A po vytriezvení by si prišiel na to, že máš sotva na letenku domovSSemteXX napísal:Tak určite by som zobral len tých najdôležitejších, hneď 2-3 letenky do španielska, hotel, a hon sa do nejakého baru, kasína, k mori a na diskotéku.
Výhra 100 000 000 Sk..... čo teraz?
Re: Výhra 100 000 000 Sk..... čo teraz?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
COTHW <- presne tak.
Pre ostatných. V tomto štáte plnom zlodejov môžete vziať jed na to, že také prachy by Vám neostali cent na cente.
Podľa mňa ak by človek chcel mať tie lowe, tak ešte v deň výhry kúpiť letenky celej rodine [na ktorej Vám záleží] a priateľke a vypadnúť do zahraničia na minimálne rok, ak nie na dobro. Ja osobne vidím len takéto riešenie a pochybujem že keď niekto niekedy vyhral podstatenejšiu čiastku, že mu ostala celá pekne pokope. Tuším to je jedne z dôvodov, prečo mnohí hrajú euromilióny v rakúsku, tam je to trochu bezpečnejšie...
Si tu naozaj niekto z prítomných myslí, že tí čo "darúvajú" výhry sú dobrí deduškovia s bielou bradou a čakajú len na to aby Vám vyplatili 100 mega z ich mastného účtu?
...toto je svet, realita, nie rozprávka. Tu Vám nikdo nič zadarmo nedá a tobôž nie za výhru. Možno v okolitých štátoch...
Keď si pozriete štatistiky týchto ľudí, tak mnohí z nich stratili obrovský obnos výhry v enormne krátkom čase. Nemyslím si že to bolo ich neschopnosťou udržať výhru pokope...
Sú mi jasné pravidlá postupného vyplácania výhry, preto je to umiestňovanie v bankách nemožné, lebo Vám sú schopní vyplatiť tuším len nejakú čiastku, alebo vykonať bankový prevod len s istou časťou, aby nemohlo [oficiálne] prísť k podvodu. Je to tam celé oficiálne trochu zložitejšie...
Pre ostatných. V tomto štáte plnom zlodejov môžete vziať jed na to, že také prachy by Vám neostali cent na cente.
Podľa mňa ak by človek chcel mať tie lowe, tak ešte v deň výhry kúpiť letenky celej rodine [na ktorej Vám záleží] a priateľke a vypadnúť do zahraničia na minimálne rok, ak nie na dobro. Ja osobne vidím len takéto riešenie a pochybujem že keď niekto niekedy vyhral podstatenejšiu čiastku, že mu ostala celá pekne pokope. Tuším to je jedne z dôvodov, prečo mnohí hrajú euromilióny v rakúsku, tam je to trochu bezpečnejšie...
Som sa celkom z chuti zasmial. To nemyslíš vážne.Lub0$ napísal:Myslim, ze na Slovensku este mozes zostat v anonymite, tak isto po vyhre takeho cisla nezverejnia ani tvoje meno...
Si tu naozaj niekto z prítomných myslí, že tí čo "darúvajú" výhry sú dobrí deduškovia s bielou bradou a čakajú len na to aby Vám vyplatili 100 mega z ich mastného účtu?
Keď si pozriete štatistiky týchto ľudí, tak mnohí z nich stratili obrovský obnos výhry v enormne krátkom čase. Nemyslím si že to bolo ich neschopnosťou udržať výhru pokope...
Sú mi jasné pravidlá postupného vyplácania výhry, preto je to umiestňovanie v bankách nemožné, lebo Vám sú schopní vyplatiť tuším len nejakú čiastku, alebo vykonať bankový prevod len s istou časťou, aby nemohlo [oficiálne] prísť k podvodu. Je to tam celé oficiálne trochu zložitejšie...
begbeee: Smiem vedieť, prečo som zabil ??? No možno tých 9 účtov je prehnané, ale môj keď sa jednalo o menšie peniaze tak mali ľudia problémy za výhru atď (ak sa nemýlim tak banky majú limity, do ktorých ručia za keše). A celkom rád by som si tie peniaze nechal a nie aby som sa delil s niekym kto sa na mne chce nabaliť. Čím menej ľudí informuješ o tom, čo sa stalo tym lepšie. Tiež nechcem aby náhodou mala moja rodina problémy. A ak si myslíš, že prídeš na pobočku a necháš si to nenápadne previesť na účet a nikto nikde tak by si si mal uvedomiť, že si na Slovensku. Alebo aj keby to rozdelíš po 10 mil. tak to sú čiastky, ktoré pre teba ako pre FO nie je práve málo a po známosti nie je problém zistiť si, že si ich nemal odkiaľ nabrať.
