Liga majstrov
Re: Liga majstrov
Po tom rýchlom góle ManU. som očakával remízu. Dnes sa hrá ešte lepší zápas: Arsenal-Barcelona. Teším sa na pekný futbal.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skoro ako cez kopirak
Tak zaujímavý priebeh zápasu. Na začiatku to vyzeralo akoby hrali malé deti proti all-stars výberu. Keď potom Barca konečne chytila vedenie, nečakal som, že to ešte Arsenal zrovná. Rozhodca im trochu pomohol, ale to patrí k futbalu. Tarzan ani Fabregas si v odvete nezahrajú, horsšie oslabenie je to IMO pre Arsenal. Aj keď to skončilo tak, ako skončilo, Barca má do odvety veľmi dobrý výsledok takže tam už nečakám (žiaľ
) žiadne prekvapenia.
-
t0m4s3
Admin
Prvy polcas mi srdce krvacalo ked som videl ako Barcelona robi z Arsenalu trhaci kalendar, Almunia podrzal a vysledok 2:2 povazujem za maly zazrak, postup by bol velky zazrak.
Muffi: Ano, dá sa povedať, že rozhodca Arsenalu trošičku pomohol s tou penaltou. Ale si zober, ako pískal celý zápas. Bol nejaký (hocijaký) stret a už vyťahoval žltú kartu. A to po celý zápas. A "vďaka" rozhodcovi si napríklad taký Fabregas v odvete nezahrá (aj keď by si možno ani nezahral, vyzeral chudák dosť v prdeli. Pri konci ledva chodil)..
Almunia MOTM - v prvom polčase
Almunia MOTM - v prvom polčase
-
IamMartinQo
Star
Noo tak Arsenal to bude mat v odvete tazke bez Cesca, a este k tomu aj vonku, ale tak ja chlapcom verim, ze sa im to podari aj ked nie su velke sance, Zlatan v prvom polcase nic a v druhom hral ako maly boh...
Omg ten Almunia, nemusim ho, radsej by som dal chytat co ja viem Fabianskeho nie po kiksoch posledne, ale tak mladeho Mannoneho by som postavil, nieco sice pokazil ale tak vidiet, ze vie co je to futbal
A sice Barce bude chybat pilier v obrane Puyol, myslim ze je to take male bezvyznamne
pre Arsenal
Omg ten Almunia, nemusim ho, radsej by som dal chytat co ja viem Fabianskeho nie po kiksoch posledne, ale tak mladeho Mannoneho by som postavil, nieco sice pokazil ale tak vidiet, ze vie co je to futbal
A sice Barce bude chybat pilier v obrane Puyol, myslim ze je to take male bezvyznamne
Barca stratila tempo a Arsenal vyrovnal, zazracne aj stastne, keby postupili, bol by to zazrak..
Karty troska prehnali rozhodcovia tento tyzden.. /aj zlte aj cervene/
Karty troska prehnali rozhodcovia tento tyzden.. /aj zlte aj cervene/
Arsenal hral v úvode ako klub z nejakej divízie, za 15 min 9 striel, taký nápor v úvode si hádam ani nepamätám
S výsledkom môžu byť nadmieru spokojní, Barca na konci spala.
Inak Barce nebude chýbať len Puyol, ale aj Pique sa vykartoval. Ešte že majú minimálne rovnocennú náhradu (M + M)
S výsledkom môžu byť nadmieru spokojní, Barca na konci spala.
Inak Barce nebude chýbať len Puyol, ale aj Pique sa vykartoval. Ešte že majú minimálne rovnocennú náhradu (M + M)
Marquez rovnocenna nahrada? To by som tam dal radsej Toureho.
Tak Inter žiadne prekvapenie, v podstate ani Barcelona. Messi veľmi vydarený zápas, Barcelona postúpila zaslúžene, nič viac sa k tomu nedá dodať. 
-
hojko
Site Admin
Ajajaj, ten Messi narobil galibu na travniku, mohol dat aj 5, nastastie sa mu to nepodarilo. Dnes jednoznacne zlyhala obrana Arsenalu, vsak tie goly, no nemam slov. Barca urcite zasluzene postupila, nie je ani o com diskutovat.
A nominácia na oskara sa razom zvacsila... Sergio,Alves,Busquet - Gratulujem
-
t0m4s3
Admin
A v podstate cela Spanielska liga, najvacsia konkurencia Talianskej lige.Sajmon napísal:A nominácia na oskara sa razom zvacsila... Sergio,Alves,Busquet - Gratulujem
Messi je boh!!
dnes ma celkom zaujima ako dopadne zapas ManUtd - Bayern.
dnes ma celkom zaujima ako dopadne zapas ManUtd - Bayern.
-
Yos
Professional
tiež som dnes veľmo zvedavý, ako to dnes ManU zvládnu bez Rooneyho, i keď budu hrať doma. Na druhej strane ak Lyon bude hrať svoju hru, tak mame ďalšieho semifinalistu, nakoľko dotiahnuť 2-gólové manko v Lyone je myslím ťažko realizovateľné.
/ tak Rooney prekvapivo predsa nastúpi
/ tak Rooney prekvapivo predsa nastúpi
nehorázne na nich vybehli, 2:0 pre MANUtd
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
tiez som necakal ze by ich mohli takto vcucnut,ale bayern hra strasne koko*sky futbal,neda sa nato pozeratneqeb napísal:nehorázne na nich vybehli, 2:0 pre MANUtd
Go ManU, go!
kedysi som velmi fandil Bayernu, no to bolo davno, este za cias Effenberga, Elbera, Matthausa, Scholla atd
ta zostava, co vyhrala Champions League tusim v 2000. No teraz uz je to uplne iny team, mne dost nesympaticky .. takze som rad, ze Manchester takto na nich vyjel, skoda toho golu do satne, no 3:1 je stale vynikajuce 
Rafael druha zlta karta v zapase. Toto bude este zaujimyvy zapas.
-
Geogomeogo
Light Professional
Kur*a... Dufam ze ManU este daju na 4:2, no musim pochvalit Robbena
. Ten gol sa mi velmi pacil
. Nebude mi az tak vadit, ze Bayern vyradi ManU. Ajtak, uz je dost 2 roky za sebou byt vo finale
.