hlásia práve ony a nie hra, tak s najväčšou pravdepodobnosťou to vyzerá na konflikt Steamu s iným softvérom. Alebo je niečo pokašlané v systéme. A podľa toho, čo mi odhalil strýko Google, je to zrejme ten druhý prípad, konkrétne pokašlané registre. Skúsil by som nájsť a odstrániť všetky registre odkazujúce na Steam. Ak aj to zlyhá, skús sa pozrieť tu: https://support.steampowered.com/kb_sea ... load+error
SSemteXX
Guru
Guru

Tak ale keď nemá originálku tak mu tá hra cez steam nepôjde... On dal setup a spustil to cez Steam inštalačku, lenže musíš dať Razor install :wink:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

SSemteXX napísal:Tak ale keď nemá originálku tak mu tá hra cez steam nepôjde...
Mr.Henky napísal: To je irelevantné, nakoľko aj cracknutá verzia si potrebuje načítať niektoré komponenty Steamu.
cappy201
Medium Expert
Medium Expert

Mr.Henky napísal:Reakcia hodná inteligenta...

To je irelevantné, nakoľko aj cracknutá verzia si potrebuje načítať niektoré komponenty Steamu. A vzhľadom na to, že chybu hlásia práve ony a nie hra, tak s najväčšou pravdepodobnosťou to vyzerá na konflikt Steamu s iným softvérom. Alebo je niečo pokašlané v systéme. A podľa toho, čo mi odhalil strýko Google, je to zrejme ten druhý prípad, konkrétne pokašlané registre. Skúsil by som nájsť a odstrániť všetky registre odkazujúce na Steam. Ak aj to zlyhá, skús sa pozrieť tu: https://support.steampowered.com/kb_sea ... load+error

skusil som vsetko aj registre a nic, stale ten steam, chcelo by to asi reinstall windowsu ale j*ebem na to, vdaka za rady chalani :)
Napísať odpoveď