PS: Ten vtip stým, že ostaneš v anonymite ma pobavil, to ešte tomu vážne dakto verí ?
PS: Ten vtip stým, že ostaneš v anonymite ma pobavil, to ešte tomu vážne dakto verí ?
COTHW:
Takže to, že sa to aj tak niekto dozvie je jasné a to, že si to uvedomuješ je pekné. Zároveň píšeš, že by si 10 mil alebo koľko rozdal rodine, predpokladám, že len blízkej ale aj to bude asi 10 ľudí, že. Z týchto dvoch protichodných výrokov vyplýva, že tým, že ty ujdeš niekam ich necháš napospas tomu riziku, pred ktorým si ty ušiel. (A to nevravím, že si cez nich vydierateľný, keď už uvažuješ o tejto hrozbe).
Smiešne tiež vyznievajú tvoje reči o niekoľkoročnom skromnom živote a malom domčeku.
Takže to, že sa to aj tak niekto dozvie je jasné a to, že si to uvedomuješ je pekné. Zároveň píšeš, že by si 10 mil alebo koľko rozdal rodine, predpokladám, že len blízkej ale aj to bude asi 10 ľudí, že. Z týchto dvoch protichodných výrokov vyplýva, že tým, že ty ujdeš niekam ich necháš napospas tomu riziku, pred ktorým si ty ušiel. (A to nevravím, že si cez nich vydierateľný, keď už uvažuješ o tejto hrozbe).
Smiešne tiež vyznievajú tvoje reči o niekoľkoročnom skromnom živote a malom domčeku.
Tak ma kur*a poucte, sak nezijem na SLovensku uz nejaky ten piatok, neviem jak to tam chodi...ale mal som pocit, ze niesi povinny zverejnit meno pre media, ani sa nemusis dat odfotit...co si ja pamatam, tak sa povedalo, ze ''40 rocny muz z Kosic vyhral 20 milionov slovenskych korun'' ale nepovedali, ako sa vola ani nic. Ci sa to uz zmenilo?
Asi takto to vyzera ked niekto vyhra v UK, fotka na titulkach, cele meno, atd.
//Ach kokos, akurat pozeram lepsie na tu fotku.....s tou kockou na pravo som si niekedy pisal cez myspace
//Ach kokos, akurat pozeram lepsie na tu fotku.....s tou kockou na pravo som si niekedy pisal cez myspace
-
qwerty-xyz
vies na nas sa hodi jedna hlaska z filmu adela jeste nevecerela, a to ze:Lub0$ napísal:Tak ma kur*a poucte, sak nezijem na SLovensku uz nejaky ten piatok, neviem jak to tam chodi...ale mal som pocit, ze niesi povinny zverejnit meno pre media, ani sa nemusis dat odfotit...co si ja pamatam, tak sa povedalo, ze ''40 rocny muz z Kosic vyhral 20 milionov slovenskych korun'' ale nepovedali, ako sa vola ani nic. Ci sa to uz zmenilo?
To víte, Tady se vždy všechno rozkecááááá . . . .
Tak ako to mi je jasne. ja som narazal na to, ze clovek nieje povinny zverejnit sa pre media po vyhre.
Ale hej, jedna baba povedala a mne uz na dvere klopu nejaky mafiani, hej viem jak to chodi....zalezi od toho ci to clovek povie niekomu, a pre vlastnu bezpecnost by som to asi nepovedal ani rodine ako je babka, dedo a podobne, je to blizka rodina, ale z dovodu bezpecnosti by som uvazoval ci to poviem doma rodicom
Ale hej, jedna baba povedala a mne uz na dvere klopu nejaky mafiani, hej viem jak to chodi....zalezi od toho ci to clovek povie niekomu, a pre vlastnu bezpecnost by som to asi nepovedal ani rodine ako je babka, dedo a podobne, je to blizka rodina, ale z dovodu bezpecnosti by som uvazoval ci to poviem doma rodicom
begbeee: no mojou rodinou som myslel dve osoby, moju mamu a otca a nikoho viac, takže asi tak a v malom domčeku ? Som nenapísal, že v malom domčeku ale povedal som, že dáky domček a nič prehnané, tým som chcel povedať, že si teraz nepostavím dom za 25 milionov aby som mohol ohurovať. Ani by som si neutekal kúpiť čierne Géčko alebo RR.
