1. Apríl
Ak to dobre zahral tak to muselo byt fakt huste, mali ste to nahravatdebo3000 napísal:Spoluziak si dnes do skoly doniesol poplasnu zbran a prazdnu flasu od nejakeho chlastu. Potom cez hodinu ked sme mali pisat pisomku si najprv vytiahol tu flasu v ktorej bola voda a poriadne sa z toho napil a potom si prilozil tu zbran k hlave a hystericky zacal kricat na profku ze on pisat nebude
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Heej, mne tiez dnes 2 krat prelozilo stranku do japonstiny alebo cinstiny/to sa mi este nikdy nestalo/, som len cumela, co sa to deje. Hned som nahodila kontrolu, ci tu nemam zase nejaku haved.Toy M@ch!n3 napísal:btw aj vam obcas robi ze ked idete na Sector.sk tak vam automaticky prelozi do ineho jazyka cez google translate?
-
pryja
Darca
Ja neviem, co je Sector. Ale tak idem mrknutShark NX napísal:Neverim ... Toto musi byt 1. APR
Este som nevidel zenu ktora by navstevovala Sector.
Ja si nepamatam, kde presne mi to robilo. Vacsinou som pozerala recenzie na filmy kade tade.
//tak presne tam som dnes bola, na kinema.sk
-
mihalswk
Medium Professional
LOOL na jednej skole v nasom meste na praxi natreli motorovu pilu kecum a jednemu typkovy krk a cele tricko,..,.ta majsterka co ich mala skoro odpadla:D:D zavolala rychlo riaditelku aby volala sanitku a on sa ete aj robil ze odpadol a uplne odkvecnuty tam bol a prisla riaditelka on sa postavil a povedal,.,.,.,. HA HA 1. april ,.,.ale som vas oje*** LOOL:D: riaditelka ho skoro zabila:D:D ale nemal z toho nicc to je hlavnee:D
Tak my sme sa na poslednej hodine schovali celá trieda za školské schody..
..profesor vošiel do triedy,nikto tam samozrejme ho nečakal, počkal nás tak 5 minút, vyšiel z triedy, že ide do zborovne, ale po ceste stretol spolužiačku, ktorej povedal iba toľko, nedostavili ste sa na vyučovanie, upratajte triedu..

-
Gepid
Medium Professional
Re: 1. Apríl
Čo chystáte tento rok? 
-
audiotrack
VIP
my ako forum, alebo my ako každý zvlášť?
-
Grim
Darca
...vieš my sme z toho už vyrástli...teda aspoň ja určite...a na takéto hovadiny nemám čas...
ani ma nenapadlo niečo také robiť...ale môj brat na mňa určite niečo vymyslí 
-
Nadeo
Guru wannabe
lamer.cz to ma zaujimave 
-
DeJF
Addict
Xfire tiež.. 
-
uplink
VIP
Ja osobne som zabudol na apríl, sorry
ináč mi dych vyrazil w-blog s diablom III, avatarom a mafiou, vzhľadom na to že som nevedel vôbec aký je deň, tak mi to doplo až v komentároch