Niekoľkoročným pobytom ešte, možno myslíš to, že by som sa spakoval na čas, čo som vravel CCA rok do zahraničia alebo to by som zrejme za ten čas cestoval. Ale nechce sa mi to teraz moc riešiť. Keď vyhrám potom to budem riešiť.

Niekoľkoročným pobytom ešte, možno myslíš to, že by som sa spakoval na čas, čo som vravel CCA rok do zahraničia alebo to by som zrejme za ten čas cestoval. Ale nechce sa mi to teraz moc riešiť. Keď vyhrám potom to budem riešiť.
Prečo? Nechcel by si domček svojich snov? A jazdil by si na ojazdenom bavoráku, že? Idealista.COTHW napísal:tým som chcel povedať, že si teraz nepostavím dom za 25 milionov aby som mohol ohurovať. Ani by som si neutekal kúpiť čierne Géčko alebo RR
Prvá reakcia z výhry by bola určite veľká radosť a skvelý pocit. Povedal by som o tom najbližšej rodine, ale určite by sa to rozkecalo. Výhru by som si nechal previesť do banky. O tom ako by som naložil s výhrou som zatiaľ nikdy nerozmýšľal, ale začal by som si užívať dôchodok. 
Čo s tolkymi peniazmi? Keď nad tym detailnejšie a detailnejšie uvažujem, tak by sa zo mňa najprv stal paranoik, neskôr arogantný nenažraný idiot a nakoniec životom znudený chlap.
Už len priradiť ku každej fáze ten správny časový intervalFrikso napísal:Čo s tolkymi peniazmi? Keď nad tym detailnejšie a detailnejšie uvažujem, tak by sa zo mňa najprv stal paranoik, neskôr arogantný nenažraný idiot a nakoniec životom znudený chlap.
To znamena, ze uz teraz mas niekde 'pod kozou' presne tieto vlastnostiFrikso napísal:Čo s tolkymi peniazmi? Keď nad tym detailnejšie a detailnejšie uvažujem, tak by sa zo mňa najprv stal paranoik, neskôr arogantný nenažraný idiot a nakoniec životom znudený chlap.
To, že som paranoidný ešte neznamená, že po mne nejdú..... 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Frikso: Podla mna si len jeden z mala, ktory by mal znudeny zivot. Myslim, ze s takou kopou penazi sa da uzivat, rozhadzovat, co len chces. Mozes si platit damsku spolocnost, mozes chodit na dovolenky, mozes cestovat po svete, vozit za na luxusnych autach, mozes si kupit co ta uputa v obchode. Myslim tymito vecami by sa clovek urcite nenudil, ved dnes nemas prakticky nic (mozno mas dom, mozno rodinu, mozno mas robotu co ta bavi, ale dovolit si mozes len malo zo svojej vyplaty), takze by sa ti urcite zmenil zivot.
Tak neviem, ale mne sa celkom páčia staršie bavoráky
tak idealista nie som, ale tiež nie som debil aby som ukazoval, že aha na čo ja mám, potom sa len zbytočne začnú okolo teba kopiť ľudia, čo ťa chcú využiť a takých nepotrebujem.
PS1: povoz sa niekedy v e38 a potom pochopíš, že tá výbava vôbec nie je slabá
PS2: s takou kopou peňazí by bol paranoidný asi každý ...
PS1: povoz sa niekedy v e38 a potom pochopíš, že tá výbava vôbec nie je slabá
PS2: s takou kopou peňazí by bol paranoidný asi každý ...
ja keby som vyhral, tak by som sa tešil
a potom by som rozumne naložil s peniazmi
a potom by som rozumne naložil s peniazmi
ja by som si objednal cisternu s fernetom

1. taky sok radosti 
2. rodine iba
3. ochranu sukromia
4. 95% do banky zvysok hotovost ...a ulozil by som ich asi do NBS
5. rekonstrukcia domu , pomoc bliznym, charita, kupil by som bratom a starej mame dom a chatu pri mori
a MUSTANG !!
2. rodine iba
3. ochranu sukromia
4. 95% do banky zvysok hotovost ...a ulozil by som ich asi do NBS
5. rekonstrukcia domu , pomoc bliznym, charita, kupil by som bratom a starej mame dom a chatu pri mori
a to akože by si prišiel, že si vyhral balík peňazí a že uložte mi to tam u vás v pokladnici? Keď to vložíš do "normálnej" banky, tak ti to zožerú myši?